Veel gestelde vragen over bidons en antwoorden

Wat betekent RVS?
RVS staat voor roestvrijstaal en is een legering van met name chroom, nikkel en koolstof. Je ziet dit vooral terug in thermosbekers en kelnermessen. Dat betekent niet dat roestvrijstalen producten helemaal niet kunnen roesten. Dan wordt er gesproken van roestvast staal. Om verwarring te voorkomen: RVS roest relatief langzaam.

 

Wat betekent Tritan?
Tritan is een kunststof met een glans laagje. Het materiaal is duurzaam en blijft ook na langdurig gebruik helder. Perfect voor drinkflessen.

 

Wat is een karabijnhaak?
Een karabijnhaak is een haak met een scharnierend deel dat de opening geheel afsluit. Karabijnhaken worden vaak gebruikt in de bergsport. Houd er wel rekening mee dat de karabijnhaken aan bidons niet bedoeld zijn om mee te klimmen, maar om een bidon aan een broek, tas of jas te bevestigen.

 

Wat is een schroefdeksel?
Een schroefdeksel draai je op jouw bidon. Vaak hebben deze deksels een drinkopening, zodat je onder het trainen snel je vochtbalans op peil kunt houden.

 

Wat zijn compartimenten?
Een compartiment is niet alleen een treincoupé, maar ook een onderdeel van een bidon. Een soort opzetstuk, zoals een poedercompartiment. Hoe werkt dat? Vul je bidon met water en het compartiment met poeder. Dan kan je altijd de perfecte shake maken. Waar je ook bent. Benieuwd? Deze drinkfles heeft compartimenten. 

De Shiva bidons van het merk Tacx zijn gegarandeerd lekvrij

Welke bidons lekken niet?
De Shiva bidons van het merk Tacx zijn gegarandeerd lekvrij. Deze bidons zijn populair in de wielerwereld. Onder andere bij de Duitse ploeg BORA-hansgrohe en de Zwitserse wielerploeg Katusha-Alpecin.

 

Kunnen bidons ook full colour bedrukt worden?
Dat kan zeker. Wil je weten of jouw favoriet ook full colour bedrukt kan worden? Neem dan even contact met ons op.

 

Ik wil de kleur van de dop graag wijzigen. Kan dat?
Ja, maar juich niet te vroeg want het kan niet bij alle bidons uit onze collectie. Bel, chat of e-mail even als je liever een andere kleur dop wenst.

 

Hoe groot is het drukoppervlak van een bidon?
Het drukoppervlak vind je op onze website bij de productomschrijving van de bidon van jouw voorkeur. Dit geven wij aan met een stippellijntje, zodat je precies weet waar jouw logo kan shinen. Ook de afmetingen staan erbij.

 

Zijn alle drukoppervlakken even groot?
Nee, het drukoppervlak verschilt per bidon. Wil je weten of jouw logo past op jouw favoriet of heb je andere vraag over het drukoppervlak? Bel, chat of e-mail en je krijgt direct antwoord.

 

‘Wij willen graag dezelfde bidons bestellen. Hebben jullie ons logo nog?’
Jouw logo slaan wij op in ons systeem zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen.

Interessant? Deel dit artikel:
Terug naar blog overzicht
Gratis verzending, waar en wanneer het jou uitkomt!
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.
TrustedShops Trustmark