Onze visie, missie en geschiedenis
Alles wat je wilt weten over Maxilia
Ons verhaal
Maxilia, het bedrijf waar we met zijn allen zó trots op zijn en waar niet één persoon alle beslissingen neemt, maar waarbij iedereen zijn steentje bijdraagt en invloed heeft op de dagelijkse gang van zaken. Onze ambitieuze vriendengroep bestaat inmiddels uit meer dan 100 trouwe strijders, ook wel Maxilianen genoemd. Maar dat is uiteraard niet altijd zo geweest. In 2007 was er namelijk maar één persoon die de stoute schoenen aantrok en Maxilia startte; Cor!

Wie is Cor?
Cor, geboren en getogen in de Betuwe en sinds 2003 getrouwd met de liefde van zijn leven. Daarnaast is hij vader van 2 dochters, 3 zonen en onze Maxilia family! Altijd opgewekt, vol energie en zin om te knallen om Maxilia naar een hoger niveau te tillen. Zijn missie? Maxilia transformeren tot een social enterprise zodat we met onze relatiegeschenken en promotieartikelen een positieve impact maken op mens én milieu!
Terug naar het begin
Een bedrijf start je niet zomaar. Of toch wel? Gefrustreerd vanuit zijn werk als marketingconsultant besloot Cor: “Vóór mijn dertigste start ik mijn eigen bedrijf en ga ik het sneller én persoonlijker aanpakken!” In oktober 2007 was het dan eindelijk zover en startte hij zijn eigen online shop waarbij medewerkers met geschenkbonnen zelf kerstpakketten konden samenstellen. Een grote stap waarbij hij zijn baan opzegde en meteen all-in ging. Een goede zet want hoewel hij er al snel achter kwam dat hij eigenlijk nét iets te laat was, bleven de online bestellingen binnenstromen. Samen met verzoekjes om pennen en een aantal andere producten te laten personaliseren. Was het mogelijk? Nog niet. Maar waar een wil is, is een weg!

Op 1 januari 2008 ging het roer om en specialiseerde Maxilia zich in gepersonaliseerde relatiegeschenken, met als ster van de show: bedrukte pennen. Ook werd de eerste medewerker aangenomen. Wat? Zo snel al? Ja, want persoonlijke service met een glimlach is iets waar Cor het verschil mee wilde maken. En daar gaan we vandaag de dag nog steeds voor!
Onze geschiedenis
Maxilia in een notendop
Link naar geschiedenis
Maak kennis met ons team
Neem een kijkje achter de schermen
Link naar over ons team
Word reseller van Maxilia
Samenwerken? Super!
Link naar uitleg over resellers
Veelgestelde vragen én antwoorden
Jouw digitale hulplijn
Link naar FAQ
Change is the heartbeat of growth
De wereld is in rap tempo aan het veranderen. Niet alleen doordat de economie op zijn kop staat en de inflatie torenhoog is, maar ook door klimaatverandering. Wat hier opvallend aan is? We zien dat juist steeds meer bedrijven, in plaats van overheden, het initiatief nemen om hun steentje bij te dragen en een stap in de juiste richting te zetten. Denk bijvoorbeeld aan bedrijven als Dopper, Correctbook en Tesla. En vanaf nu mag je hier ook Maxilia aan toevoegen! Want ook wij gaan onze verantwoordelijkheid nemen in dit maatschappelijk thema.
Impact on business with the planet in mind
Onze toekomst start vandaag. Of eigenlijk gisteren al. Daarom willen we samen met jou de promotieartikelenbranche op zijn kop zetten. Hoe we dat gaan doen? Door ons hele businessmodel aan te passen en onze klanten bewust te laten kiezen voor promotieartikelen met een positieve impact op mens en milieu. Ook onze eigen drukkerij in Barneveld zal hierin een grote rol gaan spelen. De manier waarop we dat precies gaan doen is een ander verhaal...

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hoe jij kunt bijdragen aan onze missie, visie en doelstellingen voor de toekomst!
Kom jij ons team versterken?
Zet die stap in je carrière
Link naar vacatures
Even ontspannen met alle Maxilianen
Bekijk onze bedrijfsuitjes
Link nog invullen
Max Responsibility Score
Hoe verantwoordelijkheid meetbaar wordt
Link naar mrs
Check onze duurzame doelstellingen
Join The Movement
Link naar join the movement
Gratis verzending, waar en wanneer het jou uitkomt!
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.
TrustedShops Trustmark