Wij planten ook bomen
Om onze eigen CO2-uitstoot te compenseren, werken we samen met het bedrijf Trees for all. Volgens de berekening die we hebben gemaakt, moeten we 214 ton CO2 compenseren en dit bedrijf helpt ons daarbij door nieuwe bomen te planten. En laten we eerlijk zijn, het principe van geven en nemen is waar het allemaal om draait om de juiste balans te vinden.
Over Trees for all

Trees for All is een Nederlandse stichting die klimaatverandering wil bestrijden door het planten van bomen. Het helpt niet alleen om bossen te herstellen, maar ook om de vooruitzichten van lokale gemeenschappen te verbeteren.

Bij Maxilia leveren we sinds 2021 een bijdrage aan het project "ArBolivia", in het noordoosten van Bolivia. Trees for All werkt al jaren aan ArBolivia, waardoor al bijna duizend boeren voorzien zijn van inkomsten op de lange termijn. Daarnaast helpen ze ook bij het bestrijden van ontbossing van de Amazone. Sinds de start van het project in 2008, hebben ze namelijk al bijna een miljoen bomen geplant!

Bekijk de project details online >
Project ArBolivia
Trees For All
bolivia
amazon forest
Gratis verzending, waar en wanneer het jou uitkomt!
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.
TrustedShops Trustmark