KiyOh
9,3 / 10
11835 recensies op kiyoh
Hulp nodig? Onze klantenservice staat voor je klaar!

Vlaggenlijnen bedrukken

Al onze prijzen zijn inclusief instel- en verzendkosten
Geen feest zonder vlaggenlijnen. Wij kunnen al vlaggenlijnen bedrukken met jouw logo vanaf 5,49 per stuk bij 50 stuks. Met bedrukte vlaggenlijnen vergroot je de feestvreugde. Wij hebben een inspirerende collectie en bedrukken vlaggenlijnen in één kleur en full colour. Voor een nog feestelijker resultaat. Al op de gewenste locatie vanaf 5 werkdagen. Wil je een vlaggenlijn laten bedrukken en ben je benieuwd naar een ontwerp? Vraag dan even een digitaal drukvoorbeeld aan. Gewoon gratis en geheel vrijblijvend!
Lees meer Toon minder
1 - 4 van 4 producten
  • Relevantie
  • Best verkocht
  • Snelste levertijd
  • Kleinste oplage
  • Prijs bij 50 stuks
  • Nieuwste producten
Vlaggenlijn | Rechthoek | Full colour | Snel
5 reviews
(5)
MADE IN HOLLAND
B
Vlaggenlijn
vanaf 15 stuks
Rechthoek | Full colour | Snel vanaf 15 stuks
10,30 8,59 per stuk
All-in bij 50 stuks
- 17%
Vandaag besteld, over 5 werkdagen in huis
Vlaggenlijn puntvorm | Full colour
8 reviews
(8)
B
Vlaggenlijn puntvorm
vanaf 25 stuks
Full colour vanaf 25 stuks
13,79 9,65 per stuk
All-in bij 50 stuks
- 30%
Vandaag besteld, over 5 werkdagen in huis
Vlaggenlijn puntvorm | 1 kleur bedrukt
0 reviews
(0)
MADE IN HOLLAND
B
Vlaggenlijn puntvorm
vanaf 50 stuks
1 kleur bedrukt vanaf 50 stuks
5,53 5,49 per stuk
All-in bij 50 stuks
Vandaag besteld, over 12 werkdagen in huis
Vlaggenlijn 5 meter | Kunststof
0 reviews
(0)
MADE IN HOLLAND
B
Vlaggenlijn 5 meter
vanaf 50 stuks
Kunststof vanaf 50 stuks
10,45 per stuk
All-in bij 50 stuks
Vandaag besteld, over 12 werkdagen in huis
Heb je jouw product niet kunnen vinden?
Geen zorgen. We helpen je graag!
1 - 4 van 4 producten
1 - 4 van 4 producten

Slingers bedrukken

Slingers bedrukken (vanaf 50 stuks) kan in één kleur, maar ook full colour. Full colour is de term voor een drukproces met CMYK-kleuren. CMYK is de afkorting van Cyan, Magenta, Yellow en Key. Cyan is een combinatie van groen en blauw licht, Magenta een combinatie van rood en blauw licht. Yellow is een combinatie van rood en groen licht en Key staat voor zwart. Dankzij deze vier kleuren is het mogelijk om bijna alle kleuren na te bootsen. CMYK en PMS is niet hetzelfde. PMS staat voor Pantone Matching System en houdt in dat alle kleuren van de regenboog aangeduid zijn met cijfers. Of je nu in Amsterdam of Shanghai bent, een PMS-waarde is altijd overal precies dezelfde kleur. Slingers laten bedrukken met CMYK gaat met proceskleuren in plaats van steunkleuren zoals bij PMS. Weten hoe jouw bedrukte slingers het beste uit de verf komen? Bel, chat of e-mail even!
Lees meer Toon minder

Vlaggenlijn met logo

Met een vlaggenlijn met logo maak je ieder feestje of evenement compleet. Te bedrukken vanaf 50 stuks. Wij hebben een inspirerende collectie. Van een wimpellijn van 5 meter tot een vlaggenlijn met rechthoekige vlaggetjes. Ook kunnen wij een vlaggenlijn bedrukken kleine oplage. Wil je exact weten welke dat zijn zonder alle producten in deze categorie stuk voor stuk aan te klikken? Vink dan jouw voorkeur aan in het menuutje aan de linkerzijde. Daar kan je niet alleen het gewenste oplage-aantal aanvinken, maar ook het aantal kleuren drukwerk, de levertijd en het type. Wil je bijvoorbeeld vlaggetjes bedrukken met logo, maar heb je meer dan 100 stuks nodig? Vink jouw voorkeur aan en wij tonen jou de beste opties! Vlaggetjes bedrukken slinger was nog nooit zo gemakkelijk!
Lees meer Toon minder

Slingers bedrukken met logo

Slingers bedrukken met logo (al vanaf 50 stuks) of slingers bedrukken met foto? Jij roept, wij draaien. De meeste vlaggenlijnen kunnen zowel aan de voor- als achterkant bedrukt worden. Dubbel feest dus! Perfect om de jarige jet of job op kantoor helemaal in de schijnwerpers te zetten. Of om een jubileum te vieren. Hang slingers met logo door het kantoorpand of beurshal om op een feestelijke manier reclame te maken. Slingers bedrukken met logo of liever met een compleet eigen ontwerp? Alles is mogelijk. De kwaliteit van de vlaggetjes drukken wij uit in grammage. Dat is het gewicht uitgedrukt in gram per vierkanter meter. Hoe hoger het getal, hoe sterker het vlaggetje.
Lees meer Toon minder
TrustedShops Trustmark