Ik wil graag handdoeken laten borduren. Kan dat?
Zeker. Wij kunnen niet alleen handdoeken bedrukken, maar ook handdoeken borduren met jouw logo. Bij een handdoek boven de 450 grams adviseren wij borduring.

 

Wat betekent grammage?
Dat is de dikte van de handdoeken, uitgedrukt in gram per vierkante meter. Bijvoorbeeld: 450 gr / m2. Of 450 grams katoen. Hoe hoger het getal, hoe sterker de handdoek. Een handdoek van 450 grams is steviger dan een handdoek van 360 grams.

 

Wat is het gemiddelde formaat van een handdoek?
Onze handdoekencollectie bestaat uit verschillende formaten, waaronder 130 x 30 cm, 140 x 70 cm en 100 x 50 cm. Het laatste formaat vind je vaak in de badkamer. Een handdoek van 140 x 70 cm is middelgroot en wordt ook wel een badlaken genoemd. Een gastenhanddoek is vaak 50 x 30 cm.

 

Op hoeveel graden kunnen bedrukte handdoeken gewassen worden?
Het is slim om bedrukte handdoeken tot 30 graden te wassen. Dan weet je zeker dat jouw logo lang mooi blijft. Wil je een logo dat puntgaaf blijft na iedere wasbeurt? Kies dan voor borduren. Een borduursel is slijtvast en blijft wasbeurt na wasbeurt mooi.

 

Wat betekent sublimatie?
Sublimatie wordt veel gebruikt bij opdrukken met meerdere kleuren. Goed om te weten: er gewerkt met CMYK-kleuren. Het gebruik van Pantone-kleuren is daarom altijd bij benadering en kan daardoor iets afwijken.

 

Wat betekent digitaal reactief?
Reactief printen is een ander woord voor full colour printen op 100% katoen. Na het printen worden de handdoeken gestoomd, afgespoeld met koud en warm water en gedroogd. Vooral de 'nabehandeling' zorgt ervoor dat de inkt met de stof hecht, en jouw logo haarscherp wordt.

 

Wat is het voordeel van katoen?
Katoenen handdoeken zijn niet alleen sterk, maar ook nog eens duurzaam. Handdoeken van katoen slijten niet snel en hebben een zachte structuur.

 

Wat is het voordeel van polyester?
Polyester is een multi-inzetbare vezel. Handdoeken met polyester zijn glad, licht, duurzaam en zacht.

 

Wat is het verschil tussen een badhanddoek, badlaken en strandlaken?
Een badhanddoek is gemiddeld 100 x 50 cm. Een badlaken 140 x 70 cm en een strandlaken is een slag groter: 180 x 100 cm.

Ik heb uiterlijk volgende week donderdag bedrukte handdoeken nodig. Is dat nog te realiseren?

 

Handdoeken op onze website hebben een vliegensvlugge levering. Bekijk hier alle handdoeken die snel te leveren zijn. 

 

Ik heb vorig jaar handdoeken met logo besteld. Hebben jullie mijn gegevens nog?
Wij bewaren jouw gegevens en logo zorgvuldig. Met de naam van jouw organisatie of jouw achternaam kunnen we je gegevens snel in ons systeem vinden.

 

Ik heb interesse in handdoeken bedrukt met logo en ben benieuwd naar een ontwerp. Wat zijn de mogelijkheden?
Onze designers maken graag een digitaal drukvoorbeeld voor je. Dit voorbeeld is gratis en geheel vrijblijvend. Wil je een drukvoorbeeld ontvangen, dan sturen we je die graag toe. Gewoon per mail.

 

Ik wil logo handdoeken bestellen en ben benieuwd naar de leverdatum. Waar vind ik die?
De levertijd vind je op onze website en gaat in na akkoord op jouw digitale drukvoorbeeld. Direct na jouw aanvraag houden we je op de hoogte van de leverdatum en krijg je een Track & Trace.

 

Ik heb met spoed handdoeken met bedrukking nodig. Kunnen jullie mij helpen?
Graag! We denken met je mee hoe je bedrukte handdoeken zo snel mogelijk in huis hebt. Spoedleveringen kunnen we vaak nóg eerder leveren.

Is het mogelijk om een digitaal drukvoorbeeld te ontvangen van verschillende handdoeken? Bijvoorbeeld van badlakens en strandlakens?
Ja hoor, dat is geen probleem. Stuur even een mailtje of vraag online een gratis digitaal drukvoorbeeld aan.

 

Zijn alle drukoppervlakken van handdoeken even groot?
Nee, het drukoppervlak verschilt per handdoek. Dat geldt voor alle producten. Is het niet duidelijk of heb je een vraag over het drukoppervlak? Wij zijn iedere werkdag te bereiken door te bellen, mailen of chatten.

 

Ik heb interesse in vier verschillende handdoeken en wil ze graag vergelijken. Kan ik ook proefexemplaren bestellen?
Absoluut. Een proefexemplaar noemen wij op onze website ook wel een sample. Een sample is onbedrukt. Interesse? Geef het even aan bij jouw contactpersoon, zodat we je samples kunnen opsturen. Eén sample is gratis!

 

Is het mogelijk andere aantallen handdoeken te bestellen dan de aantallen die op de website staan?
Het gewenste aantal handdoeken kun je invullen op onze website, maar kan niet minder zijn dan de reeds aangegeven minimale oplage. Kom je er niet uit? Jouw contactpersoon helpt je graag. Heb je nog geen contactpersoon? Bel of mail dan even.

 

Ik heb interesse in handdoeken met logo en wil graag een drukvoorbeeld ontvangen. In welk formaat moet ik mijn logo aanleveren?
Een van de meest voorkomende vectorbestandindelingen is PDF (Portable Document Format). Deze bestanden zijn te herkennen aan ‘afbeelding.pdf’, de laatste letters van een bestandsnaam. Een gevectoriseerd bestand met .EPS of .Ai heeft onze voorkeur.

Interessant? Deel dit artikel:
Terug naar blog overzicht
Gratis verzending, waar en wanneer het jou uitkomt!
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.
TrustedShops Trustmark