broodtrommel voorjaarsgeschenk

Top 5 voorjaarsgeschenken voor op de werkvloer

De dagen worden langer, de zon begint voorzichtig te schijnen, en de eerste tekenen van de lente dienen zich aan. Het is een seizoen van vernieuwing, frisse energie en bloeiende mogelijkheden. En wat is een betere manier om deze opgewekte vibes op de werkvloer te brengen dan met sprankelende voorjaarsgeschenken?

 

In deze blog gaan we dieper in op de top 5 voorjaarsgeschenken voor op de werkvloer, met een focus op het verrijken van hun werkplek en het omarmen van de positieve sfeer die het voorjaar met zich meebrengt. Van zaadzakjes tot eco cubes, laten we samen ontdekken hoe we de lente naar kantoor kunnen brengen. We zijn er tenslotte allemaal wel aan toe!

zaadzakjes voorjaarsgeschenk

1. Zaadzakjes

Begin het voorjaar met een groene touch! Geef je collega's zaadzakjes, zodat ze hun eigen bloemen of kruiden kunnen laten groeien. De voorjaarsgeschenken kunnen ze gebruiken op het kantoor of voor in eigen huis/tuin. Zaadzakjes bedrukken is niet alleen een geweldig cadeau, maar het brengt ook een stukje natuur naar hun werkplek. Een groenere werkomgeving heeft daarentegen ook flinke voordelen voor het welzijn van je werknemers en de sfeer op kantoor. Een win-win situatie dus! Dus het teken om voorjaarsgeschenken in de vorm van zaadzakjes uit te delen!

 

Cadeautip: Zaadzakjes 65x95mm

 

voorjaarsgeschenk koffie to go beker

 

2. Koffiebekers to go

Voor degenen die onderweg zijn, is een koffiebeker to go een must-have. Heel veel mensen stappen namelijk de auto in met een lekker ‘bakkie pleur’ om wakker te worden. Kies deze voorjaarsgeschenken en met een vrolijk en persoonlijk voorjaarsdesign om die ochtendkoffie nog lekkerder te maken. Laat koffiebekers to go bedrukken bij Maxilia. Een praktisch geschenk dat dagelijks gebruikt wordt.

 

Cadeautip: Bamboe koffiebeker to go

 

voorjaarschenken broodtrommel

 

3. Broodtrommel

Lunchen in stijl! Een broodtrommel met een fris ontwerp is een geweldige toevoeging aan de voorjaarsgarderobe van je collega's. Het moedigt gezonde eetgewoonten aan en brengt wat kleur aan de lunchtafel. Wat wil je nog meer van je voorjaarsgeschenken? Ontdek het assortiment broodtrommels bedrukken bij Maxilia. 

 

Cadeautip: Gerecyclede broodtrommel

 

voorjaarschenken eco cubes

 

4. Eco cubes

Breng de natuur binnen met een eco cube of een klein kantoorvriendelijk plantje. Het is niet alleen decoratief, maar planten zorgen ook voor een positieve sfeer en verbeteren de luchtkwaliteit. Een ideaal kadootje om het voorjaar te starten. Geef jouw collega's een boost aan positieve energie! 

 

Cadeautip: Ecocube met plantje

 

groeipapier

 

5. Groeipapier

Maak een statement met duurzaamheid door groeipapier cadeau te doen. Dit speciale papier bevat zaden en kan geplant worden, waardoor het een cadeau is dat letterlijk tot bloei komt. Perfect voor notities, herinneringen, en een groenere wereld. Bij Maxilia laat je groeipapier bedrukken met jouw boodschap. Wil je meer weten over groeipapier? Lees dan de blog 'Groeipapier: Hoe werkt het?'!

 

Cadeautip: Groeipapier A6 formaat

 

Na een grauwe, natte en koude winter is er niets wat je winterdipje beter verhelpt dan cadeautjes geven en uitdelen. Dat je met je voorjaargeschenken ook nog eens wat groen en kleur naar binnen haalt is natuurlijk alleen maar mooi meegenomen. Dus waar wacht je nog op? Deze voorjaarsgeschenken zijn niet alleen attent, maar ook praktisch. Dit maakt ze perfect voor de werkomgeving!

 

Lees ook deze blogs:

- Zijn relatiegeschenk aftrekbaar?

- 5 tips: Valentijn voor collega's

- Goodiebag inspiratie

Interessant? Deel dit artikel:
Terug naar blog overzicht
Gratis verzending, waar en wanneer het jou uitkomt!
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.
TrustedShops Trustmark