Het maken van de juiste keuze kan lastig zijn als het aankomt op bedankjes voor medewerkers. Om je op weg te helpen stelden we een top 7 samen met de leukste presentjes voor medewerkers:

medewerkers presentjes voor personeel bij maxilia

 

Top 7 leukste presentjes voor medewerkers 

Wil jij met presentjes jouw medewerkers bedanken voor hun inzet? Dan kan dat je meer opleveren dan alleen een glimlach. Want door waardering te uiten kweek je medewerkers die meer betrokken én productiever zijn. Het kan zelfs leiden tot minder ziekmeldingen. Zorg er wel altijd voor dat het presentje voor jouw medewerkers een persoonlijk tintje heeft door er bijvoorbeeld een kaartje met een compliment aan toe te voegen.

 

Welk cadeau past bij mijn personeel?

Iedere persoon is anders. Er is dan ook niet één cadeau dat bij jouw hele personeel past. De waardering zit hem namelijk niet alleen in het geschenk maar ook in het persoonlijke aspect. Dit kan heel eenvoudig door een naam toe te voegen aan de personeelsgeschenken. Of nog beter: voeg een handgeschreven kaartje toe aan de attenties voor je personeel. Daarnaast is de waarde ook van belang en scoren duurzame cadeaus met een positieve impact op mens en milieu ook hoog op de lijst. Want als het cadeau voor je personeel er goedkoop uitziet of nutteloos is en in de prullenbak belandt, bereik je juist het tegenovergestelde!

 

 

tony chocolonely

 

1. Tony's chocolonely

De chocolade van Tony Chocolonely is lekker, duurzaam en helemaal te personaliseren met een eigen wikkel. Daarnaast zorgt chocolade ervoor dat je lichaam het gelukshormoon dopamine aanmaakt. Ditzelfde stofje komt ook vrij bij het ontvangen van een compliment. Win-win dus!

 

 

 

correctbook

 

2. Duurzaam notitieboekje

Door te kiezen voor deze personeelsgeschenken zorg je niet alleen voor tevreden medewerkers, maar draag je ook nog eens bij aan de ontwikkeling van kinderen in ontwikkelingslanden. Want met de aankoop van één Correctbook, kan een kind in Zuid-Afrika één trimester naar school!

 

 

 

plantje

 

3. Plantje

Wist je dat planten een positief effect hebben op stressgevoelens, concentratie en je stemming? Plantjes zijn dan ook leuke bedankjes voor medewerkers. Kies je bijvoorbeeld voor onze eco-cubes, dan kies je zelf de zaden: van zonnebloemen tot kruiden als munt en hop!

 

 

 

Waterfles

 

4. Waterfles

Ga de strijd aan tegen single use plastic en zorg dat jouw medewerkers goed gehydrateerd blijven met een luxe waterfles van Dopper of Circular&co. Handig tijdens het werk, thuis of bij het sporten!

 

 

 

Groeipapier

 

5. Persoonlijk kaartje op groeipapier

Uit je waardering met een persoonlijk kaartje van groeipapier. De naam zegt het al: in dit papier zijn zaadjes verwerkt die ontkiemen tot bloemen of kruiden, wanneer je het plantje in de aarde plant. Een leuk, klein presentje voor je personeel en de perfecte afleiding tijdens een drukke thuiswerkdag. Want het verzorgen van de ontkiemende zaadjes zorgt voor net dat beetje afleiding dat nodig is om productiever de dag door te komen!

 

Meer weten over groeipapier? Lees hier de blog: hoe werkt groeipapier?

 

 

 

Strandlaken

 

6. Strandlaken

Geef je medewerkers het gevoel dat ze hun vakantie ook echt verdienen door ze te verrassen met een luxe strandlaken voordat ze op vakantie gaan. Dé manier om die laatste weken gemotiveerd te blijven en tegelijkertijd met een gerust gevoel je werkplek achter te laten!

 

 

 

Mok

 

7. Mok

Koffie, thee of toch liever chocomel. Iedereen start de dag op zijn manier, maar we altijd met een fijne mok die jouw drankje lekker lang warm houdt! Mokken zijn dan ook leuke én functionele attenties voor je personeel. Daarnaast krijg je ze in alle kleuren, maten en materialen. Er zit er altijd wel één bij die bij jouw medewerkers past.

 

Met deze 7 leukste presentjes voor medewerkers scoor je altijd! Daarbij zijn personeels- en relatiegeschenken ook een financieel aantrekkelijk keuze. Hierover lees je meer in onze blog: Zijn relatiegeschenken aftrekbaar?

 

 

Interessant? Deel dit artikel:
Terug naar blog overzicht
Gratis verzending, waar en wanneer het jou uitkomt!
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.
TrustedShops Trustmark