Wat kost een Dopper fles?

Wat kost een Dopper fles? 

De prijs van een Dopper fles is afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte en het model dat je kiest. Zo is een Insulated Dopper fles duurder dan de Dopper Original. Om een indicatie te geven: de Dopper Original is al verkrijgbaar vanaf €13,45. De Dopper Steel bestel je vanaf €16,95 en de Dopper Insulated is te krijgen vanaf €29,95. Wil je de Dopper met een naam bedrukken of bestel je de Doppers als relatiegeschenk, dan gelden er ook weer andere prijzen. Zoals je ziet is er niet één antwoord op de vraag: ‘wat kost een Dopper fles?’ 

 

 

 

Dopper met naam  

Wil je een Dopper met naam bestellen? Dan betaal je hier als consument een kleine meerprijs voor als je direct bij Dopper je bestelling plaatst. De Dopper met naam wordt namelijk speciaal voor jou geproduceerd. Wil je de Dopper als relatiegeschenk bestellen, dan is dit bij Maxilia juist goedkoper! Je profiteert namelijk van schaalvoordeel én onze expertise. Wij bedrukken namelijk al meer dan 10 jaar iedere gewenste Dopper met een naam, bedrijfsnaam of logo. Altijd haarscherp en voordelig, zodat je trots zult zijn op het resultaat!

 

Dopper voor bedrijven  

Wil je een Dopper bestellen voor jouw medewerkers, klanten, leveranciers of andere relaties? Dan is het voordeliger als je een groot aantal bestelt! De prijs van een Dopper voor bedrijven varieert namelijk. Bij Maxilia bestel je jouw zakelijke Doppers vaak al vanaf +/- €10,- per stuk bij zo'n +/- 60 stuks. Voor deze prijs bedrukken we de Dopper zelfs met de naam van je bedrijf of je logo. Zo kun je met een Dopper met logo goedkoop reclame maken voor jouw bedrijf. Want jouw logo staat straks op iedere tafel; thuis en op kantoor bij (potentiële) klanten! 

 

 

 

Dopper bestellen zonder verzendkosten 

Bij Maxilia bestel je jouw Dopper zonder verzendkosten. Onze prijzen zijn namelijk altijd all-in zodat je niet voor verrassingen komt te staan! Daarnaast bezorgen we jouw Doppers op ieder gewenst adres en al tussen de 3 en 6 werkdagen. Handig als je de Doppers wil gebruiken als giveaway bij een evenement! Of als je de Dopper fles zonder verzendkosten voor een klant wilt bestellen, zoals vaak het geval is bij marketing- en designbureaus.  

Interessant? Deel dit artikel:
Terug naar blog overzicht
Gratis verzending, waar en wanneer het jou uitkomt!
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.
TrustedShops Trustmark