ᐅ • Chocolade bedrukken | Snel, goedkoop & smakelijk | Maxilia.nl

Chocolade bedrukken

Chocolade bedrukken: al vanaf 0,68 bij 250 stuks. Wist je dat 20 gram chocolade per dag goed is voor je hart- en bloedvaten? Dit soort weetjes kunnen moeiteloos bedrukt worden op chocolade. Wil je jouw zakelijke relaties een warm hart toedragen en tegelijkertijd reclame maken voor jouw organisatie of product? Vraag direct een gratis digitaal drukvoorbeeld aan. Op schaal en geheel vrijblijvend.
Snel chocolade
snel chocolade bedrukken
Lekker snel leverbaar
Snel chocolade bedrukken? Geen paniek! Ook als het vliegensvlug moet kun je bij ons chocolade laten bedrukken. Bestel jouw chocolade vandaag nog en wij zorgen ervoor dat het bedrukt en wel vanaf 5 werkdagen in huis is. Wij accepteren alle bestandstypen en zorgen ervoor dat ook jouw bestand scherp gedrukt wordt. Als je zelf geen vectorlogo hebt, zorgen wij dat het in orde komt. Wij verbeteren voortdurend ons druk- en orderproces, om onze klanten nog beter en sneller te kunnen helpen. Stuur jouw logo mee met jouw aanvraag en onze designers helpen jou reclame maken. Voor een nóg sneller resultaat. Geheel vrijblijvend en gratis. Meer weten over snel chocolade bedrukken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0318-743600 of een e-mail te sturen naar gerard@maxilia.nl.
Levering vanaf 5 werkdagen
Goedkoop Chocolade
goedkoop chocolade bedrukken
Mooi voor weinig!
Wil jij jouw budget effectief inzetten? Laat dan vandaag nog chocolade bedrukken goedkoop. Met bedrukte chocolade gooi jij gegarandeerd hoge ogen bij jouw (zakelijke) relaties. Chocolade bedrukken goedkoop kan al vanaf 0,54 bij 500 stuks. Door het gebruik van geavanceerde machines kunnen we de chocolade scherp, recht en in heldere kleuren op de door jou gewenste positie bedrukken. Bestel vandaag nog chocolade en wij zorgen ervoor dat ze bedrukt en wel vanaf 5 werkdagen bij jou in huis zijn. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0318-743600 of een e-mail te sturen naar gerard@maxilia.nl. Ben je er al helemaal uit? Vraag dan direct een digitaal drukvoorbeeld aan. Gratis en geheel vrijblijvend!
Vanaf 0,54 bij 500 stuks
Luxe Chocolade
luxe chocolade bedrukken
Stijlvol reclame maken
Wil je jouw (zakelijke) relaties verrassen met een smakelijk relatiegeschenk? Laat dan vandaag nog luxe chocolade bedrukken. Wij kunnen al luxe chocolade bedrukken vanaf 0,68 bij 250 stuks! Door het gebruik van geavanceerde machines kunnen we de luxe bonbons, geschenkset of chocorepen scherp, recht en in heldere kleuren op de door jou gewenste positie bedrukken. Bestel de lekkernij vandaag nog en wij zorgen ervoor dat het bedrukt en wel vanaf 5 werkdagen op de gewenste locatie is. Meer weten over luxe chocolade bedrukken? Wij helpen jou reclame maken! Bel naar 0318-743600 of stuur een e-mail naar gerard@maxilia.nl en krijg direct advies.
Al vanaf 25 stuks
chocoladerepen bedrukken
Chocoladerepen met jouw logo

Chocolade met logo

Wil je jouw organisatie of een product promoten, maar daarvoor niet flink in de buidel tasten? Maak op smaakvolle wijze reclame met chocolade met logo. Wij hebben voor elk budget een passend aanbod aan chocolade. Waar de chocolade met logo ook heen moet, wij regelen het voor je. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Heb je jouw bestelling het liefst zo snel mogelijk in huis? We kunnen jouw order al vanaf 5 werkdagen leveren. Heb je een deadline? Vaak kunnen we een spoedlevering nog een dag eerder leveren.

Chocolade met eigen logo

Chocolade met eigen logo? ‘Wie zoet is, krijgt lekkers.’ Wie kent deze zin niet? Tegen het einde van het jaar zit iedereen, groot en klein, op de goedheiligman te wachten. Een handdruk is attent, maar een bedrukte chocoladeletter valt letterlijk en figuurlijk in de smaak. Chocolade met eigen logo is al te verkrijgen vanaf 0,68 bij 250 stuks! Wil jij ook reclame maken met bedrukte chocolade, maar gaat er geen belletje rinkelen wanneer er ‘vectorlogo’ staat? Geen zorgen. Wij accepteren alle bestandstypen en zorgen ervoor dat ook jouw bestand scherp gedrukt wordt. Stuur jouw logo mee met jouw aanvraag en onze designers helpen jou reclame maken. Geheel vrijblijvend en gratis. Handig, toch?

Bedrukte chocolade

We hebben een breed assortiment aan chocolade, zodat we voor elk budget en smaak bedrukte chocolade kunnen aanbieden. Door het gebruik van geavanceerde machines kunnen we de bedrukking scherp, recht en in heldere kleuren op de door jou gewenste positie bedrukken. Wil je chocoladegeschenken bestellen en ben je benieuwd of wij ook jouw wensen kunnen vervullen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor chocolade bedrukken. Dat kan door te bellen naar 0318-743600 of een e-mail te sturen naar gerard@maxilia.nl. Heb je een idee en ben je benieuwd hoe jouw reclameboodschap eruit ziet? Vraag dan een gratis digitaal drukvoorbeeld aan!

Levering op tijd, ook bij jou.
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsperekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.
Profiteer nu van extra voordeel!
Dit is een tijdelijke aanbieding. Deze prijs is geldig tot en met 25-04-2018.