ᐅ • Klokken bedrukken | Snel & Goedkoop | Maxilia.nl

Klokken bedrukken

Klokken bedrukken: vanaf 3,95 bij 50 stuks. Zoals de klok thuis tikt, tikt het nergens. Een werkplek voelt natuurlijk niet zo vertrouwelijk als thuis, maar klokken met een persoonlijke boodschap zorgen wel voor een lach op het gezicht van jouw medewerkers of andere zakelijke relaties. Interesse? Vraag een gratis digitaal drukvoorbeeld aan. Geheel vrijblijvend!
Snel klokken
snel klokken bedrukken
Lekker snel leverbaar
Snel klokken bedrukken met reclame? Al vanaf 3 dagen te regelen. We hebben diverse artikelen in ons assortiment, die heel snel geleverd kunnen worden. En dat vanaf 5,15 bij 50 stuks! Maar voordat je met spoed klokken laat bedrukken, wil je natuurlijk een voorbeeld zien. Die geven wij je graag. Digitaal, weliswaar. In de vorm van een digitaal drukvoorbeeld. Spreekt het voorbeeld je aan? Dan start het drukproces. Vervolgens worden de klokken zorgvuldig verpakt en verstuurd.
Levering vanaf 3 werkdagen
Goedkope klokken
goedkope klokken bedrukken
Mooi voor weinig!
Goedkope klokken als relatiegeschenk? Daar hebben we er veel van, al vanaf 3,14 bij 50 stuks. Zoek je iets voor een beurs of een mooi eindejaarsgeschenk? Een bedrukt weerstation, horloge of wandklok met logo doet het altijd goed en is een object voor jarenlang gebruik. We bedrukken onze klokken met behulp van moderne machines, waarmee we een scherpe en rechte bedrukking in heldere kleuren kunnen garanderen. Meer weten? Bel snel met ons verkoopteam voor meer info over goedkope klokken.
Vanaf 3,14 bij 50 stuks
Luxe klok
luxe klokken bedrukken
Stijlvol reclame maken
Een luxe klok is een exclusief relatiegeschenk dat garant staat voor reclame op lange termijn! Onze collectie luxe klokken is van goede kwaliteit en kan uitstekend voorzien worden van reclame in eigen PMS kleur(en) of full colour. We maken gebruik van geavanceerde machines, waarmee we scherp en recht bedrukken, in heldere kleuren. Advies nodig of meer weten over een artikel? Bel gerust met ons verkoopteam voor meer informatie over een luxe klok.
Al vanaf 10 stuks

Klokken met logo

We hebben niet alleen klokken, maar ook horloges en weerstations. Klokken met logo zijn origineel en beloven jarenlang plezier. Heb je een idee voor ogen en ben je benieuwd hoe jouw reclameboodschap eruit ziet? Vraag dan een gratis digitaal drukvoorbeeld aan. Zodra akkoord is gegeven, start de drukkerij met het drukproces.

Bedrukte klokken

Waar de bedrukte klokken ook heen moeten, wij regelen het graag voor je. Ook als dat op de beursvloer of in het buitenland is. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum, zodat je precies weet wanneer jouw order op de deurmat ligt. Heb je jouw bestelling liever vandaag dan morgen in huis? Dan hollen wij nét even wat harder. Vaak kunnen we een spoedlevering nog een dag eerder leveren.
Levering op tijd, ook bij jou.
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsperekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.
Profiteer nu van extra voordeel!
Dit is een tijdelijke aanbieding. Deze prijs is geldig tot en met 25-04-2018.