ᐅ • Plastic bekers bedrukken met logo | Maxilia helpt jou reclame maken

Plastic bekers bedrukken

Wij helpen jou reclame maken

Plastic bekers zijn ideaal voor evenementen of festivals. Je kunt ze gewoon weggooien en ze laten geen scherven achter. Laat daarom nu plastic bekers bedrukken met jouw logo. Op die manier kun je reclame maken terwijl je klanten hun dorst lessen. Plastic bekers bedrukken kan al vanaf 0,14 bij 1000 stuks. Klinkt dat interessant? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0318-743613 om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen.

Favorieten
1 - 3 van 3 Product
Plastic beker PET 250ml
Plastic beker PET 250ml
Levering vanaf 25 januari | 25 Werkdagen
0,18
0,15 All-in per stuk
bij 1000 stuks
bereken mijn prijs
  • Vanaf 1000 stuks
  • Drukafmeting: 35 x 35mm
Plastic beker | 500 ml
Plastic beker | 500 ml
Levering vanaf 4 januari | 10 Werkdagen
0,39
0,35 All-in per stuk
bij 1000 stuks
bereken mijn prijs
  • Vanaf 500 stuks
  • Drukafmeting: 80 x 120mm
Plastic koffiebekers bedrukken PP 220ml
Plastic koffiebekers bedrukken PP 220ml
Levering vanaf 25 januari | 25 Werkdagen
0,16
0,14 All-in per stuk
bij 1000 stuks
bereken mijn prijs
  • Vanaf 1000 stuks
  • Drukafmeting: 40 x 40mm
1 - 3 van 3 Product

 

Plastic glazen bedrukken

Ben je op zoek naar geschikte glazen voor een evenement of festival? Dan kun je jouw zoektocht staken. Bedrukte plastic glazen lenen zich perfect voor promotionele doeleinden, maar ook voor eigen gebruik. Denk aan een bedrijfsfeest, bijvoorbeeld. Onze plastic glazen zijn van hoge kwaliteit en zijn al vanaf een lage prijs te verkrijgen. Kies onder andere uit bier, wijn, champagne en milkshake glazen. Kijk snel ons gehele assortiment. Heb je een idee en ben je benieuwd of het ook binnen jouw budget past? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0318-743613 of een e-mail te sturen naar Mark@maxilia.nl. Geheel vrijblijvend!.

Plastic bekers met logo

Plastic bekers met logo. Interessant, maar hoe weet je zeker dat jouw ontwerp een succes wordt? Binnen enkele uren ontvang je van ons een digitaal drukvoorbeeld. Deze is op schaal en in de door jou opgegeven kleuren. Hierdoor weet je precies hoe de plastic bekers bedrukt worden. Kan je een bestelling ook nog wijzigen of annuleren? Ja, pas als je akkoord hebt gegeven start het drukproces. Zodra de productie gestart is, kan de order niet meer gewijzigd of geannuleerd worden.

Plastic frisdrankglazen bedrukken

Wil je plastic frisdrankglazen bedrukken, maar is jouw budget gering? Wij kunnen frisdrankglazen bedrukken voor een aantrekkelijke prijs. Ben je benieuwd? Neem dan contact met ons op door te bellen 0318-743613 of een e-mail te sturen naar Mark@maxilia.nl.

Plastic bierglazen bedrukken

Plastic bierglazen bedrukken en uitdelen maar! Reclame maken met bedrukte bierglazen kan al vanaf 0,14 bij 1000 stuks.

Levering op tijd, ook bij jou.
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.

 

 

Profiteer nu van extra voordeel!
Dit is een tijdelijke aanbieding. Deze prijs is geldig tot en met 20-12-2017.