KiyOh
9,3 / 10
11835 recensies op kiyoh
Hulp nodig? Onze klantenservice staat voor je klaar!

Zakmessen bedrukken

Al onze prijzen zijn inclusief instel- en verzendkosten
Wil je jouw relaties een tijdloos relatiegeschenk geven? Denk eens aan zakmessen bedrukken. Al vanaf 1,46 bij 100 stuks. Wij hebben een veelzijdig assortiment en kunnen al een zakmes bedrukken vanaf 50 stuks. Wij kunnen ook een Victorinox zakmes bedrukken. Dit Zwitserse zakmes met het iconische Zwitserse kruis is dankzij de vele functionaliteiten zeer geschikt. Ben je benieuwd hoe jouw reclameboodschap staat op een zakmes uit onze collectie? Vraag een digitaal drukvoorbeeld aan. Gratis en geheel vrijblijvend!
Lees meer Toon minder
1 - 2 van 2 producten
  • Relevantie
  • Best verkocht
  • Snelste levertijd
  • Kleinste oplage
  • Prijs bij 100 stuks
  • Nieuwste producten
Hobbymes | 7 afbreekmesjes
0 reviews
(0)
Hobbymes
vanaf 100 stuks
7 afbreekmesjes vanaf 100 stuks
1,46 per stuk
All-in bij 100 stuks
Vandaag besteld, over 5 werkdagen in huis
Zakmes | Bamboe en RVS | 9 functies
0 reviews
(0)
B
Zakmes
vanaf 50 stuks
Bamboe en RVS | 9 functies vanaf 50 stuks
4,08 3,99 per stuk
All-in bij 100 stuks
Vandaag besteld, over 5 werkdagen in huis
Heb je jouw product niet kunnen vinden?
Geen zorgen. We helpen je graag!
1 - 2 van 2 producten
1 - 2 van 2 producten

Zakmessen met logo

Heb je interesse in zakmessen met logo? Goed nieuws: we leveren een zakmes met logo goedkoop en in kleine oplage. Zoek je een bepaalde kleur of formaat? Grote kans dat je bij ons slaagt. Voor hulp bij het kiezen of antwoord op vragen over Victorinox zakmes met logo – hét zakmes met het iconische Zwitserse kruis en vele functionaliteiten – kun je uiteraard altijd contact opnemen met onze productspecialisten. Bel, chat of e-mail.
Lees meer Toon minder

Zakmessen bedrukt

Niets is zo tijdloos als zakmessen bedrukt met reclame. Een zakmes bedrukt met jouw logo of websiteadres is niet alleen functioneel, maar is ook nog eens de perfecte reclamemaker voor jouw organisatie of service. Waarom? Iedere keer als het zakmes gebruikt wordt, staat jouw logo op de voorgrond. Ons assortiment bestaat uit diverse modellen, waardoor wij ook een Victorinox zakmes bedrukt met jouw reclameboodschap kunnen leveren.
Lees meer Toon minder

Zakmes relatiegeschenk

Hoe bedrukken we een zakmes relatiegeschenk? Een veelgebruikte druktechniek is tampondruk. Tampondruk is een techniek waarbij jouw logo met een soort rubberen stempel, de tampon, op een relatiegeschenk zakmes wordt bedrukt. De stempel is elastisch, waardoor ze zich makkelijk aanpassen aan de ondergrond. Een relatiegeschenk Victorinox zakmes bedrukken? Daarbij helpen wij je graag!
Lees meer Toon minder

Victorinox graveren

Wij kunnen niet alleen zakmessen bedrukken, maar ook graveren. Laat een Victorinox graveren en verras jouw relaties met een luxe relatiegeschenk. Het bestelproces is heel eenvoudig. Kies een item op onze website, stuur jouw logo mee met jouw aanvraag en onze designers maken een mooi digitaal drukvoorbeeld. Geheel vrijblijvend en gratis, natuurlijk. Op dit voorbeeld zie je direct hoe wij de Victorinox messen graveren.
Lees meer Toon minder
TrustedShops Trustmark