Veel gestelde vragen over spellen en antwoorden

Is het speeldek van speelkaarten Nederlands?
Bij sommige kaarten kun je kiezen uit een internationaal of Nederlands speeldek. Deze speelkaarten bijvoorbeeld. 

 

Ik heb interesse in speelkaarten, maar ik wil graag andere aantallen dan op de website staan. Is dat mogelijk? 
Geen probleem! Tegen een meerprijs kun je jouw set kaarten samenstellen zoals jij wil.

 

Kunnen dobbelstenen volledig bedrukt worden?
Nee, de meeste dobbelstenen op onze website hebben al een bedrukking. Bijvoorbeeld de cijfers één tot en met vijf. Op het lege vlak kun je dan jouw logo bedrukken. Deze bijvoorbeeld. Dat geldt ook voor deze anti-stressdobbelsteen op onze website. 

 

Hebben anti-stressballen een permanente bedrukking?
Door in een bedrukte anti-stressbal te knijpen, kan het gebeuren dat het logo of de tekst afbladert. Wij hebben ook anti-stressballen die ‘gegraveerd’ kunnen worden zoals het voorbeeld hiernaast. Hierdoor blijft jouw logo altijd mooi, ook als de gebruiker zich afreageert op de bal. Bekijk ze hier. 

 

Ik heb met spoed bedrukte spellen nodig. Kunnen jullie mij helpen? 
Sommige spellen op onze website hebben een vliegensvlugge levering.

 

Ik heb vijf maanden geleden spellen met opdruk besteld. Hebben jullie mijn gegevens nog, zodat ik snel een herhaalbestelling kan plaatsen? 
Wij bewaren jouw gegevens met zorg. Met de naam van jouw organisatie of jouw achternaam kunnen we je gegevens snel in ons systeem vinden. Ideaal bij spoedklussen.

 

Ik heb interesse in spellen met logo en ben benieuwd naar een ontwerp. Wat zijn de mogelijkheden?
Onze designers maken met liefde een digitaal drukvoorbeeld voor je. Dit voorbeeld is gratis en geheel vrijblijvend. Wil je een drukvoorbeeld ontvangen, dan sturen we je die graag toe. Gewoon per mail.

 

Ik wil spellen met bedrukking bestellen en ben benieuwd naar de leverdatum. Waar vind ik die?
De levertijd vind je op onze website en gaat in na akkoord op jouw digitale drukvoorbeeld. Direct na jouw aanvraag houden we je op de hoogte van de leverdatum en krijg je een Track & Trace, zodat je jouw bedrukte spellen op de voet kunt volgen.

 

Is het mogelijk om een digitaal drukvoorbeeld te ontvangen van verschillende spellen, zoals jojo’s en puzzels?
Ja hoor, daar doen we niet moeilijk over. Stuur even een mailtje of vraag online een gratis digitaal drukvoorbeeld aan.

 

Zijn alle drukoppervlakken van spellen even groot?
Het drukoppervlak verschilt per spel. Dat geldt voor alle producten op onze website. Is het niet duidelijk of heb je een vraag over het drukoppervlak? Je mag ons altijd bellen, mailen of chatten.

 

Ik heb interesse in twee verschillende spellen en wil ze graag vergelijken, voordat ik ze bestel. Kan ik ook proefexemplaren ontvangen?
Tuurlijk! Een proefexemplaar noemen wij op onze website ook wel een sample. Een sample is onbedrukt. Interesse? Geef het even aan bij jouw contactpersoon, zodat we je samples kunnen opsturen. Eén sample is gratis.

 

Is het mogelijk om andere aantallen te bestellen dan de aantallen die op de website staan?
Het gewenste aantal spellen kun je aangeven op onze website. Let op: dit aantal kan niet minder zijn dan de aangegeven minimale oplage. Hulp nodig? Bel of mail even.

 

Ik heb interesse in spellen bedrukt met mijn logo en wil graag een drukvoorbeeld ontvangen. In welk formaat moet ik mijn logo aanleveren?
Een van de meest voorkomende vectorbestandindelingen is PDF (Portable Document Format). Deze bestanden zijn te herkennen aan ‘afbeelding.pdf’, de laatste letters van een bestandsnaam. Een gevectoriseerd bestand met .EPS of .Ai heeft onze voorkeur.

Interessant? Deel dit artikel:
Terug naar blog overzicht
Gratis verzending, waar en wanneer het jou uitkomt!
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.
TrustedShops Trustmark