zomerpakket personeel samenstellen

Zomerpakket samenstellen voor jouw personeel

Met de zomer in aantocht, is het tijd om je personeel te verrassen met een verfrissend zomerpakket. Of het nu gaat om een beloning voor hun harde werk of gewoon als blijk van waardering. Een zomerpakket is altijd een hit. In deze blog ontdek je inspirerende zomerpakketten om samen te stellen. Of je nu kiest voor een ontspannen dag op het strand, duurzame opties, een zomerse borrel of reispakket, er is voor elk wat wils. En vergeet niet, deze pakketten zijn slechts een suggestie. Je kunt altijd items toevoegen of aanpassen naar eigen wens. Daarbij laat je bij Maxilia de items bedrukken met jouw logo of zomerse slogan. Laten we eens kijken naar de mogelijkheden!

 

Zomerpakket personeel:

- Beach day

- Sustainable summer

- Zomerse borrel

- Travel ready

 

Ontdek hier meer zomerse relatiegeschenken.

zomerpakket beach day

Beach Day Zomerpakket:

Verras je team met een ontspannen dag op het strand met het Beach Day Zomerpakket. Gevuld met essentials voor een perfecte dag aan zee. Dit pakket bevat een trendy strandtas waarin al het benodigde past. Voeg daar een comfortabele hammamdoek met logo aan toe, ideaal voor op het strand of bij het zwembad. En last but not least, laat een stijlvolle zonnebril bedrukken om de ogen te beschermen tegen de zomerzon. Met dit pakket zijn je medewerkers helemaal klaar voor een dag vol zon, zee en ontspanning.

 

Wat zit er in dit zomerpakket?

- Strandtas

- Hammamdoek

- Zonnebril

 

 

kerstpakket duurzaam

 

Sustainable Summer Zomerpakket:

Ga voor een milieuvriendelijke benadering met het sustainable summer pakket. Dit pakket is samengesteld met duurzame items die niet alleen goed zijn voor het milieu, maar ook voor je team. Begin met herbruikbare bedrukte waterflessen, perfect voor het bijvullen van water tijdens warme zomerdagen. Voeg daar een notitieboek met logo aan toe, gemaakt van gerecycled papier, om ideeën en gedachten vast te leggen. En voor wat verkoeling biedt dit pakket een elegante waaier om de hitte op afstand te houden. Een perfecte combinatie van duurzaamheid en functionaliteit.

 

Wat zit er in dit zomerpakket:

- Eco bottle

- Notitieboekje

- Waaier

 

zomerpakket borrel

 

Zomerse Borrel Zomerpakket:

Breng het beste van de zomer naar de borrel met het Zomerse Borrel Zomerpakket. Dit pakket is ideaal voor een gezellige bijeenkomst met collega's of vrienden. Begin met een stijlvolle borrelplank, perfect voor het serveren van hapjes en drankjes. Voeg daar een draagbare JBL box aan toe, zodat de muziek nooit stopt tijdens de borrel. En om ervoor te zorgen dat de drankjes lekker koel blijven, bevat dit pakket een handige koeltas met logo. Met dit pakket wordt elke zomerse borrel een groot succes.

 

Wat zit er in dit zomerpakket?

- Borrelplank

- JBL box

- Koeltas

 

zomerpakket travel

 

Travel Ready Zomerpakket:

Voor de avontuurlijke geesten in je team is er het Travel Ready Zomerpakket. Dit pakket is ontworpen voor degenen die er graag op uit trekken en de wereld willen verkennen. Begin met een stevige rugzak, ideaal voor dagtochten of langere reizen. Voeg daar een handige Stanley fles aan toe, perfect voor het warm houden van koffie of het koel houden van water onderweg. En om de zon uit de ogen te houden tijdens het verkennen van nieuwe bestemmingen, bevat dit pakket een pet. Met dit pakket zijn je medewerkers helemaal klaar voor hun volgende avontuurlijke reis.

 

Wat zit er in dit zomerpakket?

- Rugzak

- Stanley thermosfles

- Pet

 

Lees ook deze blogs:

- Relatiegeschenken aftrekbaar?

- Goodiebag inspiratie

- Top 5 voorjaarsgeschenken

Interessant? Deel dit artikel:
Terug naar blog overzicht
Gratis verzending, waar en wanneer het jou uitkomt!
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.
TrustedShops Trustmark