Drijvende sleutelhangers, plastic sleutelhangers of custom-made sleutelhangers. Sleutelhangers vallen dankzij hun functionaliteit altijd in de smaak, maar welke past bij jouw budget en wensen? Met de antwoorden op veelgestelde klantvragen vind je snel jouw favoriet.

Link naar full colour doming sleutelhanger

Wat betekent EVA?
EVA is zacht, flexibel materiaal met isolerende en slijtvaste eigenschappen. Het is duurzamer dan PVC en wordt onder meer gebruikt voor strandslippers en drijvende sleutelhangers.

 

Wat betekent PU?
PU (polyurethaan) is een kunstleer dat door speciale coating lijkt op niet-gemanipuleerd leer, oftewel nepleer. Dit materiaal wordt onder meer gebruikt voor schrijfmappen en sleutelhangers. Naast kunstleren sleutelhangers hebben wij ook leren sleutelhangers. 

 

Wat betekent doming?
Doming is een 3D-druktechniek waarbij jouw logo full colour wordt afgedrukt. Over jouw logo komt vervolgens een extra laagje hars heen, wat zorgt voor een 3D-effect. 

 

Wat is een karabijnhaak?
Een karabijnhaak is een haak met een scharnierend deel dat de opening geheel afsluit. Karabijnhaken worden vaak gebruikt in de bergsport. Let op: de karabijnhaken aan sleutelhangers zijn niet bedoeld om te klimmen. Benieuwd? 

 

Kan ik een sleutelhanger op maat laten maken?
Wij helpen je graag aan een custom-made sleutelhanger. Wij stansen de sleutelhangers in vrijwel iedere gewenste vorm. 

Ik wil graag een sleutelhanger met een foto. Is dat mogelijk?
Zeker, dat kan door middel van full colour bedrukking. Een foto moet dan hoger zijn dan 300 dpi. Hoe meer pixels, hoe meer diepte een foto heeft. 

 

Ik heb vier maanden geleden bedrukte sleutelhangers besteld. Hebben jullie mijn gegevens nog, zodat ik een herhaalbestelling kan plaatsen?
Wij bewaren jouw gegevens zorgvuldig. Met de naam van jouw organisatie of jouw achternaam kunnen we je gegevens snel in ons systeem vinden. Ideaal wanneer je snel sleutelhangers met logo nodig hebt of een bestelling nog eens wilt plaatsen.

 

Ik heb interesse in sleutelhangers met bedrukking en ben benieuwd naar een ontwerp. Wat kunnen jullie voor mij betekenen?
Onze designers maken graag een digitaal drukvoorbeeld van de gewenste sleutelhanger(s) voor je. Dit voorbeeld is gratis en geheel vrijblijvend. Wil je een drukvoorbeeld ontvangen, dan sturen we je die graag toe. Gewoon per mail.

Link naar custom-made sleutelhanger met karabijnhaak

Ik wil sleutelhangers met opdruk bestellen en ben benieuwd naar de leverdatum. Waar vind ik de leverdatum?
De levertijd vind je op onze website en gaat in na akkoord op jouw digitale drukvoorbeeld. Direct na jouw aanvraag houden we je op de hoogte van de leverdatum en krijg je een Track & Trace, zodat je jouw bedrukte sleutelhangers op de voet kunt volgen.

 

Ik heb met spoed sleutelhangers met logo nodig. Kunnen jullie mij helpen?
Uiteraard, we denken graag met je mee hoe je sleutelhangers met opdruk zo snel mogelijk in huis hebt. Met een spoedlevering kunnen we vaak nóg eerder leveren. 

 

Is het mogelijk om een digitaal drukvoorbeeld te ontvangen van verschillende sleutelhangers?
Ja hoor, dat is geen probleem. Stuur even een mailtje of vraag online een gratis digitaal drukvoorbeeld aan. Zo makkelijk kan het zijn!

 

Zijn alle drukoppervlakken van sleutelhangers even groot?
Het drukoppervlak verschilt per sleutelhanger. Dat geldt voor alle producten op onze website. Is het niet duidelijk of heb je een vraag over het drukoppervlak? Je mag ons altijd bellen, mailen of chatten.

 

Ik heb interesse in twee verschillende sleutelhangers en wil ze graag vergelijken. Kan ik ook proefexemplaren bestellen?
Absoluut. Een proefexemplaar noemen wij op onze website ook wel een sample. Een sample is onbedrukt. Interesse? Geef het even aan bij jouw contactpersoon, zodat we je samples kunnen opsturen. Eén sample is gratis!

 

Is het mogelijk andere aantallen sleutelhangers te bestellen dan de aantallen die op de website staan?
Ja, het gewenste aantal sleutelhangers kun je invullen op onze website, maar kan niet minder zijn dan de aangegeven minimale oplage. Kom je er niet helemaal uit? Bel of mail even, zodat we je kunnen helpen.

 

Ik heb interesse in logo sleutelhangers en wil graag een drukvoorbeeld ontvangen. In welk formaat moet ik mijn logo aanleveren?
Een van de meest voorkomende vectorbestandindelingen is PDF (Portable Document Format). Deze bestanden zijn te herkennen aan ‘afbeelding.pdf’, de laatste letters van een bestandsnaam. Een gevectoriseerd bestand met .EPS of .Ai heeft onze voorkeur.

Staat jouw vraag er niet tussen? Je mag ons altijd bellen of mailen of stel jouw vragen via onze chat.

Interessant? Deel dit artikel:
Terug naar blog overzicht
Gratis verzending, waar en wanneer het jou uitkomt!
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.
TrustedShops Trustmark