Veel gestelde vragen over chocolade en antwoorden

Wat is de houdbaarheid van chocolade?
De houdbaarheid van de chocolade op onze website varieert tussen zes en achttien maanden. Wil je exact weten wat de houdbaarheid is van de chocoladereep of de bonbons die jij hebt gezien? Bel of mail dan even en je hebt direct antwoord. Tip: bewaar chocolade altijd (ingepakt) op een droge, donkere plaats.

 

Is een smaakcombinatie mogelijk, bijvoorbeeld 100 chocoladerepen, waarvan 50 puur en 50 melk?
Ja, maar niet bij alle chocolade op onze website. Wil je het zeker weten? Dat kan door te bellen of mailen. Of stel jouw vraag via het chatvenster onderin je beeldscherm. Dan heb je direct antwoord op je vraag.

 

Ik heb vier maanden terug bedrukte chocolade besteld. Hebben jullie mijn gegevens nog, zodat ik een herhaalbestelling kan plaatsen?
Met een ordernummer of de naam van de organisatie waar je werkt, kunnen we je gegevens snel in ons systeem vinden. Ideaal wanneer je een deadline moet halen of een bestelling nog eens wilt plaatsen.

 

Ik heb interesse in chocolade en ben benieuwd hoe mijn logo staat. Wat kunnen jullie voor mij betekenen?
Onze designers maken graag een digitaal drukvoorbeeld voor je. Dit drukvoorbeeld is gratis en geheel vrijblijvend. Wil je zo'n voorbeeld ontvangen, dan sturen we je die graag toe. Gewoon per mail.

 

Ik wil chocolade met logo bestellen en ben benieuwd naar de leverdatum. Waar kan ik die vinden?
De levertijd vind je op onze website en gaat in na akkoord op jouw digitale drukvoorbeeld. Via mail houden we je op de hoogte van de leverdatum. Daarna kun je met een Track & Trace jouw chocolade op de voet volgen.

 

 

Ik heb met spoed snoep met opdruk nodig. Kunnen jullie mij uit de brand helpen?  

Wij denken graag met je mee hoe je chocolade met bedrukking zo snel mogelijk in huis hebt. Met een spoedlevering kunnen we vaak nóg eerder leveren. 

 

 

Zijn alle drukoppervlakken even groot?
Het drukoppervlak verschilt per product, dus ook van bonbons met logo, chocoladeletters, en chocoladerepen. Wil je weten of jouw logo past? Je mag ons altijd bellen, mailen of chatten, zodat we een drukvoorbeeld voor je kunnen ontwerpen.

 

Ik wil geen 200 chocoladerepen bestellen, maar 150. Kan dat?
Het gewenste aantal kun je invullen op onze website, maar kan nooit minder zijn dan de aangegeven minimale oplage. Dat geldt voor al onze producten. Kom je niet helemaal uit met de aantallen? Bel of mail dan even.

 

Ik heb interesse in logo chocolade en wil graag een drukvoorbeeld ontvangen. Hoe lever ik mijn logo aan?
Een gevectoriseerd bestand met .EPS of .Ai heeft onze voorkeur. Lukt het niet helemaal? Geen zorgen. Wij helpen je!

Staat jouw vraag er niet tussen? Je mag ons altijd bellen of mailen of stel jouw vragen via het chatvenster op onze website.

Interessant? Deel dit artikel:
Terug naar blog overzicht
Gratis verzending, waar en wanneer het jou uitkomt!
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.
TrustedShops Trustmark