FAQ over retourneren
Retourneren? Dat voorkomen we graag!
Ik wil mijn bedrukte producten retourneren. Kan dat?
Wil je een pen, paraplu, mok of een ander product met jouw logo bestellen? Alle producten worden volgens jouw wensen gemaakt. Aan de hand van een digitaal drukvoorbeeld. Deze producten hebben geen zichttermijn en kunnen niet geretourneerd worden, tenzij het product niet overeenkomt met de gemaakte afspraken. Een goedgekeurd drukvoorbeeld is hierin leidend.

Ik wil onbedrukte producten retourneren. Kan dat?
Onbedrukte producten mogen 14 dagen na ontvangst nog geretourneerd worden. Dat is jouw bedenktijd ofwel zichttermijn. Binnen deze periode kan je contact opnemen met jouw contactpersoon. Het aankoopbedrag wordt dan binnen 30 dagen teruggestort.

Mag ik de producten uitproberen tijdens de bedenktijd?
Natuurlijk. Uitproberen mag, maar in gebruik nemen niet. Net als in een winkel mag je wel een jurk passen, maar het is niet de bedoeling dat je het kledingstuk de hele dag draagt en daarna terugbrengt.
Ik heb verkeerde producten ontvangen. Wat moet ik doen?
Laat het ons even weten, zodat we het kunnen oplossen. Wij halen de producten op en leveren zo snel mogelijk de juiste.

De producten zijn verkeerd bedrukt. Wat moet ik doen?
Voor iedere bedrukking is een digitaal drukvoorbeeld leidend. Mocht de bedrukking onverhoopt anders zijn dan in het drukvoorbeeld en de artikelen daardoor onbruikbaar zijn, nemen we de producten retour en leveren we de juiste.

Hoe weet ik zeker dat het product goed bedrukt wordt?
Je ontvangt na je bestelling binnen 4 uur een digitaal drukvoorbeeld. Dit voorbeeld is in de door jou opgegeven kleuren. Zo laten we je zien hoe jouw bedrukking wordt. Wil je weten hoe jouw logo staat op een product? Vraag dan vrijblijvend een gratis digitaal drukvoorbeeld aan.
Zeker weten? Vraag een drukvoorbeeld of sample aan.
Wat is een niet-goed-geld-teruggarantie?
Als het product niet bedrukt wordt volgens het door jou goedgekeurde digitale drukvoorbeeld, maken we de order opnieuw. Als je vooraf betaald hebt en geen herstelorder wenst, wordt het bedrag teruggestort.

Kan ik een bestelling wijzigen of annuleren?
Als je akkoord hebt gegeven op het digitale drukvoorbeeld (binnen 4 uur na jouw bestelling) en de productie is gestart, kan de order niet meer gewijzigd of geannuleerd worden.
Wat is het maximum van een bedrukkingsoppervlak?
Bij alle producten op onze website vind je de bedrukkingsposities.

Ik zoek een specifieke bedrukkingsoptie. Hoe vind ik die?
Onder 'Kies aantal drukkleuren' staat het maximum aantal te drukken kleuren. We kunnen jouw logo ook omzetten naar minder of andere kleuren. Kom je er niet uit? Bel, chat of mail even.

Staat jouw vraag er niet tussen? Bel, chat of mail even, zodat je direct antwoord hebt op al jouw vragen! Heb je feedback voor ons? Dat waarderen we. Laat het ons weten!
Gratis verzending, waar en wanneer het jou uitkomt!
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.
TrustedShops Trustmark