ᐅ • Reclameblog

Maxilia Blog

 

Tien budget promotietips voor introductiedagen

Introductiedagen. Het zijn de perfecte momenten om duizenden nieuwsgierige, potentiële studenten aan jouw organisatie te koppelen. Een glimlach, goede presentaties en een uitgebreid programma. Maar dan ben je er nog niet. Hoe zorg je ervoor dat bezoekers jou niet vergeten na een lange, informatieve dag? Maak het tastbaar met bedrukte relatiegeschenken.

 

Haal meer omzet uit jouw verpakking

Als ondernemer wil je dat je klanten hun producten snel en goed in huis krijgen. Al die verpakkingsmaterialen kunnen eenvoudig onderdeel worden van je marketingmix door ze volledig in jouw huisstijl op te maken, maar dat kost een hoop geld, waardoor de verzendkosten aanzienlijk hoger worden.. Of toch niet?

 

Relatiegeschenken belasting aftrekbaar?

Relatiegeschenken en promotieartikelen zijn natuurlijk investeringen die onderdeel kunnen zijn van je reclamecampagne. Maar hoe zit dat eigenlijk met de belasting? Zijn relatiegeschenken aftrekbaar? Waar moet je rekening mee houden?

  

Promotieartikelen: zinvol of kostenpost?

Promotieartikelen worden op grote schaal door bedrijven ingezet voor diverse doeleinden. Er zijn talloze leuke artikelen die je kunt bedrukken met je logo, maar deze producten kosten natuurlijk wel geld. Hoe zet je de producten effectief in als reclamemiddel?