Gadgets bedrukken

Gadgets bedrukken: het kan al vanaf 0,77 per stuk bij 100 stuks. Wij hebben een veelzijdig assortiment, zodat je altijd slaagt. Of het nu gaat om gadgets in kleine oplage, goedkope gadgets of luxe gadgets. Wij kunnen de gewenste gadgets bedrukken met jouw logo. Sterker nog: je hebt al gadgets met bedrukking vanaf 3 werkdagen. Interesse in bedrukken gadgets? Vraag een digitaal drukvoorbeeld aan. Dit voorbeeld is gratis en geheel vrijblijvend!
Making an impact with the fastest promotional gifts
Uitgelichte productcategorieën
goedkoop gadgets bedrukken bij Maxilia
Goedkope gadgets
Opzoek naar gadgets met een klein budget? Bekijk talloze mogelijkheden voor goedkope gadgets.
Bekijk assortiment
Snelle levering gadgets
Snelle levering
Spoedje? Geen probleem! Wij leveren jouw gadgets met snelle levering.
Bekijk assortiment
gadgets in kleine oplage
Kleine oplage
Ook voor gadgets in kleine oplage ben je bij Maxilia aan het juiste adres.
Bekijk assortiment
Jouw reseller bestelling overal blanco geleverd!
Log in als reseller
Jouw reseller bestelling overal blanco geleverd!
Bekijk nieuwe producten!
Dit zeggen onze trouwe klanten
Materialen
Gerecyclede relatiegeschenken van Maxilia
Van koffiedik tot melkpakken
Lees je mee?
maxilia blog
Blog: inspiratie en FAQ
Kantoorartikelen
Kantoorartikelen bedrukken Maxilia
Voor je zakelijke relaties
Drinkwaren
Drinkwaren bedrukken Maxilia
Met merken zoals Waterdrop

Gadgets bedrukt

Gadgets bedrukt met jouw logo? Powerbanks, USB-sticks, opladers en handschoenen met touchscreen: een kleine selectie uit ons grote assortiment bedrukte gadgets. Wij hebben verschillende gadgets om een glimlach op het gezicht van jouw collega’s te toveren. Roept jouw collega altijd door het kantoor: ‘Haal jij nog een bakkie?’ Ook dat kan op een van onze gadgets bedrukt worden. Kortom: bedrukte gadgets maken wij helemaal naar wens. Wil jij ook bedrukte gadgets inzetten? Dan is gadgets drukken ideaal! Er is niets leuker dan een gepersonaliseerd geschenk, toch? Maar hoe worden gadgets bedrukt? Veelgebruikte druktechnieken zijn tampondruk en sublimatiedruk. Tampondruk leent zich perfect voor relatief kleine opdrukken. Sublimatie is geschikt voor opdrukken met meerdere kleuren.

Gadgets met logo

Gadgets met logo bedrukken we al vanaf 0,77 per stuk bij 100 stuks. Ze worden ook bedrukt middels zeefdruk of full colour. Zeefdruk is perfect voor ondergronden met middelgroot drukoppervlak. Full colour is de term voor een drukproces met CMYK-kleuren. Dankzij deze vier kleuren is het mogelijk om bijna alle kleuren van de regenboog te maken. Wil je gadgets met logo uitdelen op beurzen en evenementen of aan jouw directe collega’s? De juiste gadgets met logo bestellen voelt soms als het zoeken naar een speld in een hooiberg. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom is onze website zo ingericht dat je makkelijk jouw voorkeuren kan aangeven, zoals het materiaal, de kleur of het aantal kleuren drukwerk. Gadgets bedrukken met logo, bedrijfsgadgets met logo of gadgets bedrukken met eigen logo? Wij geven je de beste opties!

Leuke gadgets bedrukken

Wil je jouw zakelijke relaties verblijden met een persoonlijk cadeau, maar is jouw budget gering? Laat leuke gadgets bedrukken tegen een aantrekkelijke prijs. Ook voor een kleiner budget heb je dus een leuke gadgets met logo. Wij hebben een uitgebreid assortiment, variërend in prijzen, materialen en kleuren. Wij verbeteren voortdurend ons druk- en orderproces voor een optimaal resultaat. Of het nu gaat om leuke weggeef gadgets bedrukken of leuke gadgets bedrukken. Wij helpen je graag. Wil je meer weten over levertijden, druktechnieken of andere zaken? Bel, chat of e-mail met onze productspecialisten en je krijgt direct antwoord op al jouw vragen.
Gratis verzending, waar en wanneer het jou uitkomt!
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.
TrustedShops Trustmark