Gerecyclede relatiegeschenken

Kies voor relatiegeschenken gemaakt van gerecyclede materialen bij Maxilia! Draag bij aan het verminderen van milieueffecten door de winning en productie van nieuwe grondstoffen. Het gebruik van gerecyclede materialen vermindert de noodzaak om nieuwe materialen te winnen, wat helpt om natuurlijke hulpbronnen zoals water, energie en grondstoffen te behouden. Daarnaast wordt er minder afval geproduceerd door te kiezen voor gerecyclede relatiegeschenken.
Making an impact with the fastest promotional gifts
Kies uit top producten!
Circular&Co Coffee to go beker
Coffee to go beker
Een koffiebeker gemaakt van wegwerp koffiebekers? Dat klinkt als toekomstmuziek!
Bekijk product
koffie zonnebril
Koffiedik zonnebril
WoW! Stoere zonnebril gemaakt van koffiedik en gerecycled ocean bound plastic.
Bekijk product
Notitieboekje bedrukken
Gerecycled notitieboekje
Notitieboekjes nodig? Maak je met deze eco notitieboekjes impact!
Bekijk product
60% van onze bezorgingen zijn CO2 neutraal
Word ook member
60% van onze bezorgingen zijn CO2 neutraal
Bekijk nieuwe producten
Dit zeggen onze trouwe klanten
Lees je mee?
maxilia blog
Blog: inspiratie en FAQ
Gadgets
Gadgets bedrukken Maxilia
Trendy en vernieuwend
Kantoorartikelen
Kantoorartikelen bedrukken Maxilia
Voor je zakelijke relaties
Drinkwaren
Drinkwaren bedrukken Maxilia
Met merken zoals Waterdrop

Kan je relatiegeschenken maken gerecycled materiaal?

Het is zeker mogelijk om relatiegeschenken te maken van gerecycled materiaal. Sterker nog, het gebruik van gerecycled materiaal kan een uitstekende manier zijn om duurzame relatiegeschenken te maken die het milieu minder belasten. Kies bij Maxilia uit een ruim assortiment relatiegeschenken gemaakt van gerecycled materiaal.

Het gebruik van gerecycled materiaal voor relatiegeschenken kan niet alleen bijdragen aan het verminderen van de afvalberg, maar ook het imago van het bedrijf als milieubewust versterken. Het kan ook een positieve impact hebben op de ontvangers van het relatiegeschenk, aangezien zij zich bewust worden van de inspanningen die het bedrijf doet om het milieu te beschermen.

Welke gerecyclede materialen gebruiken voor relatiegeschenken?

Bij Maxilia bieden we relatiegeschenken gemaakt van verschillende gerecyclede materialen. In ons assortiment vind je artikelen gemaakt van koffiedik tot gerecycled textiel. Kies uit verschillende soorten producten en maak een statement met jouw bedrijf! Het gebruik van gerecyclede materialen voor relatiegeschenken helpt bij het verminderen van afval, het besparen van natuurlijke hulpbronnen en het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen. Bovendien heeft het een bijdragen aan het imago van jouw bedrijf als milieubewust en duurzaam.
Gratis verzending, waar en wanneer het jou uitkomt!
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.
TrustedShops Trustmark