Waarom moet je voor Dopper kiezen?

Waarom je moet kiezen voor een Dopper? Naast het feit dat de Dopper uit Nederland komt en een duurzame missie heeft, is hij ook nog eens superhandig. Hij is verkrijgbaar in verschillende maten, geschikt voor warm en koud water én je maakt hem eenvoudig schoon.

 

Waarom heet Dopper Dopper?

Toen de oprichter van Dopper in 2010 op zoek ging naar een passende naam werd er natuurlijk eerst vooronderzoek gedaan. Wat bleek? De doelgroep (vrouwen) maakte veel gebruik van waterflesjes en deed iets opvallends tijdens het drinken. Zodra de dop van het flesje werd gedraaid hadden ze deze lange tijd vast en werd er met het dopje ‘gespeeld’. Je begrijpt dat toen het tijd was voor een brainstormsessie, ook het woord ‘dop’ op het bord werd gekalkt. En dat resulteerde uiteindelijk in de naam Dopper! Toen het design uiteindelijk kwam werd de naam nog toepasselijker. Want het draaide duidelijk om de dop. Daarnaast werd er gekozen om de Dopper fles samen te voegen met het logo zodat de naam een belangrijk onderdeel werd van de fles.

 

Waarom is Dopper zo populair?

De Dopper is zo populair omdat hij duurzaam en veelzijdig is. Zo is de Dopper verkrijgbaar in verschillende maten van 350 ml tot maar liefst 1,1 L. Hierdoor is er wel een Dopper te vinden voor iedere gelegenheid. Ook kun je kiezen uit verschillende materialen. De traditionele Dopper is gemaakt van recyclebaar plastic, maar er zijn ook dubbelwandige Doppers van glas en staal die geschikt zijn voor warme en koude dranken.

 

Daarnaast verbinden bedrijven graag hun naam aan de Dopper vanwege hun duurzame missie en hun strijd tegen single-use plastic. Bij Maxilia kunnen bedrijven zelfs hun Dopper met een logo laten bedrukken. Hierdoor kiezen veel ondernemers voor een Dopper als relatiegeschenk.

 

Bestel hier jouw Dopper met logo >

 

Waarom is een Dopper duurzaam

De Dopper is op verschillende manieren duurzaam. Want door een herbruikbare Dopper fles te kopen, hoef je geen waterflesjes (van single-use plastic) uit de supermarkt te kopen. En hoewel een aantal Dopper flessen van plastic gemaakt zijn, zijn ze 100% recyclebaar zodat ze niet in de plastic soep van de oceaan terecht hoeven komen. En ze worden geproduceerd in Nederland met gebruik van windenergie. Ook steun je met jouw aankoop schoon drinkwaterprojecten in Nepal en zijn er verschillende educatieve projecten om meer awareness te creëren rondom deze thema's. De duurzame missie van Dopper is dan ook bekroond met het B-corp certificaat! En dit zie je terug in onze Max Responsibility score. Want ook wij willen ons steentje bijdragen door de keuze voor een product met een positieve impact op mens en milieu, makkelijker te maken!

 

Daarnaast is de Dopper zo ontworpen dat hij ook goed schoon te maken is. Je kunt hem eenvoudig uit elkaar schroeven zodat je zelfs de binnenkant met een afwasborstel kunt schoonmaken! Je leest hier meer over in onze blog: Hoe Dopper schoonmaken?

 

 

Interessant? Deel dit artikel:
Terug naar blog overzicht
Gratis verzending, waar en wanneer het jou uitkomt!
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.
TrustedShops Trustmark