Wat is jute?
Jute zijn natuurlijke, plantaardige vezels in een jasje van oersterke draden. Perfect voor tassen, zakken en vergelijkbare producten. Wij hebben een veelzijdig assortiment jute tassen.

 

Wat is een voordeel van jute?
Jute is supersterk, biologisch afbreekbaar en duurzaam. En vergeet milieuvriendelijk niet: een jute tas kan keer op keer gebruikt worden.

 

Wat is een nadeel van jute?
Door de grove structuur is het niet mogelijk om fijne details te bedrukken. Wil je weten of jouw logo geschikt is? Neem dan even contact met ons op, zodat je direct antwoord hebt op je vraag.

 

Wat betekent grammage?
Het gewicht van het materiaal, in dit geval jute, wordt uitgedrukt in gram per vierkante meter. Bijvoorbeeld: 100 gram per vierkante meter (100 gr/m2) of 100 grams jute. Hoe hoger het getal, hoe sterker de jute tas.

 

Wat betekent gelamineerd?
Gelamineerd betekent ‘met een laagje’. Vaak is dat laagje mat of glanzend.

 

[Voorbeeld] Ik heb meer dan een jaar geleden jute tassen met logo besteld. Hebben jullie mijn gegevens nog, zodat ik dezelfde tassen opnieuw kan bestellen?
Met de naam van jouw organisatie of een ordernummer kunnen we je gegevens vliegensvlug opvragen in ons systeem. Perfect wanneer je de bedrukte jute tassen snel nodig hebt voor een beurs of evenement. Ben je benieuwd of we jouw deadline halen? Gewoon even bellen!

 

[Voorbeeld] Ik wil weten hoe mijn logo op een jute tas staat. Kan dat met een digitaal drukvoorbeeld?
Een digitaal drukvoorbeeld is een digitale weergave van een jute tas (of een ander product) met jouw logo. Dit drukvoorbeeld is gratis en vrijblijvend. Wil je zo'n voorbeeld ontvangen, dan sturen we je die graag toe.

 

[Voorbeeld] Ik wil jute tassen met logo bestellen, maar wil graag zeker weten of ik ze op tijd binnen heb. 
De levertijd vind je op onze website en gaat altijd in na akkoord op jouw digitale drukvoorbeeld. Via mail houden we je vervolgens op de hoogte van de exacte leverdatum.

 

[Voorbeeld] Ik heb interesse in jute tassen met bedrukking en ben benieuwd of mijn logo past. Zijn de drukoppervlakken even groot?
Nee, de drukoppervlakken verschillen per jute tas. Per product, om precies te zijn. Wil je weten of jouw logo past op de gewenste jute tassen? Bel of mail dan even, zodat we je meteen kunnen helpen.

 

[Voorbeeld] Ik wil een ander aantal jute tassen bestellen dan op de website staat. Hoe pas ik dat aan?
Het gewenste aantal jute tassen kun je invullen op onze website, maar kan nooit minder zijn dan de aangegeven minimale oplage. Dat geldt voor al onze producten. Je mag natuurlijk altijd bellen of mailen als je er niet helemaal uitkomt.

 

[Voorbeeld] Ik heb interesse in jute tassen met opdruk en wil graag een drukvoorbeeld ontvangen. Hoe lever ik mijn logo aan?
Een gevectoriseerd bestand met .EPS of .Ai heeft onze voorkeur. Kom je er niet uit? Geen probleem. Wij staan voor je klaar!

Heb je een andere vraag over bedrukte jute tassen? Wij staan iedere werkdag voor je klaar!

Interessant? Deel dit artikel:
Terug naar blog overzicht
Gratis verzending, waar en wanneer het jou uitkomt!
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.
TrustedShops Trustmark