zomerattentie medewerkers

5x Zomerattentie voor medewerkers

Met de zomer in aantocht is het tijd om je waardering te tonen aan je hardwerkende medewerkers. Wat is een betere manier om ze te bedanken dan met een leuk zomercadeautje? Bij Maxilia hebben ruime keuze aan zomer relatiegeschenken die perfect zijn om je team te laten zien hoeveel je hun inzet waardeert. Of je nu op zoek bent naar een praktisch cadeau voor een dag op het strand of iets verkoelends voor thuis. In deze blog geven we tips voor de leukste zomergeschenken voor jouw medewerkers!

 

Waarom een zomercadeau geven aan medewerkers?

Het geven van een zomerattentie aan je personeel is niet alleen een gebaar van waardering, maar ook een slimme investering. Investeer in de motivatie en betrokkenheid van je team. Vooral tijdens de zomermaanden, wanneer de temperaturen stijgen en de vakantiestemming heerst. Geef een positieve boost aan de werkomgeving met het geven van een zomerattentie. Het toont aan dat je als werkgever de inzet en toewijding van je medewerkers waardeert. En versterkt de tevredenheid en loyaliteit van jouw personeel. 

 

Top zomercadeautjes voor personeel:

Uit de trends blijkt dat praktische cadeaus het meest worden gewaardeerd. Een product dat graag wordt gebruikt tijdens de zomermaanden is daarom cruciaal. Ontdek de top zomerattenties voor jouw personeel en kies jouw favoriet. 

 

1. Hamamdoek

2. Waaier

3. Katoenen tas

4. Waterdrop waterfles

5. JBL speaker

 

hamamdoeken zomercadeau

1. Hamamdoek

Een hamamdoek is niet alleen een elegant geschenk, maar ook uiterst praktisch voor een dagje uit. Gemaakt van hoogwaardig katoen, ideaal voor een dagje strand of zwembad. Bovendien zijn ze licht van gewicht en nemen ze weinig ruimte in beslag. Makkelijk om mee te nemen in een strandtas of rugzak. Personaliseer de hamamdoeken met het logo van je bedrijf voor een extra vleugje professionaliteit.

 

Cadeautip: hamamdoeken bedrukken

 

zomerattentie medewerkers waaiers

 

2. Waaier

Een waaier is niet alleen een functioneel accessoire om verkoeling te bieden op warme zomerdagen, maar ook een elegant en stijlvol geschenk. Perfect voor medewerkers die graag buiten zijn of vaak reizen. Een waaier biedt verfrissing waar ze ook gaan. Met een breed scala aan kleuren en ontwerpen, laat je de waaier aanpassen aan de voorkeuren van je team. Voeg een persoonlijke boodschap toe om je waardering extra te benadrukken.

 

Cadeautip: Waaiers bedrukken

 

zomerattentie medewerkers katoenen tassen

 

3. Katoenen Tas

Een katoenen tas is een veelzijdig en milieuvriendelijk geschenk dat perfect is voor zomerse activiteiten. Of het nu gaat om een dagje naar het strand, een picknick in het park of boodschappen doen. Een katoenen tas komt altijd van pas. Onze katoenen tassen zijn gemaakt van hoogwaardig katoen en kunnen worden bedrukt met je bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap. Vul de katoenen tas met lekkers of laat strandartikelen bedrukken voor een compleet pakket. 

 

zomerattentie medewerkers waterdrop

 

4. Waterdrop Waterfles

De waterdrop waterfles is de perfecte metgezel voor medewerkers die actief zijn en graag gehydrateerd blijven tijdens warme zomerdagen. Deze stijlvolle en duurzame fles is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Vul de waterfles met verfrissend water en voeg een vleugje fruit toe voor een heerlijke en gezonde dorstlesser. Personaliseer de waterfles met je bedrijfslogo voor een extra promotie van je merk.

 

Cadeautip: Waterdrop bedrukken

 

zomerattentie medewerkers jbl

 

5. JBL Speaker

Wil je jouw personeel extra verrassen? Ga dan voor een luxer kado en geef je medewerkers een JBL speaker. Een  draagbare speaker die zorgt voor muzikale ontspanning waar ze ook zijn. Of het nu gaat om een barbecue in de tuin, een dagje op het strand of een picknick in het park. Deze speaker zorgt voor de perfecte sfeer met zijn krachtige geluidskwaliteit. Met bluetooth connectie kunnen medewerkers eenvoudig hun favoriete muziek afspelen vanaf hun smartphone. Personaliseer de JBL speaker met je bedrijfslogo voor een blijvende indruk.

 

Cadeautip: JBL speakers bedrukken

Interessant? Deel dit artikel:
Terug naar blog overzicht
Gratis verzending, waar en wanneer het jou uitkomt!
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.
TrustedShops Trustmark