KiyOh
9,3 / 10
11835 recensies op kiyoh
Hulp nodig? Onze klantenservice staat voor je klaar!

Webcam covers bedrukken

Deze producten scoren een gemiddelde van
8,3/10- 36 Reviews
Kies voor een luxe gadget en laat webcam covers bedrukken als relatiegeschenk! Bestellen kan al vanaf 0,58 per stuk bij 250 stuks. Veilig én voordelig! Want dankzij de bedrukte webcam covers bescherm je de privacy van jouw relaties, waardoor cyber criminelen geen kans krijgen. Daarnaast sta jij er weer mooi op, want wij kunnen vrijwel alle webcam covers bedrukken met jouw logo in iedere gewenste kleur!
Lees meer Toon minder
1 - 7 van 7 producten
  • Relevantie
  • Best verkocht
  • Snelste levertijd
  • Kleinste oplage
  • Prijs bij 250 stuks
  • Nieuwste producten
Gekleurde webcam cover | Full colour | Extra dun ontwerp
14 reviews
(14)
BESTE KEUZE
Gekleurde webcam cover
vanaf 50 stuks
Full colour | Extra dun ontwerp vanaf 50 stuks
1,40 0,98 per stuk
All-in bij 250 stuks
- 30%
Vandaag besteld, over 4 werkdagen in huis
Gekleurde webcam cover | Full colour | Zelfklevend
18 reviews
(18)
BESTE KEUZE
B
Gekleurde webcam cover
vanaf 100 stuks
Full colour | Zelfklevend vanaf 100 stuks
0,58 per stuk
All-in bij 250 stuks
Vandaag besteld, over 8 werkdagen in huis
Webcam blocker | Met kaart
4 reviews
(4)
Webcam blocker
vanaf 100 stuks
Met kaart vanaf 100 stuks
1,02 per stuk
All-in bij 250 stuks
Vandaag besteld, over 9 werkdagen in huis
Webcam cover | Tape | Zonder lijmresten
0 reviews
(0)
Webcam cover
vanaf 25 stuks
Tape | Zonder lijmresten vanaf 25 stuks
0,70 per stuk
All-in bij 250 stuks
Vandaag besteld, over 12 werkdagen in huis
Webcam blocker | Herbruikbaar | Antibacterieel
0 reviews
(0)
Webcam blocker
vanaf 250 stuks
Herbruikbaar | Antibacterieel vanaf 250 stuks
0,64 per stuk
All-in bij 250 stuks
Vandaag besteld, over 12 werkdagen in huis
Webcam blocker | gerecycled papier
0 reviews
(0)
A
Webcam blocker
vanaf 100 stuks
gerecycled papier vanaf 100 stuks
0,70 per stuk
All-in bij 250 stuks
Vandaag besteld, over 12 werkdagen in huis
Webcam cover | PP
0 reviews
(0)
B
Webcam cover
vanaf 100 stuks
PP vanaf 100 stuks
1,56 per stuk
All-in bij 250 stuks
Vandaag besteld, over 8 werkdagen in huis
Heb je jouw product niet kunnen vinden?
Geen zorgen. We helpen je graag!
1 - 7 van 7 producten
1 - 7 van 7 producten

Wat zijn webcam covers?

Webcam covers zijn zelfklevende kunststoffen plaatjes of stickers die je over je webcam heen plaatst zodat het zicht van de camera geblokkeerd wordt wanneer je hem niet gebruikt. Hierdoor kunnen cyber criminelen niet ongevraagd meekijken en opnamen maken via de camera van jouw laptop of telefoon. De kunststoffen webcam covers die wij bedrukken hebben een schuifje zodat je de webcam kunt openen zonder de sticker te verwijderen van het apparaat. Hierdoor blijft de hechting optimaal en voorkom je dat de webcam cover er tussentijds afvalt!
Lees meer Toon minder

Webcam cover bedrukken: goedkoop of duurkoop?

Is de prijs van de webcam cover belangrijk en wil je dat het bedrukken goedkoop is, maar voorkomen dat het uiteindelijk een duurkoop wordt? Dan hebben we goed nieuws voor je. Want bij Maxilia kun je ook goedkoop een webcam cover bedrukken! De prijs heeft namelijk niets te maken met de kwaliteit van de covers. Zo gebruiken wij altijd de juiste druktechniek en leveren wij de bedrukte webcam covers al vanaf 4 werkdagen bij jou op kantoor of iedere andere gewenste locatie!

Is de prijs iets minder belangrijk en wil jij gewoon voorkomen dat je met een grote voorraad achterblijft? Goed punt. Want wij begrijpen dat jij jouw marketingbudget maar één keer kunt inzetten. Daarom kun je bij ons al vanaf 25 stuks bestellen! Ook handig als je een kleine of zelfstandige ondernemer bent. Want jouw bedrijf promoten met webcam covers met logo is effectief en zorgt voor meer naamsbekendheid!
Lees meer Toon minder

Hoe worden webcam covers met logo bedrukt?

Wil jij webcam covers met jouw logo bedrukken en ben je benieuwd naar de mogelijkheden, dan helpen we je daar graag bij. Want het antwoord is vrij simpel; wij kunnen de webcam covers precies zo bedrukken als jij dat wilt! Kies bijvoorbeeld voor een minimalistische opdruk in 1 of 2 kleuren of ga all-in met een full colour opdruk. Waar je ook voor kiest, jij bent in charge!

Voor het bedrukken van de webcam covers gebruiken we echter wel verschillende druktechnieken: de tampondruk en de digitale druk. De tampondruk is geschikt voor webcam covers met een logo in maximaal 4 kleuren en de digitale druk is geschikt voor full colour bedrukkingen. Soms gebruiken we echter ook de digitale druk voor logo's met 1, 2, 3 of 4 kleuren. Dit is voornamelijk het geval als er kleurverloop of schaduwen gebruikt worden. Deze kunnen we namelijk niet via de tampondruk op de webcam covers bedrukken.

Ook het drukoppervlak van de webcam covers met logo is verschillend. De verhouding is daarentegen vrijwel altijd hetzelfde omdat de covers langwerpig en ovaal zijn. Afhankelijk van de stijl die je kiest kunnen we jouw logo bedrukken op een relatief klein oppervlak tussen 15 x 5 mm en 20 x 8 mm of een groot oppervlak van 32 x 13 mm. Heeft jouw logo veel details? Kies dan voor webcam covers met een zo groot mogelijk drukoppervlak zodat jouw logo het beste uit de verf komt!
Lees meer Toon minder

Waarvoor worden de covers gebruikt en kan ik ook het webcam schuifje bedrukken?

Vraag jij jezelf af waarom het nodig is om een webcam cover te laten bedrukken als relatiegeschenk? Dat is vrij simpel. Vrijwel iedereen zit tegenwoordig gemiddeld minimaal 4 uur per dag achter de laptop of een ander mobiel device. Hierdoor is het interessant voor hackers en fraudeurs om inbreuk te plegen op jouw privacy door ongeoorloofd beelden te maken via jouw camera.

Om te voorkomen dat criminelen toegang krijgen tot de camera van jouw medewerkers en relaties is het belangrijk om webcam covers te gebruiken. Op die manier kunnen zij niet bespioneerd worden tijdens hun dagelijkse bezigheden op zakelijk én privé vlak. Kies je voor onze webcam covers? Dan kunnen wij zelfs het webcam schuifje van de cover bedrukken met jouw logo zodat jouw bedrijf dagelijks op het netvlies gebrand wordt van jouw klanten en prospects. Win-win!

Daarnaast zijn de webcam blockers die wij bedrukken zijn ook supereenvoudig in gebruik:

1. Verwijder het papier dat de zelfklevende plakstrip aan de achterkant bedekt
2. Plaats de cover over de webcam en druk hem enkele seconden stevig aan zodat hij goed vastzit
3. Verplaats het schuifje naar rechts of naar links om de webcam te openen of te sluiten
Lees meer Toon minder

Laat een webcam blocker bedrukken; multifunctioneel en veilig!

Kies je ervoor om een webcam blocker te bedrukken bij Maxilia, dan profiteer je van onze jarenlange expertise én service. Want wij vinden het belangrijk dat je tevreden bent met het resultaat en met trots jouw relatiegeschenken kunt weggeven. Ook als het om een relatiegeschenk gaat dat de veiligheid van jouw medewerkers en relaties beschermt. Het zal je dan ook niet verbazen dat ondernemers die jou voorgingen, onze service beoordelen met een gemiddelde score van een 9,3/10 via Kiyoh. En daar zijn we supertrots op!

Daarnaast zijn vrijwel alle webcam blockers te bedrukken met jouw logo, herbruikbaar en geschikt voor verschillende apparaten met ingebouwde camera's zoals smartphones, tablets en laptops. Twijfel je toch nog of jouw device compatible is met de webcam blockers die wij bedrukken? Neem dan gerust contact op met onze experts. Zij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar via 0318 - 74 36 00 en nemen graag iedere twijfel bij je weg. Mailen kan uiteraard ook altijd! Beschrijf jouw vraag of verzoek zo uitgebreid mogelijk en mail deze vervolgens naar [email protected]. Binnen 24 uur ontvang je een antwoord van ons!
Lees meer Toon minder

Uit welke bedrukte webcam covers kan ik kiezen?

Bij Maxilia staat kwaliteit centraal. Daarom hebben we onlangs ons assortiment verkleind zodat alleen de crème-de-la-crème onder de webcam covers overblijft. Op die manier kun je nooit een verkeerde keuze maken. Want met een kleine selectie van 7 bedrukte webcam covers, heb je altijd een duidelijk overzicht van ons assortiment.

In eerste instantie valt de vorm van de bedrukte webcam covers het meeste op. Want je kunt bij ons langwerpige, ovale en mini webcam covers laten bedrukken. De langwerpige en ovale webcam covers zijn het dunst waardoor deze vooral geschikt zijn voor laptops. Kies je voor een webcam cover met logo die te dik is, dan sluit de laptop namelijk niet helemaal en zul je de cover dagelijks moeten verwijderen. De mini webcam covers zijn door hun compacte formaat juist weer perfect voor smartphones en tablets. De mini's worden per 3 stuks geleverd in een luxe doosje waardoor het een mooi relatiegeschenk is!

Daarnaast kun je webcam covers laten bedrukken op een witte, zwarte of gekleurde basis. Op die manier zorg je ervoor dat de bedrukte webcam covers 100% bij jouw huisstijl passen. Waar je ook voor kiest, alle webcam covers die wij bedrukken zijn zelfklevend en passen op vrijwel iedere ingebouwde webcam.
Lees meer Toon minder
TrustedShops Trustmark