Stap 2: First things first
Om een positieve impact te maken, moeten we eerst weten welke impact we momenteel hebben op de wereld. Daarom hebben we besloten om onze CO²-uitstoot te berekenen aan de hand van de gegevens die zijn verzameld door een website van de Nederlandse overheid: Klimaatplein.

Hier hebben we onze eigen verbruikswaarden ingevoerd en het resultaat voor 2020/2021 gekregen: Maxilia is verantwoordelijk voor 214 ton CO2-uitstoot. In deze berekening is niet alleen het gebruik van gas en elektriciteit binnen ons kantoor en de drukkerij opgenomen, maar ook de reistijd tussen werk en thuis van al onze collega's.
Waarom focussen op CO2-uitstoot? Hoe geconcentreerder de CO2-niveaus, hoe meer het broeikaseffect versterkt wordt en de opwarming van de aarde versnelt. De overeenkomst van Parijs is een goed voorbeeld van wetgeving om de opwarming van de aarde te beperken tot onder 2 graden Celsius. En Maxilia wil hier ook haar steentje aan bijdragen.

En jij? Weet jij of wil jij weten in hoeverre jouw bedrijf verantwoordelijk is voor de groeiende CO2-uitstoot? Bekijk het op het Klimaatplein en... kies je promotieartikelen verstandig door de Responsibility Score die erbij staat te controleren!
Gratis verzending, waar en wanneer het jou uitkomt!
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.
TrustedShops Trustmark