Kantoorartikelen bedrukken

Ga je voor de bedrukte kantoorartikelen van Maxilia, dan ben je verzekerd van topkwaliteit en een scherpe prijs. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij namelijk precies hoe we jouw kantoorartikelen moeten bedrukken voor een haarscherp resultaat. Daarnaast zijn onze kantoorartikelen zoals bedrukte pennen geschikt voor vrijwel iedere branche. Gebruik ze op kantoor, deel ze uit tijdens een evenement of leg ze bij de receptie.
Making an impact with the fastest promotional gifts
Laat je inspireren door de collectie van Maxilia
duurzame relatiegeschenken voor kantoor
Join the movement
Duurzame artikelen
Ook op kantoor duurzaam bezig zijn? Bekijk tientallen gave producten met label A.
Duurzaam
originele relatiegeschenken
Originele relatiegeschenken
Win de originaliteitsprijs met jouw geschenk!
Origineel
Luxe relatiegeschenken
Luxe relatiegeschenken
Luxe = duur? Valt wel mee! Een goede indruk en uitstraling hoeft niet zo duur te zijn.
Luxe en duurzaam
Word member en wij planten een boom bij elke order
Word member
Word member en wij planten een boom bij elke order
Dit zeggen onze trouwe klanten
Materialen
Gerecyclede relatiegeschenken van Maxilia
Van koffiedik tot melkpakken
Gadgets
Gadgets bedrukken Maxilia
Trendy en vernieuwend
Zakelijke geschenken
Kantoorartikelen bedrukken Maxilia
Voor je zakelijke relaties
Drinkwaren
Drinkwaren bedrukken Maxilia
Met merken zoals Waterdrop

Kantoorartikelen bedrukken bij Maxilia

Actief in het onderwijs, de architectuur of de bouwsector? Dan kunnen wij ook kantoorartikelen bedrukken die specifiek gebruikt worden in deze branches. Denk bijvoorbeeld aan een timmermanspotlood of een bedrukte liniaal met jouw logo. De ideale giveaway bij de start van het schooljaar of een nieuw project. Haast? Wij kunnen jouw favoriete kantoorartikelen bedrukken én snel leveren vanaf 3 werkdagen!

Duurzame kantoorartikelen bedrukken

Jouw groene visie kracht bijzetten? Laat dan duurzame kantoorartikelen bedrukken van alternatieve materialen als tarwestro, bamboe of groeipapier. Zo kun je bij ons zelfs potloden bedrukken die je niet weggooit, maar in de aarde plant! Zo krijgen deze duurzame kantoorartikelen een tweede leven én geniet jouw klant of medewerker nog lange tijd van de kleurrijke bloemetjes op het bureau. Vragen over deze of andere bedrukte kantoorartikelen? Neem telefonisch contact op met onze experts via 0318 - 74 36 00 of stuur een mail naar [email protected].

Kantoorartikelen met logo

Kantoorartikelen met logo bestellen om jouw merknaam intern en extern te versterken? Geen probleem. Bij Maxilia heb je ruime keuze uit tientallen verschillende kantoorartikelen. Laat bijvoorbeeld markeerstiften bedrukken om belangrijke stukken tekst te highlighten en word zelf het middelpunt! Want hoe vaker jouw kantoorartikelen met logo gebruikt worden, hoe beter het is voor jouw naamsbekendheid!

Bedrukte kantoorartikelen

Voor het bedrukken van kantoorartikelen maken wij meestal gebruik van de digitale druk en de tampondruk. De digitale druk gebruiken we wanneer je jouw kantoorartikelen in full colour wilt bedrukken. Of wanneer jouw logo kleurverloop of schaduwen bevat. De tampondruk is ideaal voor het bedrukken van kantoorartikelen met een rond of gebogen oppervlak. De inkt wordt namelijk via een soort flexibele stempel, kleur voor kleur, overgebracht. Voor het beste resultaat gebruiken we deze techniek enkel als we kantoorartikelen bedrukken in maximaal vier kleuren.

Kantoorartikelen met eigen logo

Kantoorartikelenmet eigen logo bestellen kan al vanaf 25 stuks! Ideaal als je geen grote voorraad wilt houden of slechts een beperkt aantal kantoorartikelen nodig hebt. Hierdoor zijn onze kantoorartikelen met eigen logo ook geschikt voor kleine ondernemers en ZZP’ers. Op zoek naar de beste prijs? De optimale prijs-kwaliteit verhouding ligt bij het bedrukken van 100 kantoorartikelen of meer. Geen zorgen. De kwaliteit van de bedrukte kantoorartikelen is vanzelfsprekend altijd top-notch!
Gratis verzending, waar en wanneer het jou uitkomt!
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.
TrustedShops Trustmark