Wat betekent EN 471 gecertificeerd?
Deze certificering of norm betekent dat de waarschuwingskleding gegarandeerd zichtbaar is. Zowel bij dag als nacht. Het is de Europese norm voor signaalkleding. Deze norm is ingedeeld in klassen afhankelijk van de mate van zichtbaarheid/reflectievermogen. Inmiddels is er ook een opvolger van deze norm: de EN ISO 20471. De ‘oude norm’, de EN 471, bestaat uit twee waarden. Een voor fluorescerende en reflecterende oppervlakken en een voor de reflectiegraad van de reflecterende banden.

 

Wat betekent EN-ISO 14116 gecertificeerd?
Dat houdt in dat het veiligheidsvest gemaakt is van vlam-vertragende ofwel brandvertragende materialen.

 

Ik ben op zoek naar witte veiligheidsvestjes. Hoe vind ik die?
Alle witte veiligheidshesjes vind je hier

 

Passen kinderen van groep zeven en acht ook veiligheidsvestjes die one size zijn?
We kunnen je altijd een sample opsturen, zodat een van de kinderen een veiligheidsvestje kan passen. Stuur even een mailtje met jouw wensen.

Heb je interesse in veiligheidsvesten voor BHV?
Wij hebben geen standaard veiligheidshesjes BHV, maar wij kunnen altijd de letters BHV bedrukken. Of een andere tekst, natuurlijk.

 

In welke landen moet je veiligheidsvestjes meenemen?
België, Duitsland, Frankrijk, Hongarije, Italië, Kroatië, Luxemburg, Oostenrijk, Polen, Slowakije, Spanje en Tsjechië. 

 

België: In België moet je verplicht een veiligheidshesje in de auto hebben liggen. Heb je autopech, dan moet de bestuurder het hesje aan.

 

Duitsland: Niet alleen in België, maar ook in Duitsland is het bezit en gebruik van een veiligheidsvestjes bij pech verplicht. In tegenstelling tot België geldt dit niet alleen voor de bestuurder, maar voor alle inzittenden.

 

Frankrijk: Ook in Frankrijk is het verplicht om een veiligheidshesje in de auto te hebben en deze te dragen bij autopech.

 

Hongarije: In Hongarije zijn niet alleen een gevarendriehoek en veiligheidshesjes verplicht, maar ook een verbanddoos.

 

Italië: In Italië zijn veiligheidshesjes verplicht voor alle inzittenden, en moeten ze worden gedragen als je met de auto langs de kant komt te staan.

 

Kroatië: In Kroatië moet je naast een verbanddoos en reservelampjes ook veiligheidshesjes in de auto meenemen, en gebruiken bij pech.

 

Luxemburg: Wie door Luxemburg rijdt en autopech heeft, moet veiligheidshesjes dragen. Niet alleen de bestuurder, maar ook alle inzittenden.

 

Oostenrijk: In Oostenrijk moet er een veiligheidshesje aanwezig zijn. Voor de bestuurder. Een verbanddoos is ook verplicht.

 

Polen: In Polen zijn veiligheidsvestjes niet verplicht, maar inzittenden moeten ze wel dragen als de auto het begeeft. Meenemen is dus wel zo handig. Een brandblusser is wel verplicht.

 

Slowakije: Ook in Slowakije moeten veiligheidshesjes aanwezig zijn én moeten ze bij pech gedragen worden door alle inzittenden. Ook is een verbanddoos in de auto verplicht.

Spanje: In Spanje moeten alle inzittenden een hesje aan bij pech.

 

Tsjechië: Ga je naar Tsjechië of kom je er doorheen, dan moet je een verbanddoos in de auto hebben. Ook zijn veiligheidshesjes verplicht: iedereen moet ze dragen bij pech.

 

Ik ben geïnteresseerd in bedrukte veiligheidshesjes. Is de prijs inclusief bedrukking?
Ja, de prijs is inclusief één kleur bedrukking. Bestaat jouw logo uit meer kleuren, dan kan je dat aangeven op onze website. Of vraag even naar de mogelijkheden door te bellen, chatten of mailen.

 

Ik heb uiterlijk volgende week donderdag veiligheidsvestjes met logo nodig. Is dat nog te realiseren?
Sommige hesjes op onze website hebben een vliegensvlugge levering.

 

Ik heb vorig jaar veiligheidshesjes met opdruk besteld. Hebben jullie mijn logo nog?
Wij bewaren jouw gegevens zorgvuldig. Met de naam van jouw organisatie of jouw achternaam kunnen we je gegevens snel in ons systeem vinden.

 

Ik heb interesse in veiligheidsvesten met bedrukking en ben benieuwd naar een ontwerp. Wat zijn de mogelijkheden?
Onze designers maken graag een digitaal drukvoorbeeld voor je. Dit voorbeeld is gratis en geheel vrijblijvend. Wil je een drukvoorbeeld ontvangen, dan sturen we je die graag toe. Gewoon per mail.

 

Ik wil logo veiligheidshesjes bestellen en ben benieuwd naar de leverdatum.
De levertijd vind je op onze website en gaat in na akkoord op jouw digitale drukvoorbeeld. Direct na jouw aanvraag houden we je op de hoogte van de leverdatum en krijg je een Track & Trace.

 

Ik heb met spoed bedrukte veiligheidshesjes nodig. Kunnen jullie mij helpen?
Graag! We denken met je mee hoe je veiligheidshesjes zo snel mogelijk in huis hebt. Spoedleveringen kunnen we vaak nóg eerder leveren.

 

Is het mogelijk om een digitaal drukvoorbeeld te ontvangen van verschillende veiligheidsvestjes?
Ja hoor, dat is geen probleem. Stuur even een mailtje of vraag online een gratis digitaal drukvoorbeeld aan.

 

Zijn alle drukoppervlakken van de veiligheidshesjes even groot?
Nee, het drukoppervlak verschilt per hesje. Dat geldt voor alle producten.Is het niet duidelijk of heb je een vraag over het drukoppervlak? Wij zijn iedere werkdag te bereiken door te bellen, mailen of chatten.

 

Ik heb interesse in vier verschillende veiligheidsvestjes met logo en ik wil ze graag vergelijken. Kan ik ook proefexemplaren bestellen?
Absoluut. Een proefexemplaar noemen wij op onze website ook wel een sample. Een sample is onbedrukt. Interesse? Geef het even aan bij jouw contactpersoon, zodat we samples kunnen opsturen.

 

Is het mogelijk om veiligheidsvesten in andere aantallen te bestellen dan de aantallen die op de website staan?
Het gewenste aantal hesjes kun je invullen op onze website, maar kan niet minder zijn dan de reeds aangegeven minimale oplage. Kom je er niet uit? Jouw contactpersoon helpt je graag. Heb je nog geen contactpersoon? Bel of mail dan even.

 

Kan ik veiligheidshesjes in verschillende kleuren bestellen? Bijvoorbeeld 50 witte, 25 gele en 25 blauwe?
Ja, dat kan. Zolang de opdruk dezelfde kleur heeft.

 

Staat jouw vraag er niet bij? Bel, chat of mail even!

Interessant? Deel dit artikel:
Terug naar blog overzicht
Gratis verzending, waar en wanneer het jou uitkomt!
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.
TrustedShops Trustmark