KiyOh
9,3 / 10
11835 recensies op kiyoh
Verzendzakken bedrukken Maxilia
20% korting
Beste deal, door Tirza
gekozen
Al vanaf 250 stuks!
Bekijk 'm zelf

Verzendzakken met logo

Jouw webshopbestellingen in stijl verzenden, zonder veel gedoe? Bestel dan verzendzakken met logo bij Maxilia vanaf 0,26 per stuk bij 1000 stuks. Dankzij de handige plakstrip wordt tape overbodig én bespaar je ook nog eens kostbare tijd uit die je mooi anders kunt besteden. Daarnaast kun je de verzendzakken met logo gedeeltelijk in één kleur laten bedrukken of all-in gaan met een opvallende full colour bedrukking aan beiden zijden, zodat de opdruk 100% overeenkomt met jouw huisstijl. Op die manier werk je meteen aan de herkenbaarheid van je merk!
Lees meer Toon minder
1 - 8 van 8 producten
  • Relevantie
  • Best verkocht
  • Snelste levertijd
  • Kleinste oplage
  • Prijs bij 1000 stuks
  • Nieuwste producten
Verzendzak  | 30 x 40 cm | vanaf 250 stuks
32 reviews
(32)
B
Verzendzak
vanaf 250 stuks
30 x 40 cm | vanaf 250 stuks vanaf 250 stuks
0,38 0,29 per stuk
All-in bij 1000 stuks
- 24%
Vandaag besteld, over 17 werkdagen in huis
Verzendzak | 35 x 45 cm | vanaf 250 stuks
39 reviews
(39)
BESTE KEUZE
B
Verzendzak
vanaf 250 stuks
35 x 45 cm | vanaf 250 stuks vanaf 250 stuks
0,27 0,26 per stuk
All-in bij 1000 stuks
- 4%
Vandaag besteld, over 17 werkdagen in huis
Verzendzak | 45 x 55 cm | vanaf 250 stuks
21 reviews
(21)
BESTSELLER
B
Verzendzak
vanaf 250 stuks
45 x 55 cm | vanaf 250 stuks vanaf 250 stuks
0,44 0,35 per stuk
All-in bij 1000 stuks
- 20%
Vandaag besteld, over 17 werkdagen in huis
Verzendzak | 30 x 40 +4 cm | vanaf 3000 stuks
0 reviews
(0)
Verzendzak
vanaf 5000 stuks
30 x 40 +4 cm | vanaf 3000 stuks vanaf 5000 stuks
0,16 per stuk
All-in bij 5000 stuks
Vandaag besteld, over 17 werkdagen in huis
Verzendzak | 45 x 55 +4 cm | vanaf 3000 stuks
3 reviews
(3)
B
Verzendzak
vanaf 3000 stuks
45 x 55 +4 cm | vanaf 3000 stuks vanaf 3000 stuks
0,30 per stuk
All-in bij 3000 stuks
Vandaag besteld, over 17 werkdagen in huis
Verzendzak | 35 x 45 + 4 cm | Vanaf 3000 stuks
0 reviews
(0)
B
Verzendzak
vanaf 3000 stuks
35 x 45 + 4 cm | Vanaf 3000 stuks vanaf 3000 stuks
0,21 per stuk
All-in bij 3000 stuks
Vandaag besteld, over 17 werkdagen in huis
Papieren verzendzak | 52 x 35 x 10 cm
0 reviews
(0)
B
Papieren verzendzak
vanaf 150 stuks
52 x 35 x 10 cm vanaf 150 stuks
1,30 per stuk
All-in bij 600 stuks
Vandaag besteld, over 23 werkdagen in huis
Papieren verzendzak | 40 x 30 x 10 cm
0 reviews
(0)
B
Papieren verzendzak
vanaf 180 stuks
40 x 30 x 10 cm vanaf 180 stuks
1,28 per stuk
All-in bij 540 stuks
Vandaag besteld, over 23 werkdagen in huis
Heb je jouw product niet kunnen vinden?
Geen zorgen. We helpen je graag!
1 - 8 van 8 producten
1 - 8 van 8 producten

Hoe kan ik de verzendzakken bedrukken?

Wil je verzendzakken bedrukken en ben je benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot de bedrukkingsopties? Begrijpelijk! We vertellen je er graag alles over, want dankzij onze jarenlange expertise weten wij precies hoe wij de verzendzakken moeten bedrukken om tot een optimaal resultaat te komen. Naast de juiste druktechniek is het ook goed om te kijken naar het bedrukkingsoppervlak en het aantal kleuren waarin je de verzendzakken wilt laten bedrukken.

De kleinste verzendzakken uit ons assortiment hebben een afmeting van 30 x 40 cm en zijn te bedrukken in één kleur, twee kleuren of full colour. Kies je voor een opdruk in maximaal twee kleuren dan zijn deze verzendzakken kostentechnisch gezien een super optie. Want doordat de verzendzakken met logo een iets kleiner bedrukkingsoppervlak hebben van 170 x 270 mm en we de verzendzakken enkel aan één zijde voor je laten bedrukken kun je deze al bestellen vanaf 150 stuks. Jouw logo nog beter naar voren laten komen? Bekijk dan de mogelijkheden voor tape met logo!

Voor een superopvallende uitstraling kun je vanaf 3000 stuks ook onze verzendzakken in full colour bedrukken. Deze optie bieden wij aan voor de verzendzakken met een brievenbusformaat van 35 x 45 cm of een groter formaat van 45 x 55 cm met een dikte van 50 of 60 micron. Hierbij geldt: hoe hoger het aantal micron, hoe dikker en stugger het materiaal. Het grote voordeel hiervan is dat je de verzendzakken precies zó kunt laten bedrukken als jíj dat wilt. Deze verzendzakken kunnen namelijk all-over bedrukt worden, wat betekend dat je ze volledig aan de voor- én aan de achterzijde kunt voorzien van een design naar wens!
Lees meer Toon minder

Welke verzendzakken met logo zijn geschikt voor kleding?

Ben jij eigenaar of eigenaresse van een kleding webshop en wil je weten óf en welke verzendzakken geschikt zijn voor jouw producten? Dan is het antwoord vrij simpel. Want al onze verzendzakken met logo zijn geschikt voor kleding! De vraag is echter wat voor type kleding je verkoopt om te bepalen welke dikte en grootte het beste voor jouw bedrijf werkt. Want je kunt bij ons 8 verschillende verzendzakken laten drukken voor jouw webshop.

Verzend jij voornamelijk zwaardere items zoals bijvoorbeeld jeans, jassen of maatpakken? Dan zijn onze grote verzendzakken met logo van sterk co-ex materiaal ideaal voor deze kleding items. De verzendzakken hebben namelijk een afmeting van 45 x 53 cm waardoor ze geschikt zijn voor kledingstukken met een hoger volume. Daarnaast is het materiaal net iets dikker met 60 micron, waardoor ze ook nog eens megastevig zijn.

Is jouw webshop gespecialiseerd in kinder- of badkleding dan kun je zelfs kiezen voor onze kleding verzendzakken bedrukt met jouw logo in een brievenbusformaat van 35 x 45 cm. Daarnaast hebben deze verzendzakken allemaal een dikte van 50 micron wat ruim voldoende is om jouw items in te verzenden. Let er bij het vullen van deze kleine verzendzakken bedrukt met jouw logo op dat je er niet te veel kleding instopt wanneer je ze ook daadwerkelijk als brievenbuspakket wil verzenden. Want bij brievenbuspakketten zit in Nederland een maximumdikte van 3,2. cm. Is jouw pakket groter dan dit? Dan betaal je het tarief van een regulier pakketje. En dat willen we uiteraard voorkomen!
Lees meer Toon minder

Kan ik ook custom verzendzakken bestellen?

Wil jij jouw verzendzakken van top tot teen in een uniek jasje steken? Dat kan! Bij Maxilia kun je namelijk custom verzendzakken bedrukken met een full colour opdruk over de gehele oppervlakte: voor- en achterkant! Daarnaast kunnen wij door onze jarenlange ervaring en in-house drukkerij ook een ander formaat voor jou ontwikkelen zodat de custom verzendzakken 100% bij de behoefte van jouw bedrijf én jouw klanten past.

Jouw custom verzendzakken kun je eenvoudig via de shop bestellen door een offerte-aanvraag te doen. Kies een bestaand artikel wat jouw aandacht getrokken heeft en vul vervolgens tijdens het uitchecken bij het mijn wensen veldje jouw speciale verzoek in. Hoe specifieker, hoe beter! Iedere aanvraag wordt persoonlijk door onze Maxilianen gecheckt en eventuele vragen worden tijdens kantooruren altijd binnen 4 uur beantwoord zodat jij z.s.m. weet waar je aan toe bent.

Heb je nogal haast en wil je geen vier uur wachten op een antwoord? Dan kun je onze Maxilianen ook telefonisch bereiken via 0318 - 74 36 00. Op die manier kom je direct in contact met onze experts en krijg je meteen een antwoord op jouw vraag over onze custom verzendzakken.
Lees meer Toon minder

Kunnen jullie ook duurzame plastic verzendzakken bedrukken?

Bij Maxilia vinden we het belangrijk dat je naast een kwalitatief goede keuze ook eenvoudig een duurzame keuze kunt maken. Daarom ontwikkelden wij onze unieke Max Responsibility Score die ieder product uit ons assortiment beoordeelt en een score geeft waarbij A+ het beste is. Laat jij dus plastic verzendzakken bedrukken bij Maxilia dan weet je precies waar je voor kiest.

Een groot gedeelte van onze bedrukte verzendzakken heeft dan ook een positieve B-score. Hoe dit kan? Wij laten onze plastic verzendzakken lokaal bedrukken in Polen waardoor er minder CO2-uitstoot vrijkomt bij het transport van de goederen. Daarnaast worden de producten niet per stuk verpakt, maar word de bestelling juist in zijn totaliteit vervoert in een kartonnen doos voor minder materiaalverspilling.

Wil je graag meer informatie over onze Max Responsibility Score of heb je een andere vraag over onze verzendzakken die jij voor jouw webshop wilt laten drukken? Neem dan gerust contact op met ons door een mail te sturen naar [email protected]. Wij nemen vaak al binnen enkele uren contact met jou op, maar ten minste binnen 24 uur. Want een goede service verlenen om jou more reason to smile te geven is waar wij voor de volle 100% voor gaan. Dat onze klanten het hiermee eens zijn zie je terug in onze Kiyoh score van een 9,3/10!
Lees meer Toon minder

5 redenen om te kiezen voor bedrukte verzendzakken

Ben je aan het twijfelen tussen het gebruik van verzenddozen of bedrukte verzendzakken en wil je graag weten waarom je juist voor verzendzakken moeten kiezen? Dan zijn er een groot aantal voordelen die wij graag met je delen.

1. Kwaliteit
Kies je voor bedrukte verzendzakken dan ben je ervan verzekerd dat de items die je verkoopt altijd luchtdicht en vochtvrij verzonden worden zodat vlekken of andere schade wegens vuil voorkomen kunnen worden. Dit zorgt niet alleen voor minder retouren, maar ook voor tevreden klanten!

2. Hersluitbaar
Staat de klant bij jou op nummer 1 en wil je zorgen voor een optimale aftersales ervaring? Kies dan voor onze verzendzakken met een handige retourstrip zodat je klant zonder veel gedoe de gekochte items kan retourneren. Er kan zelfs op de zakken geschreven worden, zonder dat de inkt vervaagd!

3. Ruimte-, tijd- en kostenbesparend
Verzend je jouw goederen in bedrukte verzendzakken dan neemt de opslag van de zakken veel minder ruimte in beslag en bespaar je tijd en geld tijdens het verwerken van de bestellingen. Want tijdens het inpakken heb je geen tape meer nodig en sluit je de verzendzakken met logo in één vloeiende beweging. Een kind kan de was doen!

4. Multifunctioneel
Bestel je bij ons verzendzakken dan kun je kiezen uit drie verschillende maten en twee verschillende diktes, waardoor de bedrukte verzendzakken voor vrijwel iedere branche geschikt zijn. Onze kleinste verzendzakken passen zelfs door de brievenbus!

5. Extra naamsbekendheid
Last but not least. Kies je voor bedrukte verzendzakken dan kun je deze helemaal in jouw huisstijl laten customizen zodat jouw bedrijfsnaam een echt merk wordt en klanten keer op keer hun spullen bij jouw shop zullen bestellen!
Lees meer Toon minder
TrustedShops Trustmark