Emaille mokken bedrukken

Wij helpen jou reclame maken

Emaille mokken bedrukken met jouw logo of tekst. Geëmailleerde metalen mokken zijn retro en hip tegelijk en geven jouw bureau en/of kantine direct sfeer! De Emaille mokken gaan een leven lang mee en is daarom ook nog eens duurzaam. Emaille mokken zijn volledig in jouw eigen design te maken. De Emaille bekers worden vaak als luxe relatiegeschenk ingezet. Welke past het best bij jou?

Emaille mok bedrukken

Emaille mok bedrukken, Grotendeels ambachtelijk geproduceerd. Hygiënisch, vaatwasmachinebestendig en diverse modellen zijn ook veilig te gebruiken op alle soorten kookplaten inclusief kampvuur of grill. Emaille heeft een extreem lange levensduur en is daarom uiterst duurzaam. Maxilia kan emaille mokken bedrukken in diverse afmetingen. Het is mogelijk om uw ontwerp/logo mee te emailleren. Al vanaf 50 stuks is een bestelling met bedrukking mogelijk. Onze emaille mokken zijn zeer duurzaam, food proof en voldoen aan alle veiligheid normen.

Emaille mokken met logo

Emaille mokken met logo bestel je bij Maxilia al vanaf € 3,32! Wij hebben diverse kleuren en inhoudsmaten, die allemaal bedrukt kunnen worden in 1-4 kleuren. Zoek je een uniek relatiegeschenk die opvalt én bruikbaar is, kies dan de emaille mokken met logo. Na je bestelling ontvang je altijd een digitale drukproef, waarop je kunt zien waar en hoe het logo bedrukt zal worden, in de juiste schaal en exacte kleuren. Enthousiast? Na je akkoord start de drukkerij met het bedrukken van de emaille mokken met logo. 

Heb je nog vragen en/of opmerkingen? Bel snel met Mark of één van de andere productspecialisten voor alle informatie over emaille mokken met logo.

Levering op tijd, ook bij jou
Waar je bestelling ook heen moet, wij regelen het. Ook als dat op de beursvloer of in het buitenland is. Wij tonen voor jouw gemak het aantal werkdagen levertijd én een concrete leverdatum. Sneller nodig? Vaak kunnen we een spoedlevering nog een dag eerder leveren!
Gratis logoservice, Elk bestandstype!
Wij accepteren alle bestandstypen. Wij zorgen dat jouw bestand scherp gedrukt wordt! Als je zelf geen vector-logo hebt regelen wij het voor je. Benieuwd hoe dat eruitziet? Vraag een gratis digitaal voorbeeld aan!
Digitaal voorbeeld met jouw logo
Jouw reclame is het belangrijkste. Benieuwd hoe jouw reclameboodschap op het product eruitziet? Vraag dan een gratis digitaal voorbeeld aan en je weet het binnen een paar uur. Onze designers zorgen dat jouw reclame het beste uitkomt!