Kerst relatiegeschenken

Kerst relatiegeschenken worden altijd gewaardeerd door relaties. Of dit nu een kerstpakket is, een mooie pen of een wijngeschenk. We leveren al kerst relatiegeschenken vanaf 3 werkdagen, en dat voor scherpe prijzen vanaf € 0,57 incl. logo. We personaliseren de relatiegeschenken kerst door ze te bedrukken met uw reclame in Pantone kleuren of full colour. Diverse artikelen kunnen ook gegraveerd worden. Voor meer informatie over kerst relatiegeschenken belt u snel met onze verkoopspecialisten.

 

Favorieten

 Vorige  1 - 12 van 208 Volgende 
4 april Levering
19,92 bij 100 stuks
  • Vanaf 10 stuks
7 april Levering
0,96 bij 250 stuks
  • Vanaf 250 stuks
30 maart Levering
5,19 bij 100 stuks
  • Vanaf 25 stuks
7 april Levering
39,90 bij 100 stuks
  • Vanaf 10 stuks
7 april Levering
2,17 bij 100 stuks
  • Vanaf 100 stuks
7 april Levering
50,69 bij 100 stuks
  • Vanaf 10 stuks
14 april Levering
2,39 bij 100 stuks
  • Vanaf 100 stuks
 Vorige  1 - 12 van 208 Volgende 

 

 

Snel  en goedkoop kerst relatiegeschenken bedrukken doet u bij Maxkerstgeschenken.nl. Snel in 3 dagen en goedkoop v.a. €0,57.

Relatiegeschenk kerst

Een relatiegeschenk kerst kan bedrukt worden op verschillende manier, afhankelijk van model en materiaal. Om u een beeld te geven hoe het kerst relatiegeschenk er met reclame uit komt te zien, sturen we u altijd een digitale drukproef. Pas als u akkoord bent, gaan we aan de slag met het bedrukken van de artikelen, om ze vervolgens te verzenden en op de afgesproken dag af te leveren. Voor een relatiegeschenk kerst staan we graag voor u klaar.

Kerstgeschenken bedrukken

Kerstgeschenken cadeau doen aan bekenden, is inmiddels een echte traditie geworden in Nederland. Het is een mooie gewoonte, om door kerstgeschenken uw waardering en dank uit te spreken aan uw relaties. U kunt kiezen voor kerstpakketten bij Maxilia en voor een Wijnpakket bij Winegiving.nl. Bij Maxilia bent u verzekerd van persoonlijke service, verrassende kerstgeschenken en scherpe prijzen. Kerstgeschenken bedrukken met uw logo? Juist door de bedrukking van uw logo of tekst wordt uw relatie blijvend herinnerd aan uw bedrijf. Meestal kunt u het beste kiezen voor een subtiele opdruk. Zo'n opdruk wordt net zo goed gelezen, en staat erg chic. Vooral als u kiest voor een zilver- of goudkleurige bedrukking. Maar waar u ook voor kiest, uw bedrijfsnaam zal gezien worden als u deze laat bedrukken op de kerstgeschenken.

Goedkoop kerstgeschenk

De goedkoopste kerstpakketjes op een rij. Geen excuses om dit jaar niets te geven. Juist in financiele mindere tijden is het goed uw relatie met uw klanten vast te houden. Persoonlijk even langs te gaan, je waardering geven. Je dank uitspreken! Een flesje wijn van € 2,50 geeft al iets feestelijks aan deze waardering. Daarom, hier op een rij; de leukste en goedkoopste kerstpakketjes! De Goedkoopste kerstgeschenken op een rij. Geen excuses om dit jaar niets te geven. Juist in financiele mindere tijden is het goed uw relatie met uw klanten vast te houden. Persoonlijk even langs te gaan, je waardering geven. Je dank uitspreken! Een flesje wijn van € 2,50 geeft al iets feestelijks aan deze waardering. Daarom, hier op een rij; de leukste en meest goedkope kerstgeschenken.

Bestel direct online of bel voor advies 0318-743682. Speciale aanvragen kunt u mailen naar joost@maxilia.nl. 

 

.. en nog veel meer tevreden klanten. Bedankt voor uw vertrouwen in Maxkerstgeschenken.nl!