Niets is zo praktisch als een aansteker. Een goede reden om aanstekers te bedrukken met jouw logo. Ze zijn in verschillende modellen te verkrijgen en voor ieder budget. Maar hoe zorg je ervoor dat je de juiste kiest? We leggen het je uit aan de hand van veelgestelde klantvragen.

Hoe lang gaat een aansteker mee?

Dat hangt af van het type aansteker. Wij hebben verschillende modellen, waaronder elektronische aanstekers. Het merendeel van deze elektronische aanstekers is navulbaar en gaat daardoor lang mee. Maar het assortiment bevat ook wegwerpaanstekers. We hebben bijvoorbeeld aanstekers die maar liefst 1450 keer gebruikt kunnen worden. Of BIC-aanstekers die circa 3000 keer gebruikt kunnen worden.

 

Wat is een wegwerpaansteker?

Een wegwerpaansteker is een relatief goedkope aansteker. Vaak van plastic. Deze aansteker is gevuld met butaangas en kan niet worden bijgevuld. Wanneer jouw wegwerpaansteker op is, koop je gewoon weer een nieuwe.

 

Wat is een navulbare aansteker?

De naam zegt het al: aanstekers die je kunt bijvullen. Wij hebben een breed assortiment aan navulbare aanstekers, waaronder luxe en goedkope aanstekers die je kunt bijvullen.

 

Wat is een vuursteen aansteker?

Een vuursteen aansteker is te herkennen aan het draaimechanisme aan de bovenkant, het vuursteentje, en is niet navulbaar. Wanneer jouw vuursteen aansteker op is, is het tijd voor een nieuwe.

 

Wat is een stormaansteker?

Met een stormaansteker ben je in weer en wind zeker van een vlam. Deze krachtige vlam is perfect voor het aansteken van vuurwerk of tijdens het kamperen.

 

Wat is een elektrische aansteker?

Een elektrische aansteker heeft geen vuursteentje, maar een kliksysteem. Wij durven onze handen ervoor in het vuur te steken: deze aanstekers zijn zeer praktische promotieartikelen. Houd er even rekening mee dat niet alle elektrische aanstekers navulbaar zijn. Elektrische aanstekers worden ook wel klikkers genoemd.

 

Hoe bepaal je de sterkte van de vlam van een elektrische aansteker?

Bij een groot deel van de elektrische aanstekers is de sterkte van de vlam in te stellen met een gas-stop (+ en -). Deze gas-stop zit aan de bovenkant. De vlam wordt ontstoken door middel van een klein elektrisch vonkje.

Wat is beter: een elektrische aansteker of een vuursteen aansteker?

Elektrische aanstekers zijn net iets luxer dan vuursteen aanstekers. Alle elektronische aanstekers die wij verkopen zijn goedgekeurd volgens de EU normen.

 

Wij durven onze handen ervoor in het vuur te steken: aanstekers zijn praktische relatiegeschenken!

Wat is een benzine aansteker?

Een benzine aansteker is een luxe metalen aansteker en vul je door het binnenwerk uit de behuizing te halen. De katoenen spons in de behuizing vul je met benzine en stop je vervolgens weer terug. Appeltje-eitje. Geef de benzine aanstekers een mooie twist met een gravure en verspreid jouw logo als een lopend vuurtje.

 

Wat is een multifunctionele aansteker?

Wij hebben aanstekers die geschikt zijn om flessen te openen. Superhandig voor een vrijdagmiddagborrel, bijvoorbeeld.

 

Wat betekent shockproof?

Dit houdt in dat de aansteker bestand is tegen de gevolgen van schokkende bewegingen, zoals vallen.

 

Wat betekent ISO-gecertificeerd?

Aanstekers met een ISO-certificatie voldoen aan alle veiligheidseisen. ISO-normen zijn documenten met eisen, specificaties en richtlijnen waarmee kan worden vastgesteld of producten, processen en diensten daar aan voldoen. Wil je zeker zijn of de gewenste aanstekers voldoen aan deze eisen? Onze productspecialisten vertellen het je graag.

 

Wat betekent TÜV gecertificeerd?

Dit is de afkorting voor Technischer Überwachungsverein. Dit staat voor verenigingen in Duitsland die zich bezighouden met wettelijk voorgeschreven keuringen van materieel en apparatuur en certificering van producten en managementsystemen.

 

Zijn aanstekers kindvriendelijk?

Laten we voorop stellen dat aanstekers geen speelgoed zijn, maar het merendeel van het assortiment is kindvriendelijk. Dit houdt in dat de (vaak) vuursteen aanstekers een ‘child-resistant safety’ hebben, waardoor het kinderen tot 51 maanden moeilijk wordt gemaakt om de aansteker aan de praat te krijgen. Aanstekers van BIC zijn kindvriendelijk.

 

Is mijn aansteker al gevuld als ik ‘m krijg?

Niet alle aanstekers zijn gevuld, waaronder onze benzine aanstekers. Wil je zeker zijn dat jouw aansteker gevuld is? Neem dan contact op met onze productspecialisten.

 

Kunnen jullie een aansteker opsturen als sample?

Als je het even niet meer weet, verrassen wij je graag. We kunnen je altijd een sample opsturen van een notitieboekje uit ons assortiment. Of een samplebox. Natuurlijk komt alles razendsnel je kant op!

 

 

Zitten jouw vragen er niet tussen? Ook die kunnen onze productspecialisten beantwoorden. Wij dagen je uit. Bel naar of stuur een e-mail naar .

Interessant? Deel dit artikel:
Terug naar blog overzicht
Gratis verzending, waar en wanneer het jou uitkomt!
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.
TrustedShops Trustmark