beursstand inrichten flyers

Beursstand inrichten: 7 tips voor beurssucces!

Het is die tijd van het jaar waarop je je beursstand in de schijnwerpers wilt zetten! Beursdeelname is een kunst op zich, en wij hebben zeven waardevolle tips om je te helpen schitteren op de beursvloer. Van het definiëren van je doelen tot het meten van je succes. We hebben het helemaal voor je uitgestippeld. Als bonus delen we ook fantastische producten die perfect passen bij elke tip. Laten we samen die beursvloer veroveren!

 

Tip 1: Definieer doelen

Tip 2: Maak een opvallend ontwerp

Tip 3: Communiceer je boodschap

Tip 4: Less is more

TIp 5: Bedenk leuke acties

Tip 6: Train je personeel

Tip 7: Meet en evalueer

 

keycords bedrukken

Tip 1: Definieer doelen

Voordat je je stand met glitter en glamour aankleedt, is het cruciaal om je doelen helder voor ogen te hebben. Wil je leads genereren of je merkbekendheid vergroten? Definieer je doelen duidelijk en specifiek. Om je standbemanning een professionele uitstraling te geven, deel gepersonaliseerde keycords uit. Ze zijn niet alleen handig, maar ook een uitstekende manier om eenheid uit te stralen. Het is de perfecte aanvulling als je jouw beursstand wil inrichten!

 

Producttip: Keycords bedrukken

 

notitieboekjes beurs

 

Tip 2: Maak een opvallend ontwerp

Een opvallend ontwerp is de sleutel tot beurssucces. Denk aan kleuren, vormen en graphics die je merk weerspiegelen. En om ervoor te zorgen dat je boodschap blijft hangen, deel opvallende pennen uit. Ze zijn niet alleen praktisch maar ook een constant herinnering aan jouw bedrijf.

 

Producttip: Pennen bedrukken

 

papieren tassen beurs

 

Tip 3: Communiceer je boodschap

Zorg ervoor dat je ontwerp en boodschap hand in hand gaan. Laat je beursstand tijdens het inrichten niet schreeuwen met tegenstrijdige informatie. Stem design en inrichting op elkaar af. Om de communicatie naar een hoger niveau te tillen, deel notitieboekjes uit. Perfect voor het vastleggen van ideeën en contactgegevens.

 

Producttip: Notitieboekjes bedrukken

 

beurs polsbandjes

 

Tip 4: Less is more

Bij het inrichten van je beursstand geldt: less is more. Vermijd overbodige franje die de aandacht van je boodschap afleidt. Maar je wilt niet met lege handen staan, toch? Geef subtiele polsbandjes weg. Ze zijn niet alleen stijlvol maar dragen ook jouw branding.

 

Producttip: Polsbandjes bedrukken

 

beurs tassen

 

Tip 5: Bedenk leuke acties

Houd je bezoekers betrokken met leuke acties. Een winactie of loterij kan wonderen doen. Om deelnemers een plek te geven om hun goodies te bewaren, deel bedrukte papieren tassen uit. Milieuvriendelijk en superhandig!

 

Producttip: Papieren tasjes bedrukken

 

groeipapier flyers

 

Tip 6: Train je personeel

Jouw beursstand kan er nog zo geweldig uitzien, maar als je personeel niet klaar is, mis je kansen. Zorg voor een effectieve training. Geef ze niet alleen kennis, maar ook gepersonaliseerde groeipapier flyers. Een tastbare herinnering aan de informatie die je deelt.

 

Producttip: Groeipapier bedrukken

 

groene keycords beurs

 

Tip 7: Meet en evalueer

Last but certainly not least, meet en evalueer je beurssucces. Hoeveel leads heb je verzameld? Welke acties waren het meest succesvol? Reflecteer op wat werkte en wat niet, en pas je strategie aan voor de volgende keer. Een flesje water is een perfect geschenk om je bezoekers gehydrateerd te houden terwijl ze met jou in gesprek zijn.

 

Producttip: Waterflessen bedrukken

 

En dat zijn ze, mijn vrienden! Zeven tips hoe je een beursstand kan inrichten en naar een hoger niveau kan tillen! Vergeet niet te stralen, je doelen in het vizier te houden en je bezoekers te betrekken. Welke tip ga jij als eerste toepassen?

 

 

Lees ook deze blogs:

Zijn relatiegeschenk aftrekbaar?

5 tips: Valentijn voor collega's

- Top 5 Voorjaarsgeschenken

Interessant? Deel dit artikel:
Terug naar blog overzicht
Gratis verzending, waar en wanneer het jou uitkomt!
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.
TrustedShops Trustmark