KiyOh
9,3 / 10
11835 recensies op kiyoh
Hulp nodig? Onze klantenservice staat voor je klaar!

Vetvrij papier bedrukken

Wij helpen jou reclame maken
Smakelijk reclame maken? Laat vetvrij papier bedrukken. Dat is al mogelijk vanaf 0,22 per stuk bij 5000 stuks. Wij hebben een brede voorraad aan horeca-artikelen, waardoor je altijd vetvrij papier vindt dat aansluit bij jouw budget en wensen. Wij leveren al vetvrij papier met jouw logo vanaf 1000 vel! Ben je nieuwsgierig naar dat resultaat? Vraag een digitaal drukvoorbeeld aan. Dit voorbeeld is op schaal, gratis én geheel vrijblijvend!
Lees meer Toon minder
1 - 1 van 1 product
  • Relevantie
  • Best verkocht
  • Snelste levertijd
  • Kleinste oplage
  • Nieuwste producten
  • Prijs bij 5000 stuks
Vetvrij papier | 32 x 43 cm | Full colour bedrukking
0 reviews
(0)
MADE IN HOLLAND
B
Vetvrij papier
vanaf 125 stuks
32 x 43 cm | Full colour bedrukking vanaf 125 stuks
0,22 per stuk
All-in bij 5000 stuks
Vandaag besteld, over 23 werkdagen in huis
Heb je jouw product niet kunnen vinden?
Geen zorgen. We helpen je graag!
1 - 1 van 1 product
1 - 1 van 1 product

Vetvrij papier bedrukt

Wij snappen als geen ander dat jij, maar ook jouw klanten, niet zitten te wachten op vette handen. Vetvrij papier bedrukt met jouw logo is daarom ideaal. En dat al vanaf 0,22 per stuk bij 5000 stuks! Al vanaf 1000 vel te bedrukken. Niet alleen om schone handen te houden tijdens het eten van een lekkere snack, maar het is ook een ideale manier om reclame te maken voor jouw bedrijf of merk. Tip: laat ook jouw website bedrukken op het vetvrije papier, zodat je gemakkelijk te vinden bent voor iedereen. Wil je meer weten over de bedrukkingsmogelijkheden of levertijden van vetvrij papier bedrukken? Informeer naar de mogelijkheden en laat je verrassen. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 0318 - 74 36 00 of een e-mail te sturen naar [email protected].
Lees meer Toon minder

Vetvrij papier met logo

Vetvrij papier met logo? Bij Maxilia al vanaf 0,22 per stuk bij 5000 stuks! Wij hebben jarenlange ervaring en kunnen mede daardoor ook het door jou gewenste vetvrij papier met logo bedrukken. Velen gingen je voor, en beoordeelden ons superpositief. Gemiddeld scoren we een 9,3/10. Daar zijn we trots op! Net zo enthousiast? Vraag een digitaal drukvoorbeeld aan. Zo kun je het eventuele eindresultaat goed beoordelen en ben je volledig op de hoogte.
Lees meer Toon minder
TrustedShops Trustmark