Veel gestelde vragen over notitieboekjes en antwoorden

Wij hebben een breed assortiment notitieboekjes. Gelinieerd, zonder lijntjes, notitieboekjes met een harde of zachte kaft en de maten verschillen ook nog eens. Een notitieboekje vinden dat aansluit bij jouw wensen kan soms best lastig zijn. Hier waren anderen nieuwsgierig naar.

 

Hebben jullie ook duurzame notitieboekjes?

Wij hebben verschillende notitieboekjes die gemaakt zijn van gerecycled materiaal. De eco-vriendelijke notitieboekjes zijn in verschillende formaten verkrijgbaar. Je vindt ze hier. 

 

Is het boekje gelinieerd of ongelinieerd?

Ons assortiment is veelzijdig. Wij hebben niet alleen notitieboekjes met lijntjes, maar ook zonder. Voor slordige krabbeltjes bijvoorbeeld.

 

Hoeveel pagina’s heeft een notitieboekje?

Een schrijfblokje heeft minimaal 25 bladzijden. Notitieboekjes hebben een minimum van 50 pagina’s. De meeste hebben ongeveer 90 pagina’s.

 

Welke kleuren zijn er beschikbaar?

Een kleurenpalet waar mening kunstenaar van droomt. Nou ja, bijna dan. Wij bieden een breed scala aan kleuren aan. Van rood tot blauw. Van meerkleurig tot natuurlijke tinten.

 

Wat zijn de formaten van notitieboekjes?

Notitieboekjes te kust en te keur. Van A7 tot en met A4. Dit zijn de richtlijnen:
A7: 7,4 x 10,5 cm
A6: 10,5 x 14,8 cm
A5: 14,8 x 21 cm
A4: 21 x 29,7 cm

Alles over design, druktechnieken, levering en service

Wil je exact weten welke maat jouw notitieboekje heeft, kijk dan bij de productinformatie of vraag het onze experts.

 

Waarom lijken de blaadjes geel?

Het papier is gemaakt van gerecycled materiaal en lijkt daardoor beigekleurig. Maar sommige notitieboekjes hebben smetteloos witte pagina's. 

 

Kan ik mijn oplage ook in meerdere kleuren ontvangen?

Uiteraard. Zolang de bedrukking hetzelfde blijft, maakt de kleur niet uit.

 

Worden schrijfblokken aan de bovenkant gelijmd?

Daar hoeven we niet lang over na te denken: ja.

 

Hoe zijn de pagina's samengebonden?

Ook dat is per notitieboekje anders. Sommige notitieboekjes zijn gelijmd, andere hebben een spiraal om alle pagina’s op hun plek te houden.

 

Hoe sterk is de kaft?

We willen het je niet moeilijk maken, maar ook dat hangt af van het type notitieboekje. We hebben notitieboekjes met een harde kaft of zacht. Hard cover of soft cover.

 

Wat is stans bedrukking?

Dit is een reliëfdruk waarbij het logo in het boekje wordt gedrukt. Je voelt het logo als het ware zitten in jouw notitieboekje.

 

Kunnen jullie een notitieboekje ook stansen?

Dat kan niet bij alle notitieboekjes, maar we hebben hier wel een aantal opties voor. Wil je precies weten welke? Vraag het onze product specialisten.

 

Kunnen we ook de pagina's in het notitieboekje bedrukken?

Jij vraagt, wij draaien. Onze custom made notitieboekjes zijn daarvoor geschikt. Je tovert ze volledig om naar jouw smaak.

 

Zijn notitieboekjes ook full colour te bedrukken?

Een aantal. Bekijk ze hier. 

 

Bij welke notitieboekjes kan ik mijn logo erin drukken?

Deze druktechniek heet blinddruk. Wil je precies weten welke notitieboekjes zich daarvoor lenen, raadpleeg dan even onze experts.

 

Hoe groot is de opdruk?

Dat is een lastige vraag, omdat alle notitieboekjes een andere drukoptie hebben. Maar onze product specialisten verklappen het je graag.

 

Kunnen jullie Moleskine notitieboekjes ook eerder leveren?

Wij zeggen negen van de tien keer JA. Schroom niet om te bellen.

 

Kunnen jullie een notitieboekje opsturen als sample?

Als je het even niet meer weet, verrassen wij je graag. We kunnen je altijd een sample opsturen van een notitieboekje uit ons assortiment. Of een samplebox. Natuurlijk komt alles supersnel je kant op!

Zitten jouw vragen er niet tussen? Ook die kunnen onze productspecialisten beantwoorden. Wij dagen je uit. Bel naar of stuur een e-mail naar .

Interessant? Deel dit artikel:
Terug naar blog overzicht
Gratis verzending, waar en wanneer het jou uitkomt!
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.
TrustedShops Trustmark