Positieve impact
Bij Maxilia doen we wat we zeggen en zeggen we wat we doen. Daarom delen we graag met jou hoe we onze eigen regels naleven. Deze regels zijn er vooral op gericht om een positieve impact te maken op het milieu en op sociaal niveau. Waarom? Omdat we meer dan alleen een bedrijf willen zijn dat promotieartikelen verkoopt. We willen de industrie op een positieve manier veranderen. Voor jou, voor ons en voor de wereld waarin we leven. Want verandering begint altijd bij jezelf!
Een van onze doelen is dan ook om onze CO2 uitstoot te verminderen en te compenseren zodat we als bedrijf CO2-neutraal worden. Je kunt je vast wel voorstellen dat dit niet één-twee-drie geregeld is. Daarom hebben we een aantal eerste stappen gezet om de manier waarop we werken te veranderen. Nieuwsgierig geworden? Bekijk de ‘stappen’ hieronder!
Recycling en warmte reductie
Wat doen wij zelf?
maxilia duurzaam ondernemen
CO2 beoordeling
Berekening, reductie, compensatie
co2 beoordeling maxilia
We planten ook
Meer groen
maxilia bomen planten
Groener transport
Hoe jouw pakket wordt verstuurd
maxilia groen transport
Gratis verzending, waar en wanneer het jou uitkomt!
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.
TrustedShops Trustmark