Giveaways bedrukken

Giveaways koop je bij Maxilia al vanaf € 0,42 per stuk bij 500 stuks. Groot, klein, opvallend of juist subtiel: leuke giveaways bestellen is bij ons supereenvoudig! Kies voor een luxe giveaway met je logo in full colour. Of ga juist voor goedkope giveaways met een hoge attentiewaarde en een bedrukking in 1, 2, 3 of 4 kleuren. Waar je ook voor kiest, wij garanderen een haarscherpe bedrukking van jouw giveaways!
Making an impact with the fastest promotional gifts
Uitgelichte productcategorieën
beurs artikelen bedrukken bij Maxilia
Beurs
Evenement op de planning? Maak indruk met bedrukte giveaways.
Bekijk assortiment
festival gadgets bedrukken maxilia
Festival
Tijd voor een feestje? Blijf nog lang zichtbaar met giveways met logo.
Bekijk assortiment
duurzame artikelen bedrukken bij Maxilia
Duurzame giveaways
Kies voor duurzaam! Maak impact met giveaways uit onze duurzame collectie.
Bekijk assortiment
Word member en wij planten een boom bij elke order
Word member
Word member en wij planten een boom bij elke order
Populaire producten
Dit zeggen onze trouwe klanten
Materialen
Gerecyclede relatiegeschenken van Maxilia
Van koffiedik tot melkpakken
Gadgets
Gadgets bedrukken Maxilia
Trendy en vernieuwend
Kantoorartikelen
Kantoorartikelen bedrukken Maxilia
Voor je zakelijke relaties
Drinkwaren
Drinkwaren bedrukken Maxilia
Met merken zoals Waterdrop

Leuke giveaways bestellen

Leuke giveaways bestellen kan eenvoudig via onze shop. Want met 121 verschillende giveaways is er genoeg keuze voor iedereen. Organiseer je een evenement of sta je binnenkort op een beurs? Neem dan een kijkje bij onze speciale relatiegeschenken voor de beurs. Ga je niet voor het grote publiek, maar wil je graag een selectie van jouw klanten en relaties bedanken? Dan kun je bij ons ook leuke giveaways bestellen in kleine aantallen vanaf 25 stuks!

Giveaway met logo

Op zoek naar een unieke giveaway met je logo? Bij Maxilia bedrukken we jouw giveaway met logo precies zoals jij het wilt: in full colour of in minder dan 4 kleuren. Het drukoppervlak is afhankelijk van de giveaway die je kiest. We kunnen bijvoorbeeld de voorkant, de achterkant of beiden kanten bedrukken! Kies je voor dat laatste? Dan ben je verzekerd van maximale zichtbaarheid en kun je de giveaway met je logo én zelfs een speciale boodschap of je websiteadres bedrukken.

Giveaways ideeën en inspiratie

Is jouw ideeënkoker even out of office? Dan helpen we je graag met giveaways ideeën en inspiratie. Wil je bijvoorbeeld een groot aantal giveaways bestellen zodat je werkelijk iedereen kan bereiken? Kies dan voor goedkoop, maar functioneel promotiemateriaal dat dagelijks gebruikt wordt, zoals onze pennen. Ga je jouw giveaway met logo juist heel gericht weggeven? Kies dan voor een luxe giveaway met een hoge attentiewaarde zoals een Dopper of een paraplu. Liever persoonlijke giveaways ideeën en inspiratie krijgen? Onze Maxilianen staan voor je klaar via [email protected] of 0318 - 74 36 00.

Goedkope giveaways

Goedkope giveaways bestellen, zonder in te leveren op kwaliteit? Dat kan bij Maxilia! Dankzij onze jarenlange ervaring en in-house drukkerij weten we namelijk precies hoe we jouw giveaways goedkoop en haarscherp kunnen bedrukken voor een optimaal resultaat. Ook als je kiest voor kleine relatiegeschenken. Daarnaast zijn we razendsnel. Jouw goedkope giveaways kunnen vaak al geleverd worden vanaf 3 werkdagen op iedere locatie: thuis, op kantoor of direct op jouw evenement!
Gratis verzending, waar en wanneer het jou uitkomt!
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.
TrustedShops Trustmark