KiyOh
9,3 / 10
11835 recensies op kiyoh
Hulp nodig? Onze klantenservice staat voor je klaar!

Timmermanspotloden bedrukken

Deze producten scoren een gemiddelde van
8,9/10- 37 Reviews
Een timmermanspotlood bedrukken als giveaway voor jouw houthandel of doe-het-zelf shop? Bij Maxilia kun je al timmermanspotloden bedrukken vanaf 0,37 per stuk bij 500 stuks. Functioneel en scherp geprijsd! Kies voor een timmermanspotlood met logo in 1, 2, 3 of 4 kleuren of ga all-in met een full colour opdruk. Waar je ook voor kiest, wij zullen jouw timmermanspotloden haarscherp bedrukken en vanaf 3 werkdagen op ieder gewenst adres afleveren!
Lees meer Toon minder
1 - 4 van 4 producten
  • Relevantie
  • Best verkocht
  • Snelste levertijd
  • Kleinste oplage
  • Prijs bij 500 stuks
  • Nieuwste producten
Timmermanspotlood | Ongeslepen
7 reviews
(7)
BUDGET
A
Timmermanspotlood
vanaf 100 stuks
Ongeslepen vanaf 100 stuks
0,37 per stuk
All-in bij 500 stuks
Vandaag besteld, over 6 werkdagen in huis
Timmermanspotlood | Ongeslepen | Full colour
22 reviews
(22)
A+
Timmermanspotlood
vanaf 100 stuks
Ongeslepen | Full colour vanaf 100 stuks
0,54 0,41 per stuk
All-in bij 500 stuks
- 24%
Vandaag besteld, over 3 werkdagen in huis
Timmermanspotlood | 17,5 cm | Diverse kleuren
6 reviews
(6)
B
Timmermanspotlood
vanaf 250 stuks
17,5 cm | Diverse kleuren vanaf 250 stuks
0,47 per stuk
All-in bij 500 stuks
Vandaag besteld, over 5 werkdagen in huis
Timmermanspotlood | Cyprus | Ongeslepen
0 reviews
(0)
B
Timmermanspotlood
vanaf 250 stuks
Cyprus | Ongeslepen vanaf 250 stuks
0,54 per stuk
All-in bij 500 stuks
Vandaag besteld, over 14 werkdagen in huis
Heb je jouw product niet kunnen vinden?
Geen zorgen. We helpen je graag!
1 - 4 van 4 producten
1 - 4 van 4 producten

Wat is een timmermanspotlood?

Een timmermanspotlood, ook wel bouwpotlood genoemd, heeft een ovale vorm en wordt voornamelijk gebruikt in de bouw bij het aftekenen van hout, beton en andere materialen. De platte en brede grafietstift aan de binnenzijde zorgt ervoor dat de punt minder snel afbreekt. Daarnaast is de lengte van het timmermanspotlood gelijk aan die van een timmermansduimstok. Hierdoor past hij eenvoudig in de klusoveral of broekzak.
Lees meer Toon minder

Waarom een bouwpotlood of timmermanspotlood bedrukken?

Wil jij weten waarom je juist een timmermanspotlood moet bedrukken in plaats van een normaal potlood? De verschillen zitten voornamelijk in de functionele hoek. Laat je een timmermanspotlood bedrukken, dan is deze namelijk vele malen sterker én handiger. Want door de ovale vorm blijft het bouwpotlood beter zitten achter het oor én rolt hij minder snel van de werkbank of tekentafel af! Daarnaast breken de timmermanspotloden die wij bedrukken minder snel en zijn ze ideaal om te gebruiken op de bouw of in de werkplaats. Bestellen kan al vanaf 100 stuks.
Lees meer Toon minder

Welk timmermanspotlood met logo moet ik kiezen?

We helpen jou graag bij het kiezen van jouw perfecte timmermanspotlood met logo. Hierbij is het handig om te weten dat de traditionele kleur rood is. Waarom? Deze kleur vind je makkelijk terug tussen al het gereedschap als het timmermanspotlood met logo op de grond is gevallen. Liever een ander kleurtje? Onze timmermanspotloden met logo zijn ook verkrijgbaar in geel, rood, blauw, groen, oranje en zwart of wit. Daarnaast kun je de timmermanspotloden laten bedrukken in een lengte van 17, 18 of 23 cm en kies je eenvoudig uit 4 verschillende varianten jouw favoriet.
Lees meer Toon minder

Hoe kunnen jullie mijn bouwpotlood bedrukken?

Bij Maxilia kunnen we jouw bouwpotlood precies bedrukken zoals jij het wilt! Kies voor een opdruk in maximaal 4 kleuren of ga voor een haarscherp full colour ontwerp. Let er wel op dat het drukoppervlak van de timmermanspotloden die wij bedrukken langwerpig is. Hierdoor komt niet ieder design optimaal tot zijn recht op de bouwpotloden. Heb je bijvoorbeeld een compact rond logo? Dan raden we aan om het bouwpotlood te bedrukken met jouw bedrijfsnaam of je websiteadres. Uiteraard sturen wij jou voordat wij het bouwpotlood gaan bedrukken altijd eerst een digitaal voorbeeld zodat jij 100% achter het eindresultaat staat!
Lees meer Toon minder

Hoe kun je een timmermanspotlood slijpen?

Door de ovale vorm zijn de timmermanspotloden die wij bedrukken niet geschikt voor een normale puntenslijper. Je slijpt jouw bouwpotlood dan ook het beste met een scherp zakmes of een beitel. Hierbij is het belangrijk dat je de brede kant plat slijpt en de korte kant gebruikt om een punt te maken. Op die manier blijft de punt zo breed mogelijk en blijft het bouwpotlood stevig zodat hij niet afbreekt tijdens het aftekenen van een stuk hout of ander materiaal.
Lees meer Toon minder
TrustedShops Trustmark