Snel relatiegeschenken

Snel relatiegeschenken nodig? Bij Maxilia.nl zijn veel producten al met 3 werkdagen leverbaar. Onze topproducten uit de categorieën pennen, tassen, doppers, usb sticks en powerbanks kunt u snel bestellen: vandaag besteld en drukproef goedgekeurd voor 12.00 uur, over 3 werkdagen in huis. Zo snel hebt u relatiegeschenken met logo van Maxilia!

Relatiegeschenken snelle levering

Ook relatiegeschenken met snelle levering nodig? Plaats vandaag nog uw bestelling voor 12.00 uur. Zo bent u gegarandeerd van een snelle levering. U ontvangt na bestelling direct een digitale drukproef per e-mail. Hierop kunt u zien hoe het logo op de relatiegeschenken bedrukt zal worden. Pas na akkoord start de drukkerij met het bedrukken van de relatiegeschenken, om ze vervolgens met snelle levering aan u te verzenden.

Relatiegeschenken spoed levering

Relatiegeschenken spoed levering nodig? Maxilia.nl is gespecialiseerd in spoed leveringen! Plaats daarom nu een bestelling en u kunt erop vertrouwen dat wij deze met spoed behandelen. Joost informeert u graag over relatiegeschenken spoed levering.
 

Snelrelatie geschenken bedrukt
Promotieartikelen met uw logo in 2 of 4 werkdagen. Met spoed of per express leveren en bedrukken van uw promotie artikelen, premiums en relatiegeschenken inclusief uw logo opdruk. Van pennen en mokken tot stijlvolle kerstgeschenken binnen een week in huis. Relatiegeschenken zijn perfecte hulpmiddelen om uw organisatie te promoten of kunnen dienen als beloning voor uw medewerkers of relaties. Kies één van onze promotie artikelen met spoed als u nog snel relatiegeschenken nodig heeft voor een evenement of beurs.

 

Snelste leverancier in Europa

Het unieke van Maxilia.nl is dat de bestelling nadat de drukproef is goedgekeurd binnen 2 tot 4 dagen geleverd kan worden. Niet voor niets is Maxilia.nl de snelste leverancier van relatiegeschenken in Europa!

Maxilia.nl is ideaal in last minute-situaties, bijvoorbeeld wanneer een bedrijf of instelling enkele dagen voor een vakbeurs of een open dag nog relatiegeschenken nodig heeft. Op de website www.Maxilia.nl kunnen bedrijven kiezen uit een scala aan relatiegeschenken. Van pennen graveren tot bedrijfskleding bedrukken, van ballonen bedrukken tot vlaggen bedrukken, voor alle artikelen geldt dat ze bedrukt met het logo of de persoonlijke boodschap van het bedrijf binnen 2 tot 4 dagen afgeleverd worden. Zoekt u naast het assortiment een specifiek relatiegeschenk?

Bestel direct online of bel voor advies 0318-743600. Speciale aanvragen kunt u ook mailen naar joost@maxilia.nl.

.. en nog veel meer tevreden klanten. Bedankt voor uw vertrouwen in Maxilia.nl!