Onze filosofie

Als online specialist in relatiegeschenken vinden we het supergaaf om producten te creëren die jou helpen bij de groei van jouw bedrijf én merk. Tegelijkertijd zijn we ons ervan bewust dat onze goede bedoelingen soms juist een averechts effect hebben op de wereld waarin we leven. Gelukkig KUNNEN en WILLEN we dit veranderen!

In 2020 was het eindelijk zo ver en hebben we met alle Maxilianen de mouwen opgestroopt en besloten dat het tijd werd om een positieve bijdrage te gaan leveren aan de wereld. Wat we hier precies mee bedoelen? Buiten het feit dat we hard op weg zijn om een Social Enterprise te worden, willen we van de wereld een schone en milieuvriendelijke plek maken en het probleem ook écht bij de wortel aanpakken. Wij geloven namelijk dat de oplossing voor de problemen voor een groot gedeelte liggen bij educatie. Want ‘knowledge is power’. En voor ons staat deze ‘power’ synoniem aan het vinden van alternatieve natuurlijke bronnen zodat we de trend van single-use plastic kunnen doorbreken. Met als einddoel een lagere negatieve impact op de wereld.
Onze projecten

Nieuwsgierig naar de andere projecten die wij steunen om onze impact op het milieu en op sociaal niveau te verbeteren? Check de links hieronder!

Wij vertellen je namelijk graag meer over onze Max Responsibility Score, onze partner die scholen in Suriname helpt en Trees for All die bomen plant in Bolivia.
Ons verantwoorde assortiment
Meer info over materialen, certificaten en scores
eco promotieartikelen
Knowledge is power
Onze hulp aan Surinaamse kinderen
Lien vers les photos
Een positieve impact
Carbon neutrality of our shipments
Lien vers les revendeurs
Een B-Corp worden
Maxilia op de weg om B-Corp te worden
b corporation
Gratis verzending, waar en wanneer het jou uitkomt!
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.
TrustedShops Trustmark