Tape bedrukken

Tape bedrukken: een professionele en persoonlijke verpakking van je producten? Met bedrukte tape reist jouw logo en/of bedrijfsnaam mee met je verpakkingen. Altijd en overal onder de aandacht dus. Naast je huisstijl is tape ook een eenvoudige en krachtige manier om te communiceren. Denk aan gepersonaliseerde waarschuwingstape (breekbaar!) of artikelnummers en coderingen. Met verschillende soorten tape, helpt onze productspecialist om voor jou de beste deal te selecteren. Onze tape is tevens leverbaar in kleine oplagen, waardoor de bedrukte tape ook tijdelijk inzetbaar is. Omdat we het jou gemakkelijk willen maken, zorgt onze productspecialist dat we altijd de beste deal aanbieden, en zoeken we naar de snelst leverbare producten. Je kunt bij ons altijd online gratis drukproeven aanvragen en bestellingen plaatsen. De verzending van jouw bestelling is ook gratis. Zo helpt Maxilia.nl jou reclame maken.

 

 

Favorieten:

29 maart Levering
8,69 bij 25 stuks
  • Vanaf 2 stuks
  • Kunststof
29 maart Levering
11,09 bij 25 stuks
  • Vanaf 2 stuks
  • Karton

Bedrukte tape bestellen

Personaliseer iedere verpakking door deze de finishing touch te geven met bedrukte tape. Deze combinatie van functionaliteit en persoonlijkheid vind je zelden. Vanaf 36 rollen kun je bij ons allerlei soorten, maten en materialen bedrukte tape bestellen. Bij ons kun je:

De meeste rollen tape hebben een breedte 50mm, en een lengte van zo’n 66 meter per rol. Op de productpagina kun je kiezen hoe je je tape bedrukt wilt hebben. Zo kun je ervoor kiezen om een bepaalde breedte in het midden te bedrukken, maar er zijn ook tapes die all over bedrukt kunnen worden. Wat kun je bereiken met tape bedrukken?

  • Vergroot je naamsbekendheid door al je verpakkingen branding of een boodschap mee te geven.
  • Je verpakkingen en producten gebruiken als communicatiemiddelen: twee vliegen in één klap.
  • Gebruiksinstructies of waarschuwingen op de verpakkingen gepersonaliseerd meegeven. 
  • Eén van de meest functionele producten voorzien van branding. 

Bestel direct online of bel voor advies 085-4841530. Speciale aanvragen kunt u ook mailen naar sarina@maxilia.nl.

.. en nog veel meer tevreden klanten. Bedankt voor uw vertrouwen in Maxverpakkingen.nl!