Wijnkoelers Graveren

Wijnkoelers graveren doet u niet zomaar. Ze zijn alleen bedoeld voor uw belangrijkste relaties. Ze moeten functioneel zijn, maar minstens zo belangrijk is de vorm en de uitstraling. Wijnkoelers Graveren of bedrukken en evt. samen met een goede wijn cadeau doen - een prachtige gelegenheid om uw bedrijfsnaam een positieve impuls te geven! We hebben mooie en luxe coolers op een rij gezet, die perfect gegraveerd kunnen worden met uw logo. Wijnkoelers graveren kan al vanaf € 2,22 per stuk.


Wijnkoelers graveren kan Goedkoop + Snel bij Winegiving.nl. Vanaf € 2,22, Snel in 3 dagen en luxe v.a. 10 stuks.

Wijnkoelers bedrukken

Wilt u wijnkoelers bedrukken met uw logo? We hebben een mooie collectie coolers, die zich perfect lenen voor reclame. Indien u een roestvrijstalen wijnkoeler wilt bestellen, is het schitterend om deze te laten graveren. Door middel van een laserstraal wordt logo of tekst in de rvs ondergrond geëtst. Voordeel is dat een gravering altijd zichtbaar en scherp blijft.
Wijnkoelers bedrukken is een goede keuze voor kunststof ondergrond. Een bedrukking in kleur is opvallend en feestelijk. Uw logo wordt dan gezien op elk feestje! Een goede manier om uw relaties te blijven herinneren aan u en uw bedrijf. Wijnkoelers bedrukken - Goedkoop en Snel geregeld via Winegiving.nl.

Wijnkoelers bestellen

Wilt u wijnkoelers bestellen, dan kunt u de bestelling via de website inleggen. U krijgt meteen een automatische reply met de bestelling daarin. Vervolgens ontvangt u een drukproef, waarop te zien is waar en hoe de wijnkoelers bedrukt of gegraveerd zullen worden. Zodra de drukproef akkoord is gegeven, start de drukkerij met het bedrukken van de wijnkoelers. Levertijden vanaf slechts 3 werkdagen. Meer weten over wijnkoelers bestellen, bel of mail ons nu!

Bestel direct online of bel voor advies 0318-743680. Speciale aanvragen kunt u ook mailen naar joost@maxilia.nl. 

.. en nog veel meer tevreden klanten. Bedankt voor uw vertrouwen in Winegiving.nl!