KiyOh
9,3 / 10
11835 recensies op kiyoh
Hulp nodig? Onze klantenservice staat voor je klaar!

Bagagelabels bedrukken

Al onze prijzen zijn inclusief instel- en verzendkosten
Bagagelabels bedrukken kan snel en goedkoop bij Maxilia. Al vanaf 0,81 per stuk bij 250 stuks! Het zijn simpele maar onmisbare voorwerpen voor op reis. Het kaartje kun je bevestigen aan jouw koffer. Raakt jouw koffer kwijt? Dan kan de vinder je altijd snel bereiken aan de hand van de gegevens op de bagagelabels. Bagagelabels bedrukt met logo. Meer weten over bagagelabels bedrukken? Neem dan contact met ons op! Dat kan door te bellen naar 0318 - 74 36 00 of een e-mail te sturen naar [email protected]. Benieuwd hoe jouw reclame staat als je kiest voor bagagelabels drukken? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan. Dit voorbeeld is gratis!
Lees meer Toon minder
1 - 3 van 3 producten
  • Relevantie
  • Best verkocht
  • Snelste levertijd
  • Kleinste oplage
  • Prijs bij 250 stuks
  • Nieuwste producten
Kofferlabel | Custom made
4 reviews
(4)
Kofferlabel
vanaf 250 stuks
Custom made vanaf 250 stuks
0,81 per stuk
All-in bij 250 stuks
Vandaag besteld, over 9 werkdagen in huis
Bagagelabel
3 reviews
(3)
Bagagelabel
vanaf 50 stuks
vanaf 50 stuks
1,99 per stuk
All-in bij 250 stuks
Vandaag besteld, over 5 werkdagen in huis
Bagage- en kofferlabel
0 reviews
(0)
B
Bagage- en kofferlabel
vanaf 250 stuks
vanaf 250 stuks
1,17 per stuk
All-in bij 250 stuks
Vandaag besteld, over 6 werkdagen in huis
Heb je jouw product niet kunnen vinden?
Geen zorgen. We helpen je graag!
1 - 3 van 3 producten
1 - 3 van 3 producten

Kofferlabels bedrukken

Kofferlabels bedrukken met logo? Dat kan bij Maxilia al vanaf 0,81 per stuk bij 250 stuks. Bedrukte kofferlabels zijn ideale relatiegeschenken. Handig voor al je reistassen, bijvoorbeeld aan een weekendtas. Uiteraard ook perfect voor aan een trolley. Wist je dat er wereldwijd wel 3000 koffers per uur kwijt raken tijdens de bagageafhandeling op vliegvelden? Geen pretje. Zorg er daarom voor dat jouw koffer altijd herkenbaar is op de bagageband. Maxilia heeft daarvoor de oplossing: kofferlabels bedrukken. Wij bieden mooie herkenbare bagagelabels met logo. Nooit meer jouw bagage kwijt! De labels zijn zeer gemakkelijk te bevestigen aan jouw koffer, trolley of reistas. Superhandig als je op reis gaat! Laat ook jouw kofferlabels drukken door Maxilia en bel naar 0318 - 74 36 00 of stuur een e-mail naar [email protected].
Lees meer Toon minder

Bagagelabels met logo

Als je op reis gaat, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je bagage goed gelabeld is. Een bagagelabel met je naam en adresgegevens kan helpen ervoor te zorgen dat je bagage bij jou terugkomt als deze per ongeluk zoek raakt. Bij Maxilia kun je terecht voor het bedrukken van bagagelabels met je eigen ontwerp. Het bestellen van bedrukte bagagelabels is eenvoudig. Kies uit verschillende modellen en materialen en upload jouw ontwerp. Je ontvangt vervolgens een digitale proefdruk van het ontwerp, zodat je kunt controleren of alles naar wens is. Na goedkeuring van de proefdruk worden de bagagelabels bedrukt en bij je thuis afgeleverd!
Lees meer Toon minder
TrustedShops Trustmark