Disclaimer & Copyright
Disclaimer
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Maxilia doet haar uiterste beste om de content op de site zo goed mogelijk te onderhouden. Maxilia garandeerd echter niet dat de website foutloos zal functioneren. De Kamer van Koophandel garandeert evenmin dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren. Maxilia wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Levering van producten geschiedt altijd onder onze Algemene Voorwaarden.

Indien u fouten, onnauwkeurigheden of andere niet kloppende informatie tegenkomt, kunt u altijd contact met ons opnemen door te mailen naar [email protected] of via telefoonnummer 0318-743600.
Copyright
Alle gepubliceerde informatie op deze website (zowel teksten, als beeldmateriaal, als anderszins) is eigendom van Maxilia BV. Het is verboden om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming materiaal van Maxilia BV te kopiëren, wijzigen, opnieuw te verspreiden, of te publiceren.

© Copyright 2024
Gratis verzending, waar en wanneer het jou uitkomt!
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.
TrustedShops Trustmark