Veelgestelde vragen over servetten en antwoorden

Wat is het voordeel van airlaid servetten?
Airlaid servetten zijn niet alleen superstevig, maar ook nog eens zacht. Deze servetten hebben een chique uitstraling en lenen zich daardoor perfect voor feestjes. Denk aan een kerstdiner met al jouw topklanten. Airlaid is een papierpulp wat wordt behandeld met lucht in plaats van water. Dit resulteert in een bijzonder sterk materiaal dat bijna aanvoelt als textiel. De servetten krassen en pluizen niet, hebben goede absorberende eigenschappen, zijn bijzonder stevig en toch erg zacht. 

 

Wat is het voordeel van papieren servetten?
Papieren servetten zijn fijn voor je portemonnee en gooi je na gebruik gewoon in de prullenbak. Papieren servetten noemen we om die reden ook wel wegwerpservetten.

 

Wat betekent 2-laags of 4-laags?
Het aantal lagen vertelt je meer over de kwaliteit van een servet. Het is heel simpel: hoe meer lagen een servet heeft, des te sterker het is. Dus 3-laags is sterker dan 2-laags.

 

Wat betekent 1/8 of 1/4?
We hebben het niet over breuken, maar over de vouwwijze van een servet. 1/4 betekent tot een kwart opgevouwen. 1/8 is over de lengte opgevouwen. Meer weten? Via het chatvenster onderin je scherm kan je al jouw vragen kwijt.

 

Wat betekent grammage?
Dat is het gewicht van katoen, uitgedrukt in gram per vierkante meter. Bijvoorbeeld: 100 gr / m2 of 100 grams katoen. Hoe hoger het getal, hoe sterker het servet.

 

Wat is flexodruk?
Flexodruk is een druktechniek waarbij gebruik wordt gemaakt van flexibele drukvormen. Bij deze techniek ligt het te bedrukken beeld hoger op de drukvorm, waardoor alleen dit hoger gelegen oppervlak ingekleurd wordt.

 

 

Voorbeeld 1: Ik heb zeven maanden geleden servetten met logo besteld.

Hebben jullie mijn gegevens nog, zodat ik dezelfde servetten opnieuw kan bestellen?
Met de naam van jouw organisatie of een ordernummer, kunnen we je gegevens razendsnel opvragen in ons systeem. Handig wanneer je de bedrukte servetten supersnel in huis wilt hebben. Ben je benieuwd of we jouw deadline halen? Gewoon even bellen.

 

Voorbeeld 2: Ik wil weten hoe mijn logo op een servet staat.

Kan dat met een digitaal drukvoorbeeld?
Een digitaal drukvoorbeeld is een digitale weergave van een servet (of een ander product) met jouw logo. Dit drukvoorbeeld is gratis en vrijblijvend. Wil je zo'n voorbeeld ontvangen, dan sturen we je die graag toe.

 

Voorbeeld 3: Ik wil logo servetten bestellen, maar wil graag weten of ik ze op tijd binnen heb.

Wat is de leverdatum?
De levertijd vind je op onze website en gaat altijd in na akkoord op jouw digitale drukvoorbeeld. Via mail houden we je vervolgens op de hoogte van de exacte leverdatum.

 

Voorbeeld 4: Ik heb interesse in servetten met bedrukking en ben benieuwd of mijn logo past.

Zijn de drukoppervlakken even groot?
Nee, de drukoppervlakken verschillen per servet. Per product, om precies te zijn. Wil je weten of jouw logo past op de gewenste servetten? Bel of mail dan even, zodat we je meteen kunnen helpen.

 

Voorbeeld 5: Ik wil een ander aantal servetten bestellen dan op de website staat.

Hoe pas ik het aantal aan?
Het gewenste aantal servetten kun je invullen op onze website, maar kan nooit minder zijn dan de aangegeven minimale oplage. Dat geldt voor al onze producten. Je mag natuurlijk altijd bellen of mailen als je er niet helemaal uitkomt.

 

Voorbeeld 6: Ik heb interesse in servetten met opdruk en wil graag een drukvoorbeeld ontvangen.

Hoe lever ik mijn logo aan?
Een gevectoriseerd bestand met .EPS of .Ai heeft onze voorkeur. Kom je er niet uit? Geen probleem, wij helpen je graag.

Heb je een andere vraag over bedrukte servetten? Wij staan iedere werkdag voor je klaar!

 

Interessant? Deel dit artikel:
Terug naar blog overzicht
Gratis verzending, waar en wanneer het jou uitkomt!
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.
TrustedShops Trustmark