Stap 4: Groener transport
Het is altijd al ons doel geweest om onze promotieartikelen zo snel mogelijk bij jou thuis te bezorgen, maar dat betekent niet meteen dat onze CO2-uitstoot ook hoger is. Het is juist precies het tegenovergestelde!

Sinds 2 jaar wordt ongeveer 70% van onze zendingen CO2-neutraal verzonden door UPS. Wat houdt dit in? UPS compenseert de CO2-uitstoot van het transport en wij betalen daarnaast nog een extra vergoeding voor elke zending waarmee UPS 2 verschillende projecten steunt:
USA – Wolf Creek Landfill
Vangt het methaan van de stortplaats op voor elektriciteit (jaarlijkse CO2 reductie: > 130.000 ton)

Thailand – Chol Charoen Biogas Vangen
Vangt broeikasgassen op uit afvalwater voor energie (jaarlijkse CO2 reductie: 37.292 ton)

Bekijk ons UPS-certificaat online >

Bekijk onze UPS-rapport details online >
Gratis verzending, waar en wanneer het jou uitkomt!
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.
TrustedShops Trustmark