Wat is een Dopper fles

Wat is een Dopper fles? 

Een Dopper fles is een herbruikbare waterfles en herkenbaar aan haar iconische vorm die bestaat uit drie losse onderdelen. De voet die bevestigd is aan de dop én de fles zelf. Draai je de dop los en zet je hem ondersteboven neer? Dan transformeert deze in een bekertje, waardoor jouw water letterlijk op een voetstuk komt te staan. En dat is geen toeval. Want volgens Dopper komt het beste water uit de kraan en níet uit een single-use waterflesje dat je in de supermarkt koopt! Dus wat is een Dopper fles nou echt? Het is niet alleen een herbruikbare waterfles, maar een manier om het gebruik van single-use plastic en de plastic soep in onze oceanen terug te dringen! 

 

Dopper hoeveel ml? 

Wil je weten welke Dopper in hoeveel ml verkrijgbaar is? Dat verschilt per model. Zo heeft de Original Dopper fles een standaard inhoud van 450 ml en de Dopper Glass een inhoud van 400 ml of 450 ml. De inhoud van de insulated Doppers varieert van 350 ml tot 580 ml en houd je drank tot wel 9 uur warm óf ijskoud! Kies je voor de metalen Dopper? Dan is deze verkrijgbaar in maar liefst vier maten: 350 ml, 490 ml, 800 ml en zelfs 1,1 L. 

 

Hoeveel ml of liter perfect is voor jouw Dopper hangt af van hoe je hem gaat gebruiken. Voor dagelijks gebruik op kantoor is een Dopper fles met een inhoud tot 500 ml voldoende. Maak je regelmatig een stevige hike of ben je de hele dag op pad? Kies dan voor een extra grote Dopper fles met een inhoud van 800 ml of 1,1 L. 

 

Hoe is Dopper ontstaan?

Dopper is ontstaan in 2010 en opgericht door Merijn Everaarts. Na het zien van een schokkende documentaire over de enorme hoeveelheid plastic die (delen van) onze oceanen heeft omgetoverd tot een vuilnisbelt, besloot hij dat hij er zelf iets aan wilde doen. Zijn methode? Iedereen de kans geven om een herbruikbaar waterflesje zoals de Dopper, te verkiezen boven standaard flessenwater. Want waarom zou je flessenwater kopen als het beste water gewoon uit de kraan komt? 

 

Meer redenen om te kiezen voor Dopper vind je in deze blog: waarom Dopper? 

 

 

 

Waar worden Doppers gemaakt?

De Dopper komt uit Nederland en is ontstaan toen zijn oprichter Merijn, een designwedstrijd startte voor de perfecte duurzame drinkfles. Doordat het design uit drie losse onderdelen bestaat is deze makkelijk schoon te maken en duurzaam. Daarnaast wordt de Dopper Original in Nederland gemaakt zodat er minder transport hoeft plaats te vinden. En zodat je er zeker van kunt zijn dat de Dopper gemaakt is met respect voor mens en planeet!

 

Hoe kan je Doppers gebruiken? 

De Dopper is eenvoudig te gebruiken door het bekertje of alleen de dop eraf te schroeven. Heb je je keuze gemaakt? Dan kun je de fles vullen met water. Afhankelijk van de Dopper die je gekocht hebt kun je ook warme dranken zoals koffie of thee bewaren in de fles.

 

Meer hierover lees je in onze blog: Dopper alleen voor water? 

 

Hoe werkt een Dopper fles? 

Een dopper bestaat uit drie losse onderdelen die perfect op elkaar aansluiten zodat de fles niet lekt. Daarnaast kun je ervoor kiezen om uit de fles te drinken door alleen het dopje eraf te schroeven. Wil je niet direct uit de Dopper fles drinken? Schroef dan ook het bekertje eraf en gebruik deze als waterglas. Wil je jouw Dopper gebruiken tijdens het sporten? Dan kun je zelfs een losse sportdop bestellen! En omdat je alle onderdelen los kunt schroeven is de Dopper ook eenvoudig schoon te maken. 

 

Meer hierover lees je in onze blog: Hoe Dopper schoonmaken

 

Is Dopper bpa vrij? 

De Dopper Original is BPA-vrij én gemaakt van 100% recyclebaar plastic. Je kunt dus met een gerust hart genieten van jouw waterfles! Daarnaast zijn de herbruikbare Dopper flessen ook ftalaatvrij en duurzaam geproduceerd met gebruik van windenergie.  

 

Overtuigd en op zoek naar bedrukte Doppers als relatiegeschenk of bedankje voor jouw medewerkers? 

Check dan ons volledige Dopper assortiment

 

 

Dopper bedrukken
Interessant? Deel dit artikel:
Terug naar blog overzicht
Gratis verzending, waar en wanneer het jou uitkomt!
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.
TrustedShops Trustmark