evenementen promotie beurs

7 Tips: Succesvolle evenementen promotie

Heb je een gaaf evenement op de planning staan? Nice! Maar, vergeet niet dat de key tot een knallend feestje niet alleen in de planning zit, maar ook in de promotie ervan. Gelukkig hebben wij 7 te gekke tips voor je om jouw evenement in de spotlights te zetten met de beste evenementen promotie. Let’s go!

 

Tips

1. Early bird korting

2. Social media

3. Goodiebags

4. Netwerken

5. Sneak previews

6. Interactie

7. Waardering

 

Ben je opzoek naar promotiemateriaal? Ontdek onze collectie beurs relatiegeschenken!

evenementen promotie pennen

1. Early bird korting

Wie houdt er nou niet van een goede deal? Geef je potentiële gasten een extra push om zich vroeg aan te melden door vroege vogelkortingen aan te bieden. Wedden dat ze daarvoor hun wekker wel willen zetten? Het is de perfecte manier om mensen vroeg betrokken te krijgen bij jouw evenementen promotie. Ideaal!

 

Tip: Zoek je inspiratie om jouw stand op een evenement in te richten?

Wij geven je 7 tips voor beursstand inrichten!

 

 

2. Let’s get social met je evenementen promotie!

Zorg ervoor dat je overal bent waar je doelgroep ook is, en dat betekent vooral op social media. Dus, knal er wat advertenties op en laat die duimpjes omhoog rollen!

 

Tip: Maak je volgers enthousiast door vooraf een winactie te organiseren.

Deel originele relatiegeschenken uit in het thema van het aankomende evenement!

 

evenementen promotie goodiebags

 

3. Goodiebag goals: tassen vol leuks om je gasten te verwennen

Maak een knaller van een goodiebag met jouw logo erop en stop 'm vol met goodies waar iedereen blij van wordt. Denk aan toffe katoenen tasjes, notitieboekjes, pennen en andere gadgets die jouw evenement onvergetelijk maken.

 

Tip: Ontdek verschillende goodiebag tasjes voor jouw evenementen.

 

 

4. Show up en shine: laat je gezicht zien op andere evenementen

Ga niet zitten wachten tot iedereen naar jou toe komt, maar gooi jezelf in de spotlight op andere evenementen waar jouw doelgroep rondhangt. Zet een vette stand neer, deel wat goodies uit en wie weet wie je allemaal tegenkomt!

 

Tip: Verpak jouw goodies in bedrukte katoenen tassen!

 

evenementen promotie polsbandjes

 

5. Bouw anticipatie op: maak iedereen nieuwsgierig met sneak previews

Houd je doelgroep in spanning door alvast een tipje van de sluier op te lichten. Geef wat teasers op social media, stuur als evenementen promotie sneak previews naar je mailinglijst en maak iedereen razend nieuwsgierig naar wat er komen gaat.

 

Tip: Deze gave festivalgadgets kan je als promotie aanbieden op jouw evenement of vooraf uitdelen om de anticipatie op te bouwen!

 

 

6. Interactie = actie: betrek je publiek bij het feestje

Maak je evenement lekker interactief door activiteiten te organiseren waar je gasten bij betrokken worden. Denk aan workshops, live demonstraties, Q&A-sessies en natuurlijk fotomomentjes met toffe achtergronden. Hoe meer fun, hoe beter!

 

evenementen promotie flyer

 

7. Zeg bedankt: laat je gasten weten dat je ze waardeert

Laat na afloop van het feestje even weten hoe tof je het vond dat ze er waren. Stuur een leuke follow-up e-mail met bedankjes, foto’s en misschien zelfs wat extraatjes voor de volgende keer.

 

Met deze 7 tips in je pocket, kan jouw evenement niet anders dan een knalfeest worden. Dus, let’s get this party started en laat jouw event shinen als nooit tevoren!

 

Lees ook deze blogs

- Goodiebag inspiratie

- Zomerpakket personeel samenstellen

- Klanttevredenheid verhogen

Interessant? Deel dit artikel:
Terug naar blog overzicht
Gratis verzending, waar en wanneer het jou uitkomt!
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.
TrustedShops Trustmark