Hoe worden ballen geleverd: leeg of opgepompt?
De meeste ballen worden leeg geleverd, omdat ze daardoor zo min mogelijk ruimte in beslag nemen met vervoeren. Maar er zijn uitzondering. Dit model bijvoorbeeld.

 

Ik heb interesse in custom made voetballen, maar een productietijd van 25 werkdagen past niet in mijn planning. Is dit te wijzigen?
De productietijd is helaas niet te verkorten. Wil je een soortgelijk product, dan kom je uit bij een standaard voetbal. Deze bal is al met 5 werkdagen te leveren. 

 

Wat betekent ‘in bulk verpakt’?
Dat betekent dat de gewenste ballen in een grote doos worden geleverd. Als een pakket.

 

Is het mogelijk om ballen te bedrukken met 2 verschillende logo’s?
Ja hoor, dat is geen probleem. Wil je weten hoe dat staat, vraag dan even een digitaal drukvoorbeeld aan op onze website. Of bel even.

 

Wat zijn segmenten?
Met segmenten bedoelen we ook wel stukken, delen of panelen. Om duidelijk te maken waar jouw logo gedrukt kan worden. Een standaard bal heeft vaak 18 of 32 segmenten. Een voorbeeld vind je hier. 

 

Wat is maat 5?
Dat is een standaard formaat voor een bal, met een diameter van circa 23 cm. Dit is het meest gangbare formaat.

 

Wat betekent PU?
PU (polyurethaan) is een kunstleer dat door speciale coating oogt als niet-gemanipuleerd leer. Dit materiaal wordt onder meer gebruikt voor voetballen, tassen en schrijfmappen.

 

Wat is PVC?
PVC is een lichte, slijtvaste kunststof. Perfect voor voetballen, tape of zadelhoesjes.

Bij sommige voetballen kan ik kiezen uit verschillende lagen. Wat zijn lagen?

 

Een voetbal bestaat niet alleen uit segmenten, ofwel panelen, maar ook uit lagen. Twee lagen is circa 280 PVC grams, drie lagen is circa 380 PVC grams en vier lagen is 410 grams PVC/PU. Meer dan vier lagen ongeveer 420 grams PU. Een voorbeeld vind je hier. 

 

Wat is het verschil tussen een PVC, plastic en PU-gelamineerde bal?
PVC en plastic zijn relatief goedkoop. Plastic zie je vaak terug in speelgoedballen en kun je niet zelf oppompen. PU-gelamineerd, ook wel kunstleer, wordt vaak gebruikt voor professioneel gebruik.

 

Is het mogelijk om jeu de boules ballen te bedrukken?
Wij bedrukken alleen de hoes van de jeu de boules set, maar kunnen de jeu de boules ballen wel graveren met jouw logo of tekst van 25 x 15 mm.

 

Ik ben geïnteresseerd in plastic ballen met opdruk. Is de prijs inclusief bedrukking?
Ja, de prijs is inclusief één kleur bedrukking. Bestaat jouw logo uit meer kleuren, dan kan je dat aangeven op onze website. Of vraag even naar de mogelijkheden door te bellen, chatten of mailen.

Ik heb uiterlijk volgende week donderdag bedrukte ballen nodig. Is dat nog te realiseren?
Sommige voetballen en pingpongballen op onze website hebben een vliegensvlugge levering. Bekijk de gewenste categorie en filter op levertijd en vind de items met een snelle levertijd!

 

Ik heb vorig jaar tafeltennisballen met logo besteld. Hebben jullie mijn gegevens nog?
Wij bewaren jouw gegevens en logo zorgvuldig. Met de naam van jouw organisatie of jouw achternaam kunnen we je gegevens snel in ons systeem vinden.

 

Ik heb interesse in bedrukte ballen en ben benieuwd naar een ontwerp. Wat zijn de mogelijkheden?
Onze designers maken graag een digitaal drukvoorbeeld voor je. Dit voorbeeld is gratis en geheel vrijblijvend. Wil je een drukvoorbeeld ontvangen, dan sturen we je die graag toe. Gewoon per mail.

 

Ik wil logo ballen bestellen en ben benieuwd naar de leverdatum. Waar vind ik die?
De levertijd vind je op onze website en gaat in na akkoord op jouw digitale drukvoorbeeld. Direct na jouw aanvraag houden we je op de hoogte van de leverdatum en krijg je een Track & Trace.

 

Ik heb met spoed voetballen en volleyballen met bedrukking nodig. Kunnen jullie mij helpen?
Graag! We denken met je mee hoe je bedrukte ballen zo snel mogelijk in huis hebt. Spoedleveringen kunnen we vaak nóg eerder leveren.

 

Is het mogelijk om een digitaal drukvoorbeeld te ontvangen van verschillende ballen? Bijvoorbeeld van tennisballen en voetballen?
Ja hoor, dat is geen probleem. Stuur even een mailtje of vraag online een gratis digitaal drukvoorbeeld aan.

 

Zijn alle drukoppervlakken van ballen even groot?
Nee, het drukoppervlak verschilt per bal. Dat geldt voor alle producten. Is het niet duidelijk of heb je een vraag over het drukoppervlak? Wij zijn iedere werkdag te bereiken door te bellen, mailen of chatten.

 

Ik heb interesse in vier verschillende ballen en ik wil ze graag vergelijken. Kan ik ook proefexemplaren bestellen?
Absoluut. Een proefexemplaar noemen wij op onze website ook wel een sample. Een sample is onbedrukt. Interesse? Geef het even aan bij jouw contactpersoon, zodat we je samples kunnen opsturen. Een sample is gratis!

 

Is het mogelijk andere aantallen te bestellen dan de aantallen die op de website staan?
Het gewenste aantal ballen kun je invullen op onze website, maar kan niet minder zijn dan de reeds aangegeven minimale oplage. Kom je er niet uit? Jouw contactpersoon helpt je graag. Heb je nog geen contactpersoon? Bel of mail dan even.

 

Ik heb interesse in pingpongballen en volleyballen met logo en wil graag een drukvoorbeeld ontvangen. In welk formaat moet ik mijn logo aanleveren?
Een gevectoriseerd bestand (.EPS of .Ai) heeft onze voorkeur.

 

Staat jouw vraag er niet bij? Bel, chat of mail even!

Interessant? Deel dit artikel:
Terug naar blog overzicht
Gratis verzending, waar en wanneer het jou uitkomt!
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.
TrustedShops Trustmark