Wat is de houdbaarheid van snoep?
De houdbaarheid van ons snoep varieert tussen zes en twaalf maanden. Wil je exact weten wat de houdbaarheid is van het product dat jij hebt gezien? Bel of mail dan even en je hebt direct antwoord.

 

Ik heb interesse in ander snoepgoed dan op de website staat. Kunnen jullie mij daarbij helpen?
Lik je je vingers af bij stroopkoeken in plaats van stroopwafels? Of word je dolgelukkig van een bepaald merk lolly’s, maar vind je het merk niet op onze website? Mail even om te checken wat we voor jou kunnen betekenen.

 

Kan ik de inhoud van de snoeppotten zelf bepalen?
Spekjes, marshmallows, vruchtenhartjes of kauwgomballen. Sommige snoeppotten kun je helemaal naar smaak samenstellen.

 

Ik heb zeven maanden geleden bedrukt snoep besteld. Hebben jullie mijn gegevens nog, zodat ik een herhaalbestelling kan plaatsen?
Yes! Met een ordernummer of de naam van de organisatie waar je werkt, kunnen we je gegevens snel in ons systeem vinden. Ideaal wanneer je een deadline moet halen of een bestelling nog eens wilt plaatsen.

 

Ik heb interesse in snoep en ben benieuwd hoe mijn logo staat. Wat kunnen jullie voor mij betekenen?
Onze designers maken graag een digitaal drukvoorbeeld voor je. Dit drukvoorbeeld is gratis en geheel vrijblijvend. Wil je zo'n voorbeeld ontvangen, dan sturen we je die graag toe. Gewoon per mail.

 

Ik wil snoep met opdruk bestellen en ben benieuwd naar de leverdatum. Waar kan ik die vinden?
De levertijd vind je op onze website en gaat in na akkoord op jouw digitale drukvoorbeeld. Via mail houden we je op de hoogte van de leverdatum. Daarna kun je met een Track & Trace jouw bestelling op de voet volgen.

Ik heb met spoed snoep met logo nodig. Kunnen jullie mij uit de brand helpen?
Wij denken graag met je mee hoe je snoep met opdruk zo snel mogelijk in huis hebt. Met een spoedlevering kunnen we vaak nóg eerder leveren. Bekijk hier al het snoep met een supersnelle levertijd.

 

Zijn alle drukoppervlakken van snoeppotten, pepermuntblikjes en ander snoepgoed even groot?
Het drukoppervlak verschilt per product, dus ook van koekjes, smarties in blik en pakjes kauwgom. Wil je weten of jouw logo past? Je mag ons altijd bellen, mailen of chatten, zodat we een drukvoorbeeld voor je kunnen ontwerpen.

 

Ik heb interesse in twee verschillende soorten snoep en wil ze graag vergelijken. Kan ik ook samples ontvangen?
Geen probleem, maar houd er rekening mee dat een sample onbedrukt is. Eén sample is gratis.

 

Ik wil geen 100 maar 50 lolly’s bestellen. Kan dat?
Het gewenste aantal kun je invullen op onze website, maar kan nooit minder zijn dan de aangegeven minimale oplage. Dat geldt voor al onze producten op de website. Kom je er niet helemaal uit met de aantallen? Bel of mail dan even, zodat we je kunnen helpen.

 

Ik heb interesse in logo snoep en wil graag een drukvoorbeeld ontvangen. Hoe lever ik mijn logo aan?
Een gevectoriseerd bestand met .EPS of .Ai heeft onze voorkeur. Lukt het niet helemaal? Geen zorgen. Wij helpen je!

 

Staat jouw vraag er niet tussen? Je mag ons altijd bellen of mailen of stel jouw vragen via het chatvenster op onze website.

Interessant? Deel dit artikel:
Terug naar blog overzicht
Gratis verzending, waar en wanneer het jou uitkomt!
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.
TrustedShops Trustmark