ᐅ • Reclameblog

Maxilia Blog

VitOrtho 

VitOrtho ademt duurzaamheid tot in detail

Wie klant is bij VitOrtho in Den Haag mag zich gelukkig prijzen. De onderneming heeft 250 enkelwandige koffiebekers van bamboevezel besteld. ,,Een mooie toevoeging aan onze relatiegeschenkenpakketten’’, zegt Kimberley van VitOrtho tevreden.

zuidkracht 

Maxilia haalt alles uit de kast voor uitzendbureau Zuidkracht

Deze week heeft Dewi de review van de week geschreven. Zij werkt bij Zuidkracht in Maastricht. Dit uitzendbureau is jong, dynamisch en gespecialiseerd in de sectoren financieel, administratief en secretarieel. De medewerkster uit het zuiden van Nederland heeft 250 notitieboekjes van A5-formaat besteld met het logo van de organisatie.

logochocolade 

Wie jarig is, trakteert… met logochocolaatjes!

Deze week heeft Monique de review van de week geschreven. Zij werkt bij Teradata Netherlands in Nieuwegein. Het bedrijf helpt andere ondernemingen met onderzoeken en uitwerken van nieuwe ideeën en cijfers, zodat zij trends makkelijker op kunnen pikken of sneller kunnen handelen met onmiddellijke bedrijfsproblemen.

Fortuna 

Maxilia tegen Fortuna Sittard: een geslaagde match

Deze week heeft Nick Verheijen de review van de week geschreven. Hij werkt op de afdeling marketing/communicatie van Fortuna Sittard. Dat is een Nederlandse voetbalclub uit de gemeente Sittard-Geleen. Sinds het seizoen 2002/03 komt de club uit in de Eerste Divisie.

Kermis 

Kermis is een mooie setting om reclame te maken

Deze week heeft Fanny de review van de week geschreven. Zij werkt bij Heyde BVBA in België. Het bedrijf is al sinds 1969 actief en plaatst sanitair en centrale verwarmingsinstallaties. Ook voor groene energie en ventilatie kun je bij hen aankloppen.

Kersttrui 

Kerst: creatieve ideeën om jouw relaties te verrassen

Kerst. You either love it or hate it. Maar hoe dan ook: je kunt er niet omheen. Het is dé tijd van het jaar om waardering uit te spreken naar jouw relaties. In dit blog lees je hoe je hen op 5 creatieve manieren kunt verrassen. Ook zonder flinke portemonnee.

Vlaggetjes van de review van week 39 

Zo zet je jouw collega in het zonnetje!

Deze week heeft Hanneke Groeneveld de review van de week geschreven. Zij werkt op een basisschool in Hardinxveld-Giessendam (Zuid-Holland) en zocht naar een leuk product om haar (marketing)actie met vlag en wimpel te laten slagen. Het resultaat: 500 zwaaivlaggetjes met een foto en een tekst.

Pennen van de review van week 39 

,,De kracht van Maxilia: snelle en kwalitatieve service’’

Deze week heeft Debby de review van de week geschreven. Zij werkt bij Hendriks groep in Veenendaal. De organisatie levert technische ,,hoogwaardige en betrouwbare oplossingen in bouwprocessen in binnen- en buitenland.’’

 

,,De directie was super blij met de mooie wijnkisten’’

Deze week heeft Monique de ‘review van de week’ geschreven. Zij is senior bedrijfsvoering bij Nedvang. De stichting die gemeenten en bedrijven ondersteunt bij het proces van scheiding, inzameling, hergebruik, preventie en registratie van verpakkingsafval.

 

Tien budget promotietips voor introductiedagen

Introductiedagen. Het zijn de perfecte momenten om duizenden nieuwsgierige, potentiële studenten aan jouw organisatie te koppelen. Een glimlach, goede presentaties en een uitgebreid programma. Maar dan ben je er nog niet. Hoe zorg je ervoor dat bezoekers jou niet vergeten na een lange, informatieve dag? Maak het tastbaar met bedrukte relatiegeschenken.

 

Haal meer omzet uit jouw verpakking

Als ondernemer wil je dat je klanten hun producten snel en goed in huis krijgen. Al die verpakkingsmaterialen kunnen eenvoudig onderdeel worden van je marketingmix door ze volledig in jouw huisstijl op te maken, maar dat kost een hoop geld, waardoor de verzendkosten aanzienlijk hoger worden.. Of toch niet?

 

Relatiegeschenken belasting aftrekbaar?

Relatiegeschenken en promotieartikelen zijn natuurlijk investeringen die onderdeel kunnen zijn van je reclamecampagne. Maar hoe zit dat eigenlijk met de belasting? Zijn relatiegeschenken aftrekbaar? Waar moet je rekening mee houden?

  

Promotieartikelen: zinvol of kostenpost?

Promotieartikelen worden op grote schaal door bedrijven ingezet voor diverse doeleinden. Er zijn talloze leuke artikelen die je kunt bedrukken met je logo, maar deze producten kosten natuurlijk wel geld. Hoe zet je de producten effectief in als reclamemiddel?

 

 

Profiteer nu van extra voordeel!
Dit is een tijdelijke aanbieding. Deze prijs is geldig tot en met 20-12-2017.