Dopper bedrukken

Wij helpen jou reclame maken

Dopper bedrukken bij de specialist! ✓ Goedkoop v.a. €0,69 ✓ Snel in 4 dagen ✓ Kleine oplage v.a. 30 stuks.
De bidon met een boodschap! Stijlvol, gemakkelijk en ook nog duurzaam. Laat een Dopper bedrukken en steun drinkwaterprojecten in onder andere Nepal. Hoe dit werkt? Voor elk verkochte Dopper waterfles gaat er een deel van het geld naar projecten waarbij minderbedeelde mensen ook de beschikking krijgen over drinkwater en sanitaire voorzieningen. Verklein de berg plastic afval, gebruik drinkwater om je bedrukte Dopper te vullen en steun de drinkwaterprojecten als je kiest voor een Dopper bedrukken. Mark helpt je een keuze te maken en staat voor je klaar. Bel of mail voor het beste advies!

Dopper bedrukken | Waterfles 450 ml
Dopper bedrukken | Waterfles 450 ml
Levering vanaf 5 mei | 4 werkdagen
7,69 per st.
All-in bij 60 stuks
 • Vanaf 30 stuks
 • 450 ml
 • Drukafmeting: B22x H38mm
Dopper Steel bedrukken Waterfles 800ml
Dopper Steel bedrukken Waterfles 800ml
Levering vanaf 11 mei | 8 werkdagen
15,99 per st.
All-in bij 60 stuks
 • Vanaf 30 stuks
 • 800 ml
 • Drukafmeting: B23 x H38m
Dopper doosje full colour
Dopper doosje full colour
Levering vanaf 10 mei | 7 werkdagen
3,19 per st.
All-in bij 60 stuks
 • Vanaf 30 stuks
 • 800 ml
 • Drukafmeting: all over

 

Dopper bedrukken

Dopper met logo

Verbind jouw bedrijfsnaam aan de duurzame filosofie van de Dopper fles door een Dopper met logo te bedrukken. Het idee achter de Dopper is dat de bidon niet alleen duurzaam is voor de gebruiker, maar een groter doel dient; veelvuldig gebruik zorgt voor minder plastic, het zelf vullen vermindert het onnodig verpakken van bronwater en je helpt andere mensen aan schone drinkwatervoorzieningen. Geef zo jouw bedrijfslogo of -reclameboodschap een duurzaam tintje. Het originele design van de Dopper zet aan tot discussie, het is niet zomaar een bidon. Dit is onderdeel van de filosofie. Laat de bidon helpen de duurzame boodschap over te brengen en help mee om de waterproblemen op te lossen! We bedrukken je Dopper met logo in maximaal 4 kleuren, Combineer met de kleuren van de Dopper fles zelf en maak zo jouw eigen, persoonlijke Dopper met logo. Zien hoe dat wordt? Vraag een drukvoorbeeld aan of laat onze productexpert Mark een offerte met een scherpe prijs voor je maken. Mail of bel als er nog vragen zijn, Mark staat voor je klaar!

Waarom een dopper relatiegeschenk?

Waarom kies je als bedrijf voor een dopper als relatiegeschenk. Waarschijnlijk weet je het antwoord als je al actief op zoek bent naar doppers. Toch hebben we hier nog even de belangrijkste reden opgesomd. Je kiest voor een dopper als relatiegeschenk omdat:
 • Ze super populair zijn, iedereen wordt blij van het krijgen van een dopper.
 • Een dopper echt wordt gebruikt, je logo is dus altijd in beeld!
 • Jouw bedrijf met een dopper bijdraagt aan schone drinkwatervoorzieningen. 

Dopper Steel bedrukken

Nieuw in ons assortiment is de Dopper Steel. De Dopper Steel heeft een inhoud van 800 ml, wat bijna 2 keer zo groot is als de normale Dopper waterfles. Dopper Steel staat voor roestvrij staal, wat deze waterfles een super dik uiterlijk geeft. Upgrade daarnaast jouw RVS Dopper met een sportdop en maak deze fles uniek met een bedrukking van jouw logo of tekst. De Dopper Steel is het ultieme relatiegeschenk om weg te geven aan jouw persooneel of je beste relaties! Laat vandaag nog een Dopper Steel bedrukken.

Bestel direct online of neem meteen contact op met ons 0318-743673 of e-mail mark@maxilia.nl. Wij zijn u graag van dienst.

 

     

 

Levering op tijd, ook bij jou
Waar je bestelling ook heen moet, wij regelen het. Ook als dat op de beursvloer of in het buitenland is. Wij tonen voor jouw gemak het aantal werkdagen levertijd én een concrete leverdatum. Sneller nodig? Vaak kunnen we een spoedlevering nog een dag eerder leveren!
Gratis logoservice, Elk bestandstype!
Wij accepteren alle bestandstypen. Wij zorgen dat jouw bestand scherp gedrukt wordt! Als je zelf geen vector-logo hebt regelen wij het voor je. Benieuwd hoe dat eruitziet? Vraag een gratis digitaal voorbeeld aan!
Digitaal voorbeeld met jouw logo
Jouw reclame is het belangrijkste. Benieuwd hoe jouw reclameboodschap op het product eruitziet? Vraag dan een gratis digitaal voorbeeld aan en je weet het binnen een paar uur. Onze designers zorgen dat jouw reclame het beste uitkomt!